Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesne skurcze

czesto tuz przed orgazmem mam skurcze

Polecane posty

Gość bolesne skurcze

rozluźniam sie, czekam na to co przyjemne a tu nagle mnie skurcz lapie, róznie raz łydka raz szyja, a raz to mnie skurcz obydwu posladków zlapał taki ze myslałam ze umre i jak to w koncu przeszło to przez 20 minut mialam drezcze i szklanki utrzymac nie mogłam co robić

slyszalem o skurczach spinajacych w nodze lub szczegolnie, stopie (zwlaszcza prawej) gdy orgazm sie konczy, i one juz do niego nie naleza. niektore tak maja. Moze byc taka reakcja nerwowa.. masz to od zawsze czy od jakiegos momentu? moze jakiegos przesilenia albo czego? niekoniecznie zwiazanego z seksem - (np. klucia w klatce moga byc od przemeczenia kregoslupa-to z autopsji-kto by pomyslal, 2x wyladowalem na ekg i nic nie wykrylo, pocwiczylo sie, odstrzelilo cos tam i potem juz bylo ok) chyba lekarz potrzebny-seksuolog albo np.. neurolog..?

dodam jeszcze, ze owe klucia pojawialy sie w roznych sytuacjach, np niedospania, stresu czy dlugiego siedzenia. niby zadnego zwiazku z kregoslupem nie bylo, a jednak... moze u ciebie jest jakos podobnie, tylko typ 'urazu' inny.

Gość bolesne skurcze
nie tylko w czasie seksu tzn czasem zdarzaja sie w innych sytuacjach ale sporadycznie za to przed orgazmem notorycznie

seksualnie chyba wszysko w porzadku, wiec chyba neurolog.. to nerwy przewodza wszystkie impulsy, i odwrotnie, kaza sie miesniom kurczyc (swiadomie lub nie) a przeciez orgazm tez jest odruchem, czyli czyms wytwarzanym przez uklad nerwowy, o ile czytalem, jest \'przekroczeniem progu wrazliwosci systemu nerwowego\'. moze wytworzylo sie jakies \'sprzezenie\' albo jakis typ nerwicy? moze jakis lekarz tu zajrzy?

Gość bolesne skurcze
nerwice to ja mam ale co to ma do skurczy/ów??