Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi26

ABORCJA zdjecia, cos strasznego.Dlaczego zostało usuniete?

Polecane posty

Gość co za problem.
dzieci tak chyba wlasnie wygladają już po 2-3 miesiącach.

Gość o matko swieta
nie,nie wierze ze po 2 miesiacach sa az takie duze...wygladaja na niektorych zdjeciach jak 5 lub 6 miesiac

Gość popieram neurosa
te zdjęcia są straszne jak mozna zabijac człowieka?człowiek dostał życie ,ono jest darem a my je niszczymy,decydujemy za bezbronne dziecko które nie może sie bronić. Zdarzaja się przypadki kiedy dziecko przezywa aborcję aled wtedy zwykle jest dobijane.Ludzie są okropni,bezuczuciowi.

Gość straszne sa te zdjecia...
nie wiem po co tam wogole wchodzilam .:(:(:(:( .jak to może na Was nie działać??

Gość
powiedziałabym, że Ty masz problem skoro te zdjęcia nie robią na Tobie wrażenia, zresztą nie będę się rozpisywać bo swoje zdanie już wyraziłam... a nie bez przyczyny wspomniałam o brutalnych, ociekających krwią filmach, które oswajają nas z okrucieństwem, nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie spustoszenie sieją w psychice

Gość co za problem.
ja też nie wiem czemu mnie to nie rusza :o a zawsze mi się chce płakać jak widzę jakiegoś chorego zwierzaka albo potąconego przez samochód :(

Gość co za problem.
naprawdę jestem wrażliwa na okrucieństwo i krzywdę - i ludzi i zwierząt. Po prostu tego płodu nie uważam za człowieka, pewnie dlatego mnie to nie rusza.

Gość aleksadra54
istota maleńka , nienarodzona kocha swą matkę,lecz jest nieświadoma, że ta jej nie chce i gardzi jej życiem... a w snach cichy płacz staje się wyciem: TA MATKA,już ułożoną w niebie niewinną,bezbronną cząsteczkę siebie okrutnie tak bardzo potraktowała, bo ŻYCIE DZIECKU WŁASNEMU ZABRAŁA

Gość co za problem.
ło matko, jaka rymowanka :D

Gość ignisssa
Nigdy nie będę miała własnych dzieci, lecz patrząc na dzieci mojegorodzeństwa dostrzegam jak wielkim skarbem są dzieci. Niesamowite jest to, że jeśli zdobędziemy się nawet na maleńka iskierkę miłości do poczętego dziecka z czasem przemieni się ona w nieugaszalny płomień. Zabicie dziecka poczętego jest największą zbrodnią świata, to tak jakby ktoś związał cię, zakleblował usta, zawiązał czarną przepaską oczy i powoli odcinał członki ciała mówiąc: on nic nie czuje, to go nie może boleć, przecież nic nie widzi. Zawsze gdy myślę o kobietach, które chcą popełnić tę zbrodnię staje mi przed oczyma scena z filmu - " Niemy krzyk" - dzieco wołające o pomoc. Jak to możliwe, że matka nie słyszy tego krzyku?

Gość co za problem.
te płody już rzeczywiście niektóre muszą mieć więcej niż 2 miesiące. Do którego tygodnia ciązy wykonuje się aborcję? W krajach, gdzie jest to legalne.

Gość co za problem.
Dziękuję :*

Gość tolkabezbolka
a widzieliscie usunięty płód w rzeczywistości??? jesli nie to nie siejcie propagandy, w rzeczywistosci wygląda to zupełnie inaczej, tu zdjecia są powiększone i wygląda to tak jakby usunięto duze dziecko...trochę rozumu ludzie, wiecie ile ma cm płód 11 tygodniowy?? 9 cm wiecie ilu lekarzy rrobi te zabiegi?? bardzo wielu tylko wiadomo ze nie mówi się o tym, więc wszyscy prawie ginekolodzy są bez serca najwidoczniej

Gość co za problem.
zabieg jak zabieg, nie rozumiem czemu jest nielegalny.

Gość tolkabezbolka
dzieci są skarbem, ale chciane a nie zal wam dzieci tych maltretowanych, nad ktorymi własni rodzice znecają się od niemowlęctwa, czego to jest wynikiem?? dlaczego tak wiele dzieci teraz przezywa horror, tego nie widzicie?

Gość co za problem.
dzieci maltretowanych, molestowanych, gwałconych, bitych... albo nieuleczalnie chorych, cierpiących... racja. Tych dzieci mi strasznie szkoda, tamtych płodów nie.

Gość zniesmaczony kolega
Jesteście obrzydliwi. Nie dosyć, że włazicie innym ludziom z buciorami w życie to jeszcze chcecie im grzebać w macicach. Tylko chorzy psychicznie ludzie oglądają i analizują takie zdjęcia. Tylko debile takie zdjęcia zamieszczają gdzie tylko mogą. Pewnie podniecają was też nowotwory, patologie, zniekształcenia, wynaturzenia, hemoroidy i filmiki z zabiegów lobotomii:O Jesteście chorzy:O

Gość co za problem.
pewnie też je oglądnęłaś :D

Gość slowik
Ja nie ulegam manipulacji, najbardziej robią na mnie wrażenie zdjęcia ofiar gwałtu i morderstwa.

Gość John Reid Danny Mulheron
Nie. Nie obejrzałem choć idioci wklejają na przeróżnych forach. To objaw choroby psychicznej. Jakiejś dewiacji a nie walki o życie. Miłośnik życia nie ślini się nad zdjęciami z zabiegów.

Gość co za problem.
No ja też uważam że dziwna sprawa z tymi zdjęciami, co one niby mają dać? Ale taka już ludzka natura, zamiłowanie do oglądania takich rzeczy, to to samo co tłum gapiów przy wypadku samochodowym. Czysta ciekawość.

Gość co za problem.
Ja oglądnęłam, i przy wypadku też bym się pewnie zatrzymała :o jestem taka typowa :D

Gość tolkabezbolka
no imohery ucichły nie wiem jak mozna byc tak durnym, przeciez lekarze którzy tego dokonuja musieliby byc tez bez serca i sumienia, (a jest ich większość) gdyby płód wyglądał tak jak to pokazują te zdjecia, mieliby nocne koszmary, albo musieliby mieć predyspozycje seryjnego mordercy ---- bzdura prawda?

Gość slowik
Tyle dzieci potrzebuje pomocy, warto o nich pomyśleć. Widziałam dzieci z porażeniem mózgowym, ten widok jest przygnębiający. One są bezbronne.

Gość John Reid Danny Mulheron
Jakiś rok temu jechałem pociągiem. Przed stacją facet rzucił się na tory. Pociąg się zatrzymał i czekaliśmy na Policję i Pogotowie. Dwie starsze panie ubolewały nad tym, że one nie widziały momentu uderzenia ale wyszły sobie chociaż popatrzeć na trupa. A później się rozczulały, że taki nieszczęśliwy człowiek, że taki młody i tak strasznie rozsmarowany na kilku metrach torów. Rzygać mi się chciało jak na nie patrzyłem. To społeczeństwo jest nienormalne:O

Gość slowik
Niedawno był reportaż w programie Na celowniku. W Dusznikach umieścili upośledzonych ludzi w jakimś budynku. Nietoleracyjni ludzie nie chcieli ich tam, gadali bzdury ,że turyści nie będą chcieli przyjeżdżać.

Gość slowik
P.S. Znieczulica taka jak u moherów.

Gość no nie mogęę
10 mitów o aborcjj: 1. MIT: Nienarodzone dziecko nie jest w pełni człowiekiem, ponieważ jest całkowicie uzależnione od matki. - Jednoroczne dziecko również jest zależne od matki. Powinniśmy więc odebrać mu życie, jeśli jest dla niej ciężarem? 2. MIT: Aborcja jest konieczna, aby każde dziecko było dzieckiem chcianym. - Tysiące rodziców, którzy nie mogą mieć dzieci ze względu na biologiczne problemy, czekają w kolejkach zakładów adopcyjnych. 3. MIT: Zwolennicy aborcji chcą po prostu pomóc młodym dziewczynom w ułożeniu normalnego życia w trudnych czasach. - Aborcja przynosi wielomiliardowe zyski. To największa legalna niekontrolowana działalność w USA. Lekarz wykonujący zabiegi aborcyjne zarabia nawet 900 dolarów na godzinę. Jak jest napisane: „Albowiem korzeniem wszelkiego zła jest miłość pieniędzy” (1Tm. 6:10). 4. MIT: Aborcja jest bezpiecznym, prostym zabiegiem. - Zapomina się jednak o tym, że co najmniej połowa tych, którzy wchodzą do klinik aborcyjnych jest mordowana. Matki też czasem umierają (na świadectwie zgonu jako przyczynę śmierci podaje się wtedy krwotok wewnętrzny lub coś w tym rodzaju). Wiele kobiet nie może mieć więcej dzieci ze względu na uszkodzenie łona przy zabiegu aborcyjnym. „Aż 15% ciąż przerwanych w pierwszym trymestrze, 40% przerwanych w drugim i 90% w trzecim trymestrze powodują problemy wymagające szczególnego nadzoru medycznego” (George Grant, „Grand Illusions”, str. 65-66). 5. MIT: Aborcja nie przynosi żadnych znaczących problemów psychologicznych. - Zgodnie z badaniami przeprowadzonymi w USA ponad 90% wszystkich kobiet, które poddały się zabiegowi aborcji cierpi na łagodne lub ostre zaburzenia emocjonalne i psychiczne spowodowane aborcją. Ponad 10% wymaga leczenia psychiatrycznego w szpitalu lub innej specjalistycznej opieki (Grant, „Przymierze”, str. 124). Jeśli zabieg aborcji nie wiąże się z żadnym psychologicznym urazem, to znaczy, że dana kobieta ma nieczułe serce. 6. MIT: Chrześcijanie poprzez prawne uchwały chcą „na siłę” umoralniać społeczeństwo. - (1) Każda legislacja służy wprowadzeniu moralności. Uznając kradzież za bezprawie, rząd wprowadza szacunek do cudzej własności (ma więc to aspekt umoralniający). (2) Bóg w Piśmie Św. mówi o sobie, że sprawiedliwość jest jednym z Jego atrybutów (cech). Odpowiedzialnością każdego rządu przed Bogiem jest karanie tych, którzy czynią zło. Rząd jest władzą stanowioną i delegowaną przez Boga, stąd za podjęte decyzje odpowiada przed Nim. (3) Choć legislacja może zapobiec pewnym publicznym grzechom, nie jest jednak w stanie zastąpić ewangelizacji. 7. MIT: Aborcja powinna być prywatnym wyborem. Prywatne morderstwo nie powinno być chronione i prawnie dozwolone. Tak samo jak prywatny gwałt, kradzież lub inne poważne przestępstwo. 8. MIT: Aborcja powinna być dozwolona, jeśli nienarodzone dziecko jest upośledzone. - Nienarodzone dziecko ma takie samo prawo do życia, jak każda inna ludzka istota. Czy powinniśmy pozwolić na zabijanie wszystkich upośledzonych? 9. MIT: Aborcja powinna być dozwolna w przypadku gwałtu lub kazirodztwa. - (1) Dzieci nie powinny być zabijane za grzechy ojców. (2) Aborcja jest często dokonywana na ofiarach kazirodztwa, ponieważ niszczy dowody przestępstwa ojca. (3) Nienarodzone dziecko nie powinno być mordowane, ponieważ zostało poczęte przez gwałt lub kazirodczy związek, tak samo jak dziesięciolatek, który został poczety w ten sposób. Czy mamy prawo owemu dziesięciolatkowi odebrać życie? Oboje są stworzeni na Boży obraz i podobieństwo. (4) Bóg ma moc obrócić przekleństwo w błogosławieństwo (1Mj. 50:20). 10. MIT: Aborcja jest potrzebna, by zapobiec nadmiernemu przyrostowi populacji. - Nie mamy do czynienia z nadmiarem populacji. Problem głodu dotyka jedynie te kraje, gdzie ateistyczne i socjalistyczne władze sprawują kontrolę nad gospodarką. Słowo Boże uczy: „Rozradzajcie się i rozmnażajcie się, i napełniajcie ziemię i czyńcie ją sobie poddaną” (1Mj. 1:28, 9:1). Bóg obiecuje dostarczyć wszystkiego, co potrzebne, jeśli jesteśmy Mu wierni (5Mj. 28).