Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabellla

Poznałam fajnego chłopaka, tyle że on jest z warszawki

Polecane posty

Gość Luisssa
Niestety, z mojego okna widać tylko Wieżę Mariacką. Ale chętnie popatrzyłabym na łąkę ... Napradę strasznie ubolewam, że nie mam takich cudownych widoków, jak np. Stadion Dziesięciolecia, albo budy przy Dworcu Centralnym ...

"Byłam raz w warszafce i jeśli nie będę zmuszona, już więcej tam nie pojadę" dzieki Bogu - i namów innych znajomych do przyjęcia takiej samej postawy

Gość nie martw się123
mam znajomych w W-wie i nie są aż tacy źli, ale jedno przyznam, jak kumpel siada za kierownicą to aż wstyd z nim jechać. Zmienia się w agresywnego chama.

'ciekawe' widoki trafiają się też w innych miastach o ile się nie mylę to Nowa Huta jest dzielnicą Krakowa, hę?

Gość Luisssa
Jesteśmy nie tacy, jacy sami myślimy, że jesteśmy, tylko tacy, za jakich mają nas inni. Wiem, że zrozumienie tego może sprawić co niektórym duży kłopot, ale nie oczekuję cudów... szczególnie po warszawiakach.

"Niestety, z mojego okna widać tylko Wieżę Mariacką" aaaa i wszystko jasne.. Was tez nikt nie lubi - sami pseudo artysci i zadufane snoby

Mam znajomych spod Krakowa... Mieszkaja tu od 1998 roku... ale juz wszystkich spoza Warszawy określaja jako "prowincja" i "wiesniaki"... Szybko sie przestawili :P

Gość Luisssa
Tak, Nową Hutę zafundowali nam właśnie warszawscy żydo-komuniści, którzy nie mogli ścierpieć, że serce narodu bije gdzie indziej ... To przecież WASZA wizytówka ... Więc nie bardzo rozumiem wyrzut :-)

Luissa zawsze możesz się przeprowadzić

Niezła afera:D:D:D:D A ja myślalam ze wojny pomiędzy Zagłębiakami i Ślązakami nic nie przebije...:D:D:D:D

o ile mnie pamięć nie myli, to elita o której wspominasz miała korzenie czysto śląskie...

yeahh :classic_cool: Kargul, podejdź no do płota, jako i ja podchodzę, co? :D :D

Gość Pozznaniak
Pierwsze słyszę, żeby krakowiaków ktoś nie lubił, oczywiście poza dupkami z warszawy, którzy nie mogą znieść, że w stosunku do Krakowa byli, są i będą wsią. Co do zdania o warszawce i jej mieszkańczach, to sprawa jest oczywista: WAS KOCHAJĄ WSZYSCY, hehehe Luisssa Pozdrowienia!

"Tak, Nową Hutę zafundowali nam właśnie warszawscy żydo-komuniści" zapomniałaś o masonach i iluminatach :P:P i templariusze - tez w tym maczali paluchy :D Bierz regularnie wszystkie leki, które Ci zapisał Twoj psychiatra prowadzący, bo naprawde robisz sie nieznośna :D

a wiecie, ze drut to jest złotówka wyciągnięta przez Krakowiaka i Poznaniaka moi bossowie obydwaj (jeżdzący na rejestracjach warszawskich bo samochody służbowe) jeden z miasta Kraka, a drugi z Poznania - dokładnie przystają do tego powiedzenia... czasem sie zastanawiamy czy by na nich nie nasłać Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami - za dręczenie tego biednego węża w kieszeni......

nefry - i mruczą jak stara lodówka :D

Gość Pozznaniak
No tak, wy umiecie z dużym szumem szastać pieniędzmi, które przyznaliście sobie sami lub zdefraudowaliście ... W tym jesteście niedoścignionymi MISTRZAMI!

Akurat Poznaniak z Karakuskiem dogadaja sie świetnie... W sumie Kraków ma fajny rynek - czyli jakies 3 ulice na krzyż... reszta to blokowiska pełne band kiboli, gdzie po zmierzchu normalny czlowiek na ulice nie wyjdzie - i to nie jest moje zdanie tylko mieszkanców, ktorych znam gdybysmy podobnie jak Krakuski posrali sie ze strachu i wpuścili podczas II wojny Niemców bez jednego strzału, mielibysmy znacznie fajniejszą starówke... :P

Gość Pozznaniak
Jak słyszę "Stadion Narodowy", to szlag mnie trafia. Jak zwykle zagarnęliście całą kasę publiczną tylko dla siebie, zamiast podzielić się z innymi. Ale spoko, Poznań, Wrocek i Gdańsk dadzą sobie radę. A wy tego satdionu pewnie i tak nie wybudujecie, bo albo będziecie przez kolejnych 15 lat dyskutować nad koncepcją, albo też (co bardziej prawdopodobne) rozgrabicie całą kasę na nic nie wnoszące ekspertyzy, opinie i inne fantazje .... Zresztą po co wam stadion? I tak nie będziecie wiedzieli, co z nim zrobić. Pewnie znów urządzicie bazar. Taka już wasza natura wiejska.....

Pozzznaniak, moja rodzina mieszka w Warszawie od 5 pokoleń i nigdy nie słyszałam, by ktokolwiek z jej grona lub naszych znajomych zdefraudował cokolwiek :) Za cwanych chamów również trudno nas uznać, a nasi znajomi reprezentują chyba dość podobny poziom. Zresztą nigdy nie zetknęłam się nigdzie z chamstwem gorszym i bardziej zajadłym od internetowego. Sugerujesz, że większość uzytkowników netu to warszawiacy? :)

"Pewnie znów urządzicie bazar. Taka już wasza natura wiejska...." na kórym handlowac będą wiesniaki z całej Polski, tylko nie rodowicie mieszkancy :D

Gość a dlaczego nie
Toruń też woli Kraków i inne piękne miasta niż syfwarszawkę

Gość Król Krak
Starówka w Warszawce, hehehe Dobre sobie ... Chyba raczej Nowówka. Kiedy Kraków był metropolią u was krowy srały po łąkach. O jakiej starówce mówisz, dziecko?

moja noga na przykład nigdy nie postała na bazarze europa

"Chyba raczej Nowówka. Kiedy Kraków był metropolią u was krowy srały po łąkach" Kraków budował swoją historie na obsrywaniu sie ze strachu... Znów wspomne II wojne swiatową... Słyszał ktos o powstaniu Krakowskim? :D:D A ta waleczna obrona Krakowa? :D:D Wpusciliscie Niemców bez grama oporu i jeszcze sie tym szczycicie :D Apoteoza tchórzostwa

me, ja byłam dwa razy - brat mi pokazywał gdzie się kupuje rosyjskie książki i filmy, i śmieszne płyty z wietnamskim rockiem :D