Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akumama tata

od 6 dni nie czuję potrzeby wypróżnienia się..........

Polecane posty

Gość akumama tata

i nie chodzi mi o zaparacia, kiedy chce się a nie można, mnie się po prostu nie chce :O, nie mam natętego brzucha, ani nie czuję sie ociężale. jem tak jak zwykle...dużo razowego chleba, owoców, warzyw, herbatek, więc nie wiem co się stało :O. od czasu do czasu cierpię na zaparcia, ale takie coś zdarza mi się pierwszy raz. co zrobic ? przecież to niezdrowe =/

Gość asderia
Moze jakas herbatkewezprzeczyszczajaca ...ajak nie to moze lewatywe ? Albo najlepiej idz do lekarza ...

Gość anike
pij nadczo wode przegotowana z cytryna i miodem , albo z miodem i lyzeczka octu jablkowego ale nie spirytusowego. Pij duzo wody niegazowanej i jedz jablka, pomidory maja potas i pomagaja tez na zaparcia. Czytalam tez ze pomagaja pomarancze

Gość cbadefg
To jest bardzo niezdrowo - zrób najlepiej lewatywę: kup sobie "Wlewnik gumowy" w sklepie medycznym lub na allegro, 1 litr wody z 1 łyżką soku z cytryny, lub rumiankiem. Skuteczna jest też kuracja siemieniem lnianym: 3x dziennie 1-2 łyżki suchych nasion popić wodą mineralną (

Gość Mieszana
zmiksuj suszone śliwki z kefirem, powinno ruszyć lub jedzśliwki i popij kefirem masz już toksyny, ratuj się!