Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi26

ABORCJA zdjecia, cos strasznego.Dlaczego zostało usuniete?

Polecane posty

Gość domi26

Gość domi26
Takie zdjecia moga dużo zmienic. Powinny byc rozpowszechniane. Dlaczego zostało topik został usuniety?

Gość kjiuy
to chyba dobrze ze zostały usuniete

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzaaaz
bo takimi zdjęciami upajają się tylko psychopaci, i bez nich wiemy, że problem istnieje

Gość domi26
Zle. To co zobaczyłam na tych zdjeciach było straszne. I przez to od teraz jestem przeciwna aborcji. A wczesniej nie wyobrazałam sobie tego az tak strasznie. I według mnie decyzja nalezała do kobiety.

Gość domi26
Może gdyby kobiety widziały takie zdjecia nie poddawałyby sie tak czesto temu.

Gość to gratulujemy
Właśnie zostałaś poddana manipulacji. Czy swoje poglądy zawsze ustalasz na podstawie zdjęć z internetu?

Gość kjiuy
idz spac lepiej

Gość A to ze ja nigdy bym
sie na aborcje nie zdecydowala (chyba, ze wykryta zostalaby ciezka, nieuleczalna choroba dziecka) nie znaczy, ze uwazam ze kobiety nie powinny miec prawa decydowac o tym ;)

isnieje bardzo skrajny nurt w sztuce zwany scatologia, i z reguły przedstawiciele tego skrajnego nurtu wykorzystują naiwność maluczkich by przemycić swoje chore idee, stąd te szokujace filmy, olbrzymie plakaty. Po krótce, chodzi w tym nurcie by pokazac człowieka w całości, nie tylko pieknego i młodego, ale także starego, gnijacego trupa i tego całego brudu , który zostaje z człowieka. Wykorzystują naiwność i sensacje, którą wzbudzają tak kontrowersyjne tematy, jak aborcja, a naiwniaczkom , się wydaje, że ma to jakieś przesłania humanitarne. Humanitaryzm lata im koło dvpy, chodzi im tylko o kto by pokazać, wzbudzić sensacje i na głupkach zarobić, i sami nie wiedząc o tym interesując się tym popieramy, pseudoartystów, a swoją drogą, tak po mistrzowski wykorzystywać moherów, to już naprawdę geniusz.

Droga autorko, kobiety które poddają się aborcji dobrze wiedzą jak to wygląda. Skoro to robią znaczy sytuacja je zmusza. Przestań kogoś osądzać i zajmij się swoją dupą bo może ktoś za pare lat zgwałci np twoją córke..

Gość sg-1 dc
Haha, mordercę też sytuacja zmusiła żeby zamordował staruszkę, bo akurat dostała rentę a on nie miał co do garnka włożyć. Takie tłumaczenia to w celi możecie opowiadać.

Gość Asiuka000
O Boze ludzie!! Jestescie zalosni!! Uwazam ze dobrze ze pokazuje sie wlasnie takie zdjecia, filmy. Niech te wszystkie szmaty, ktore zabily swoje dzieci patrza na to!! Niech dreczy ich sumienie!! A wy sie tak madrzycie??Ku**wa!! A jezeli jakas dziwa nie moze miec dziecka z jakiegos tam powodu to po co sie ruch**a jeba***a kur*wa??? No po co?? Jak uprawiala sex bez zabezpieczenia wiedziala ze moze zajsc?? Ale wy jestecie tepi.JEB**AC TYCH CO ZABIJAJA WLASNE DZIECI I TYCH KTORZY ZA TYM SA!!!

Gość Asiuka000
Droga autorko, kobiety które poddają się aborcji dobrze wiedzą jak to wygląda. Skoro to robią znaczy sytuacja je zmusza. Przestań kogoś osądzać i zajmij się swoją dupą bo może ktoś za pare lat zgwałci np twoją córkE Sytuacja zmusza?? Dla mnie nie ma zadnego powodu zeby zabic wlasnego dziecko.A ja ci kurwo zycze z calego serca zeby ciebie zgwalcili

Asiuka000 - Ładnie się odzywasz :D Tacy ludzie właśnie nie mający szacunku do nikogo i niczego nazywają się wielkimi katolikami i bronią płodu :D Banda opętanych świrów :D Będziesz utrzymywać mnie i moje dzieci wtedy będziesz decydować o moim brzuchu. Na razie utrzymuje się sama i sama decyduje o sobie :D

większość z nas ma świadomość jak to wygląda i dlatego nie mamy potrzeby oglądania takich filmów.Ja bym w życiu nie chciała tego zobaczyć.A co do samego prawa do aborcji.Uważam,że kobieta ma prawo decydować o sobie,tyle że istniałoby niebezpieczeństwo,że aborcja mogłaby sie stać czymś w stylu antykoncepcji.Moralnie jestem przeciw,ale każda kobieta powinna móc decydować o sobie.Cięzki dylemat,ale nikt nie powinien nam niczego narzucać

Te co mają usunąć i tak usuną czy się to komuś podoba czy nie... a, że prywatnie za kase to tylko im na zdrowie. Kto by chciał chodzić po państwowych szpitalach :)

Nie wiem, czy chodzi wam o te zdjęcia, gdy dziecko wyjęto w całości z powłok brzusznych. jeśli tak- to nie była aborcja- tylko usunięcie całej macicy. tak drastyczną operację robi się jedynie w przypadku bezposredniego zagrozenia zycia. Np, gdy matka jest chorz na raka, który w pokresie ciąży rozwija się kilkukrotnie szybciej. Aborcja wygląda zupełnie inaczej. Ja bym nie usunęła, ale rozumiem niektóre kobiety, że to zrobiły. Ale to musiałabyć istotna przyczyna np bardzo kalekie dziecko itp..

Co Ty tam tłumaczysz tym moherom. Dla nich aborcja jest ciężkim grzechem nawet jeśli zagrożone jest życie matki, która ma do wychowania 6 innych dzieci........ bo Bóg tak chciał :D

Gość Tym moherom najchętniej
wcisnęłabym do gęby te płody i niech się udławią.

Gość Zdjęcia z internetu nie robią
na mnie wrażenia.To jest montaż, manipulacja.Tak usunęłabym ciążę.

Gość totalna glupota z niektórych
co za debile ! czy wy nie wiecie że nawet lekarki i lekarze nie chcą patrzec na martwy płód który zabijają bo nie moga znieśc jego wyglądu a co tym bardziej powiedzić o matce.Żeby własne dziecko zabić! To bóg dajeżycie i je odbiera ,płodnośc jest darem a nie przeszkodą.Kobieta która współzyje zawsze powinna byc przygotowana na to ze bedzie matką.I dobrze że pokazują takie zdjecia .TO JEST MORDERSTWO CZŁOWIEKA. to samo dotyczy eutanazji. Nawet nie wiecie ile koncerny ,lekarze przeprowadzający aborcję zarabiają.To jest tylko i wyłącznie dla pieniędzy,a ich gó*** obchodzi jakie skutki ponosi kobieta decydująca sie na aborcję!

Gość upalalala
kurwa laska z jakiego kólka rózancowego sie urwałaś?

Gość upalalala
jestem za eutanazją,jestem za oddaniem narzadów po smierci jestem za wolnoscia wyboru.Bedziemy sie tłumaczyc przed Bogiem z zycia a nie przed takimi maherami jak ty

Gość totalna glupota z niektórych
ja nie jestem zadnym moherem debile!! wnerwia mnie głupota ludzi radze wam poczytać se swiadectwa ludzi ktorzy dokonali aborcji to zobaczycie.Tak ku*** zabijajcie własne dzieci ,zabijajcie starszych ludzi najlepiej jak wogule dzieci sie nie bedą rodzić,bo to bedzie łatwiejsze no nie? w koncu to nasza wolna wola ale miejmy jakies granice moralne!

Gość upalalala
bosze alez ty jestes głupia.Eutanazja to nie jest zabijanie starych ludzi,poczytaj troche a potem głos zabieraj dziecino

fajnie powiedziane : świadectwa ludzi, którzy dokonali aborcji. Są to świadectwa totalnej niewiedzy, i niemiejętności leczenia. Kobieta zachodząc w ciaże zmienia wszystko w swoim organiźmie, wydzielanie hormonów, które powodują zmianę psychiki na stan bycia matką. Przerwanie ciąży, nie powoduje automatycznie zmiany wydzielania hormonów do mózgu i zmianę psychiki i dlatego tak wiele kobiet nie może potem się odnaleźć. Na kanale planete był chyba 16 częściowy cykl o mechanizmach zachodzących w organiźmie kobiety i tylko totalna niewiedza kobiet powoduje pisanie takich łzawych świadectw

Gość a ja usunelam
bo musialam, troche zaluje ale moje zycie nie leglo w gruzach