Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec z tym

Za ta jej pomylona dume teraz bedzie cierpiec...

Polecane posty

No właśnie ja nie wpadłam i dlatego często przegrywam. Mi sie sprawdza. Jak jest naprawdę jakaś akcja to dajemy sobie czas do namysłu nad sobą i nad związkiem. Jest wtedy ciężko. Ale często reguła napisana powyżej sie sprawdza. ja nie mówię, że zawsze mamy olewać partnera ale czasem po prostu trzeba. Życie.

Gość nie martw się123
autorze, widocznie ona dorosła nie jest. To, że ma się lat 30 czy 40 nie oznacza nic więcej poza liczną lat. Dorosłość mierzy się dojrzałością emocjonalną i gotowością do kompromisu w partnerstwie. Jeżeli ona tego nie pojmuje to tylko będziesz cierpiał.

Gość nie martw się123
*liczbą a nie liczną

Gość cierpiaca111
koniec z tym bo nie chce sie narzucac! takie nie odzywanie sie /dzwonienie wcale nie oznacza ze jej nie zalezy wrecz przeciwnie.......... :((((

Gość koniec z tym
ja tez jej nie chce sie narzucac...i nie bede....co nie znaczy ze mi nie zalezy ...

Gość cierpiaca111
koniec z tym wiec zrób tak jak mój zrobił !!! przestań pisać do niej /dzwonić.........olej ja .....i czekaj aż sie sama odezwie.....do 5 dni powinna sie odezwać...... jak jej zależy to sie na pewno odezwie!!!!!!!!

Gość koniec z tym
i tak zrobie......

Gość cierpiaca111
Hapam dzidy bengalskim koniokradom :classic_cool:

Gość koniec z tym
i tak zrobie...... póde do Grześka naszego dozorcy w bloku i na siłę zdejme mu spodnie i ostentacyjnie opciągnę z połykiem nasienie przy wszystkich:classic_cool:

Gość cierpiaca111
koniec z tym tak zrob bo inaczej nigdy sie nie dowiesz co ona mysli .........a tak bedziesz przynajmniej wiedzial na czym stoisz tylko licz sie z tym ze mozesz ja calkowicie stracic!!!

Gość koniec z tym
cierpiaca111 --> dziękuje, wiem że mogę dużo stracić w oczach Grześka i sąsiadów ale zrowum muszę to zrobić... muszę się dowiedzieć jak smakuje jego nasienie :)

Jak taka glupia jest, to nawet lepiej jak ja straci... moze trafi na jakas normalna dziewczyne a nie kolejna nastolatke zaczytujaca sie w ksiazkach o tym jak to sie powinno byc zolza dla faceta...