Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabellla

Poznałam fajnego chłopaka, tyle że on jest z warszawki

Polecane posty

Gość Ala ma kotta
Ot, cała kultura warszawska. Rozamunda z pipidówki pod Warszawą, ale za to jaka Pańska .... Nie denerwuj się tak, bo sobie tipsy podrapiesz o klawiaturę, hehe

Gość rosalinda nie denerwuj się
Tobie brakuje poczucia humory, po braku zdrowia i pieniędzy, to największe nieszczęscie, jakie może czlowieka spotkać.

Gość Żmyja
Ja jestem z pipidówki pod Warszawą :) Warszawa niebrzydkie miasto, jest co robić, właściwie bardzo je lubię :) A co do ludzi... jakoś mi szczególnie nie podpadli. Na razie tylko tam studiuję (2 kierunki), i zauważyłam że na studiach tworzą się naturalne podziały: tych z Wwy i tych spoza. Co do tego co dzieje się na drogach... potwierdzam, chamstwo! ;) Wyzwiska od buraków itp. przyjmuję na klatę

Gość hans juergen
Warsiawka

Gość ghdguiehfncjksil
jakże się cieszę, że jestem mieszkańcem przeciętnej wielkości miasta w Polsce, gdzie nie ma problemów emocjonalnych typu: bo Wasze miasto jest takie a takie a nasze srakie... Pozdrawiam wszystkich Polaków bez względu na płeć, przynależność rasową, orientację seksualną czy nieszczęsne miejsce zamieszkania. Wszystkich.

Gość Hubba Bubba
Rozapinda, ty natomiast napewno znasz swoje miejsce ... przy kasie w Biedronce :-)

Gość Żmyja
Oj, straszna :) Teresin - 40km od Wwy na trasie Poznań-Wwa Taka typowa noclegownia Warszawy...

Hubba Bubba - zaczynasz znowu psycholu ? widze, że ta robota na służbie w Warszawie mocno ci się odcisnęła na zdrowiu psychicznym. Znęcali się ?

myślałam, ze topik wczoraj już śmiercią naturalną umarł...

Gość Hubba Bubba
Na służbie? Przygadał kocioł garnkowi! Sama myjesz okna na centralnym, paszteciaro, ale w necie kreujesz się na hrabinę, hehehe

a jeśli nawet myje - to masz z tym jakiś problem? żadna praca nie hańbi

Gość ... . ... . ...
Rosalinda, nie denerwuj się. Nie zaciskaj tak mocno pośladków przy klawiaturze, bo zniszczysz fotel i cię z Biedronki wyrzucą :-)

Gość Olgierdowski
To laptopy też myjesz?

me_36 - tak na marginesie - niezła żyleta z Ciebie :) skoro trzęsiesz taką masą ludzi (5 tys) ;)

jaka żyleta - sam stwierdziłeś, ze jestem sztywniara - więc tego się trzymajmy

ale jedno drugiemu nie przeczy.... oraz - stwierdziłem raczej, że wyznajesz ogromną poprawność polityczną.... jesli nazwalem Cie gdzieś sztywniarą, to raczej w toku żywiołowej dyskusji a nie dlatego, iż taka była moja faktyczna i świadoma intencja :)

cóż jesteś kolejnym sztukiem na tym forum, który zgryźliwą ironiczność mej wypowiedzi potraktował nad wyraz poważnie....

me_36 ja mało żeczy traktóje powarznie :P:P z ortografią włącznie ;) drocze sie troche :)

tyle, ze sobie na to pozwalasz, a jeśli ktoś inny w podobnym do Twojej maniery pisze, to już tego jako żart nie przyjmujesz.... cóż - widać nie dorosłeś jeszcze na tyle, by umieć zachować dystans w stosunku do samego siebie

akurat to nieprawda - ja wszystko przyjmuje na luzie, tylko niektorzy niewlasciwie odbieraja reakcje (specyfika netu po prostu)

ja podobnie - i się powyzłośliwiać lubię i potrafię demagogicznie podyskutować też... tyle, ze tylko niektorzy niewlasciwie odbieraja reakcje (specyfika netu po prostu)

no wiem o tym - zdążyłaś juz wyrazic swoje zdanuie na moj temat na kilkunastu stronach :D