Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi26

ABORCJA zdjecia, cos strasznego.Dlaczego zostało usuniete?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość dzban lesny dzbankur wa mać
i co kur wa czujecie sie zajebiscie ważni!? srery dupery-owczy pęd-ktoś coś rzuci a wszyscy hura! aborcja to morderstwo i ch uj mnie to boli czy jesteście katole, prawosławni, muzułmanie czy sataniści czy ateiści! nawet już nie rozważam tego jako 'aborcja-grzech', ale aborcja-zbrodnia!!! morderstwo z premedytacją! ale nie! dalej swoje: kobieta wolna, kobieta ma prawo, kobieta to i dupa jaś malina! nikogo nie nawróce i nawet nie mam zamiaru, ale puknijcie wy sie czasem w głowe wy durnie jedne! i co jeszcze wielka radośc was ogarnia-jak jakaś jebn ięta dup a wypowie sie o swoich prawach! i nie jestem jakimś moherem-och, jak wy bardzo uwielbiacie to słowo-przeciez jest takie zaje biście modne! a zaprezproszeniem ku rwa co, jesetm pewien ze patrzycie na swoją babkę, i macie widok takiego oto mohera!!buhahahahahahahahaha! szkoda mi was! i jeszcze jedno: każdy ksiądz, każda zakonnica, każda osoba duchowna jest zboczencem i "degeneruchem"? ????????media coś nagłośnią i od razu! miejcie szacunek doi siebie. życzę wam miłej nocki kochani! i piszcie co chcecie! niektórych skrzywień niestety nie da sie odprostować! P.S. buahahahahahahahahahahahaha! debilizm! przepraszam za moją prymitywną (co według niektórych pewnie) wypowiedz. WOLNOSĆ SŁOWA?-prosze bardzo....

Gość dzban leśny
gratuluję coniektórym odwagi w podejmowaniu dyskusji z totalnie pierdolnietymi osobami! i to, że w końcu dyskusja opadła-nie znaczy wcale o braku argumentów ze strony przeciwników aborcji-tylko o ich braku siły i nerwów! no i co jest powszechnie wiadomym.... głupoty i głupich jest wiecej na swiecie. stąd tyle zła! sratata, buahahahhahahahahaha.... "dobranoc moi mily" już nie zatrzymuje, ale tak ciężko mi sie z wami pożegnać, uwierzcie! mam was w dupie!

Gość Biedacy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co mnie to wszystko obchodzi.

Gość jkfdsafhjkasfhkal

Gość he he
Ale numer!

Gość Jestem za

Gość Jestem po dwóch aborcjach bo
jestem chora , ciąża jest zagrożeniem dla mojego życia. Moje zdrowie jest najważniejsze, rodzina mnie wspiera i pomaga mi jak może, miłość w życiu człowieka jest najważniejsza i dajmy ją wszystkim, bo jest potrzebna dla nas bardzo.

Gość Fanatyzm i nienawiść

Gość Za dużo wszystkiego

Gość To nic strasznego

Gość Do Rosalindy Paczeko
Pani Rosalindo, z Pani wypowiedzi jakie wyczytałam z pierwszej str wnioskuje że mota sie Pani w zeznaniach!!! jak masz 6 dzieci i niemasz ich za co wychować to jest coś takiego jak antykoncepcja!!!!najtansze tabl kosztuja kilka złotych, a jak nie to prezerwatywy a nie takie debilki płodzą dzieci a potem niemają je za co utrzymać!!!! zastanówcie się ludzie!!!! Ruchać to sie każdy chce ale nikt nie potrafi potem wziąć odpowiedzialności za swoje czyny!!! jestem przeciwna aborcji no chyba że do drugiego miesiąca, wtedy ok ale poźniej NIE!!!!! Pozatym Pani Rosalindo na aborcje w prywatnych klinikach to cie stać ???? taka niby biedna jesteś!!Rozumiem jak jest zagrozone zycie matki lub kobieta zostala zgwałcona, wtedy Aborcja ok ale tak jak pisałam do drugiego miesiąca nie poźniej !!!! Pozatym jaka wolna wola kobiet??? tak mamy prawo decydować o sobie ale niemamy prawy o drugim człowieku, a że dzieci głosu nie mają to myslicie że co można tak sobie za nie decydować? no to tyle Nara debile i ciołki ktorzy wypisują tu bzdury na forum !!!!

Gość Aborcja765
Aborcja cos takiego wogole nie powinno istniec ja nierozumiem jak maki moga zabic swoje dziecko bezbronne przeciez to jest morderstwo.chodzimy do kosciola jedno z przykazan mowi nie zabijaj! a tu ludzie zabijaj tak nie winne bezbronne istoty czy wiecie ze od poczeia dziecka gdy jeszcze go nie widac bog daje mu dusze. to juz jest czlowiek istnieje i rozwija sie chce zyc tak jak kazdy wiec dlaczego matki potrafia mordowac swe dzieci. gdzie tu jest normalnosc . mnie to przeraza . rozumiem ze sa rozne sytuacje ale jest cos takiego jak adopcja. Bog dal nam zycie , i tylko Bog moze je nam odebrac.

Gość Do Rosalindy Paczeko
chcialabym dodać że niektóre wypowiedzi są ok, ale niektore debilne jak nic!!!!!!! nie popadajmy w skrajności !! jedni w prawo drudzy w lewo!!! a wszystko da sie wypośrodkować!!! zakończcie ten temat bo nikt nigdy do niczego nie dojdzie zawsze będą ci skrajni na prawo i na lewo i ci wypośrodkowani i właśnie ci najmądrzej sie wypowiadają NARA ludzie!!

Gość meg7

Gość meg7
Obejrzałam zdjęcia i nie zmieniło to mojego zdania o aborcji.Jestem za. Poza tym można usunąć w początkowym etapie. Pokazują zdjęcia dojrzałych płodów,żeby manipulować ludżmi.