Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi26

ABORCJA zdjecia, cos strasznego.Dlaczego zostało usuniete?

Polecane posty

Gość Bardzo miły blondynie
masz rację, to zły człowiek i bezduszny dureń.

Gość Znam dziewczynę z Domu dziecka
była narkomanką, nikt jej nigdy nie zaadoptował, bo była za duża. Ona była zamkniętą w sobie osobą, ale ze mną zaprzjazniła się, bo jestem osobą toleracyjną i wyrozumiałą.Miałam 15 lat , byłam pacjentką na jednym oddziale, opiekowałam się 5 letnią dziewczynką z niedosłuchem, pielęgniarki były zajęte, mało zajmowały się nią, ale to ich nieusprawiedliwia. Bierz przykład ze mnie Watcherze.

Gość Watcherze
Jestem dobrym człowiekiem, bo rozumiem dobrze kobiety.

Gość Najlepiej rozmawia mi się ze
stevem, bo on rozumie dobrze kobiety,jest mądrym i wrażliwym mężczyzną. Bronił mnie zawsze tak ja jego.On powiedział,że nie można nikogo do czegoś zmuszać wbrew jego woli.To,że urodziłam się kobietą, to nie znaczy,że musi mieć męża i dzieci. Jestem bezrobotna, mieszkam z rodzicami, mam niedosłuch, oni mi pomagają w życiu.Jestem im wdzięczna i kocham, bo są toleracyjni, bo nie wtrącają się do życia ludzi, bo tak nie wypada.Moja mama powiedziała,że nie muszę mieć dzieci i miała rację.Jestem miłą i wrażliwą dziewczyną, moi znajomi mnie lubią. Watcher zle mnie ocenia, bo mnie nie zna.Byłam kochanym i cichym dzieckiem, w dodatku nieśmiałym, lubiłam być samotna i tak zostało.Nie jestem ufna, nie lubię zarozumiałych mężczyzn i takich egoistów.

Gość upupupppppppppp

Gość Ty uuuuuuuuuupppp
Nie śmiej się, bo to nie jest śmieszne.

Gość upupupppppppppp
ja sie nie smieje tylko podbijam temat

Gość do uuuuuuup
W porządku rozumiem. To znaczy ,że zainteresował cię temat.

Gość Amancie
Idz utop się.

Gość no odwalcie się
od watchera on mówi spokojnie ,racjonalnie a wy? ziejecie nienawiścią i słówkami bo brak wam argumentów

Gość Niech sam on odczepi się od
nas, jak nie zna życia innych ludzi, niech nie ocenia ich bezpodstawnie, bo krzywdzi i rani to również inne osoby, on jest zarozumiały, wcale nie mówi spokojnie, jego teksty brzmią ironiczne, niezioniemy nienawiścią, tylko wielkim oburzeniem, to wy nie macie swoich argumentów, jak śmiecie gnębić kobiety chore na depresję, nieznacie tego uczucia jak człowiek jest bezradny i czuje się jakby wpadł do głębokiej studni, każdy potrzebuje pomocy i wsparcia, a wy szkodzicie zamiast komuś pomóc.

dlaczego ludzie sa tak ograniczeni jak np ROSLINDA PACZEKo ktorj wydaje sie ze jesli ktos jest przeciwsko aborcji to odrazu jest katolikiem i moherem wyobraz sobie moja droga ze sie mylisz

Gość ROSALINDA PACZEKO ma rację
Powiedziała szczerą prawdę , nie jest ograniczona, mówi jak jest, bo tak jest.

Gość Wczoraj umarła Agata Mróz
Straszna tragedia, taka młoda ,jej 2miesięczna córka została sama z ojcem. Zdrowie i życie matki też jest ważne, zapamiętajcie to.Mam wujka , który jest wdowcem od 25 lat, wychował dwoje dzieci sam, było mu bardzo ciężko, ale poradził sobie.Syn i córka są dorośli, syn jest aktorem w teatrze w Opolu, córka wyszła za mąż i urodziła synka.Nie tylko matki opiekują się dziećmi, ojcowie też. Ojciec może być matką i ojcem. Doceńcie to.

Gość Ten ksiądz jest chory jak
może dręczyć 14 letnią dziewczynkę, która potrzebuje pomocy po traumie z gwałtem, biedne dziecko, biedna maleńka, naszym zadaniem jest chronić dzieci przed gwałtem i przemocą.Takiego księdza podałabym do sądu za znęcanie się nad małą. Broniłabym córkę przed tymi moherami i szaleńcami.

Gość bo dla ksiedza
nie liczy sie człowiek tylko zygota, bo nic go nie kosztuje w jego mniemaniu "pomoc"-czyli nakłanianie do urodzenia dziecka? Da choć złotówkę na jego wychowanie albo na psychiatrę dla tej matki-dziecka? Nie sądzę. Jeśli ta dziewczyna urodzi-powinna zaniesc to dziecko temu księdzu i trzasnać go w ryj i powiedzieć-masz, teraz wychowuj! Co za popierdolony kraj gdzie klecha jest wazniejszy od KONSTYTUCJI! Kurva, trza stąd spierdalać, bo to się nigdy nie zmieni...

Gość yiopiop
a konstytucja jest wazniejsza od Boga???

Gość nie każdy wierzy
w boga,ale każdy podlega prawodawstwu kraju w którym żyje i pracuje. Nie mamy jeszcze ustawy,ze jesteśmy państwem WYZNANIOWYM choć to niestety tak wyglada.

Gość Ktoś powiedział że potraficie
atakować kościół, a oni też atakują ludzi, nie dziwię się,że ludzie nie chcą chodzić do kościoła, mimo,że sama jestem wierząca, mam żal do księży, moja mama kiedyś poszła z moją siostrą na religię, ksiądz nie chciał jej przyjąć, nie wiem dlaczego, pamiętam jak była zdenerwowana, pytałam się jej co się stało, mówiła, że nie chce rozmawiać o tym, poszła do innego kościoła, moja siostra poszła na religię.

Gość upupupppppppppp

Gość do yiopiop
Bog jest dla ludzi wierzacych, konstytucja jest dla wszystkich obywateli, wlasnie po to, aby nikogo nie dyskryminowac. Nie zadawaj glupich pytan

Gość Kościół to ludzie

Gość Histerycy.
Jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Cholerny kościół
Cholerny kościół!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
ta jest :classic_cool:

Gość cholerna millli
Cholerna milli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 14 latko dobrzeże usunęłaś
ciążę, nie przejmuj się głupimi ludzmi, jestem z tobą. Trzymaj się.

Gość Trzymam z tobą Agato

Gość Mochery niech idą
klepać te durnie za bobony, mohery to zimne suki, niech pilnują swoje dupy, MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHERY NIECH ZAJMĄ SIĘ SWOIMI SPRAWAMI, A NIEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPIERDZIALAJĄ, IDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!