Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi26

ABORCJA zdjecia, cos strasznego.Dlaczego zostało usuniete?

Polecane posty

Gość jestem za aborcją
ale co to za zdjęcia?

Gość totalna glupota z niektórych
was to chyba juz nikt nie przekona

Gość Kocham moją siostrę miałam
10 lat jak opiekowałam się nią, dziś ona jest dorosła, wyszła za mąż, ale dzieci nie ma, zarabia z mężem w Holandii na dom. Dla mnie ona wciąż jest moją małą siostrzyczką. Byłam bardziej odpowiedzialna niż tu dorośli razem wzięci.

Gość ruciaaaa
moglibyscie dac linka do zdjec?

Gość ee tam zdjecia
moge jesc deser i je ogladac :D w porownaniu do co lepszych filmow gore, wrazenia w ogole nie robia

Gość co za problem.
nie są takie znowu straszne.

Gość co za problem.
też mi pomysł, kładzenie rąk na monecie, jaka w ogóle chora sesja :o

Gość ruciaaaa
to kladzenie na monecie to zeby pokazac jakie male sa... ale t oo te zdjecia chodzilo autorce ?

Gość co za problem.
nie wiem co takie zdjęcia mają na celu, ja normalnie jestem wrażliwa na krzywdę ludzką, na cierpienie zwierząt itp. ale te zdjęcia nie robią na mnie żadnego wrażenia, tylko trochę niesmaczne są.

Gość
niektórzy tu wypowiadający się nie mają chyba serca :( te zdjęcia są przerażające i to nie jest żadne fikcyjne gore tylko prawda... może na codzień w zaciszu czystego gabinetu nie wygląda to tak spektakularnie ale skutek jest ten sam - rozrywa się na kawałki małego człowieczka, równie dobrze to mogłam być ja lub ty

Gość co za problem.
ale to są ledwo co wykształcone płody, to jeszcze nie jest świadomy niczego i myślący człowiek. Zresztą nie ma chyba sensu zaczynać kolejnej takiej dyskusji, każdy ma prawo mieć swoje zdanie.

Gość
nieświadomy i przez to bardziej bezbronny

Gość straszneeeeeeeeeeeeeeeee
:( po co ja tam wlazłam:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość co za problem.
bo ja wiem, i tak mnie to nie rusza :) może jestem bez serca, ale takie coś nic nie czuje, nic nie kuma, to jeszcze nie jest człowiek.

Gość
zresztą skąd wiesz czy nic nie odczuwa?

Gość co za problem.
nie wiem, tak mi się wydaje.

Gość co za problem.
ja uważam, że każda kobieta ma prawo do podjęcia swojej własnej decyzji. Ja bym nie usunęła, bo wiem, że często się tego załuje. Poza tym nie mam już 15 lat tylko 22, więc nawet jakaś wpadka już nie zniszczyłaby mi życia. I pewnie byłabym szczęśliwą mamą :) co nie zmienia faktu, że zdjęcia nie są takie straszne, a ja nadal uważam, że taki pięciocentymetrowy płód to nie jest jeszcze człowiek. Skorupa? W jakim sensie?

Gość
myślałam że masz jakieś fakty na poparcie swoich teorii a Tobie się wydaje... ile Ty masz lat, 16?

Gość co za problem.
22, już pisałam. Nie interesowałam się nigdy tym tematem, więc nie mam żadnej naukowej wiedzy. Ogólnie tak kontrowersyjny temat aborcji jest dla mnie zupełnie obojętny, może dlatego, że nigdy mnie nie dotyczył.

Gość
znieczulica :( fakt, jak się obejrzy wszystkie części piły to taki sobie zwykły zakrwawiony płód szału nie robi, nie? masz prawo do swojej opinii ale ja się z nią nie zgadzam

Gość co za problem.
Hmm, nie wiem sama, czy to zbadane naukowo czy nie... Pewnie naukowcy wiedzą, czy taki płód czuje czy nie. Ja nie wiem więc nie będę tworzyć swoich teorii. Znieczulica... może. Jest tyle tragedii na świecie, nie uważam problemu aborcji za jedną z nich.

Gość ehhhhhhh dzieci dzieci
skończcie te dyskusje:o Neurosa ma rację.

Gość co za problem.
ja napiszę jeszcze raz to co już pisałam - to kobieta powinna decydować. Takie akcje, zdjęcia, kampanie - to moim zdaniem bez sensu. Aborcja powinna być legalna.

Gość co za problem.
neurosa - a Ty chyba masz problem z odróżnianiem fikcji od rzeczywistości, po co piszesz na tym temacie o jakichś durnych filmach, co ma jedno do drugiego?

Gość o matko swieta
to oni dokonują aborcji takich już małych dzieci? ja myslalam że tylko może do 1 góra 2 miesięcy przeciez to juz zwłoki są....jestem w szoku

Gość o matko swieta
nie,no nie moge z tych zdjęc!! nie byłam przeciwniczka aborcji,bo do tej pory zawsze wydawalo mi się ze dokonuje sie jej moze gora do 2 miesiecy....a tam sa kurwa male dzieci.kto na to zezwolil? przeciez do jasnej cholery 2 miesiace to chyba dosc zeby sie zastanowic czy sie chce dziecko czy nie!!!!