Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przykro mu jest

Mój chłopak mnie kocha, ale smutno mu, że dziewictwo straciłam z innym

Polecane posty

Gość wiecie cooooooooooo
problem polega na tym że za dużo się o tym gada i czyta ja jeszcze rok temu patrzyłem na dziewczynt normalnie ale jak przeczytałem ile one miały facetów tzn te co piszą na kafe to się poprostu odechciewa byc porządnym

Gość
Jak się tak gryzie znaczy, że Cię w dupę kopnie, albo skapcanieje i wpadnie w depresję. I bardzo dobrze.

cały problem w tym że nie jesteś jasnowidzką i nie potrafiłaś przewidzieć przyszłości, by poczekać na tego durnia, którego żadna nie chciała albo taki koszmarny ciamajda, który nie wie jak dobrac się do kobiety, a później wymyśla do tego ideologię o jakimś czekaniu na tego jedynego, aby wytłumaczyć swoją nieudolność

Gość Powiem Ci co się stanie
W końcu zaczniecie uprawiać seks w końcu ktoś kimś się znudzi lub zmęczy w końcu się rozstaniecie i On wreszcie nie będzie prawiczkiem ale to nie wszystko bo jeśli pozna kobietę, która miała 2 przed nim :D

Gość praaaaawiczek
ja jestem uczciwy i nie wymagam od kogos czego nie sam nie jestem w stanie dac. jak bede mial juz 1 partnerke na koncie to logiczne, ze dziewica nie bedzie juz ta co najlepiej do mnie pasuje, i nabardziej wtedy bede sie interesowal kobietami co mialy 1 partnera

Gość praaaaawiczek
ja tam wole dziewice, chce swoja kobiete szanowac, nie chce jej uwazac za szmate i dziwke. po co mi kobieta, ktora dla mnie bedzie szmata i dziwka i nie bede w stanie jej szanowac. nie lubie kobiet co mialy wielu partnerow

takiś prawiczku brzydki że ciebie żadna nie chce, czyś taka łamaga że nie potrafisz sobie dziewczyny przygruchac, i do swojego niedorajstwa ideologie wymyślasz.....

Gość praaaaawiczek
wole poczekac na kobiete swojego zycia, seks mnie interesuje tylko z milosci

Gość upupupupupupupupupupuppppppppp