Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lussia

Co polecacie na tradzik?znacie jakies cudowne leki?

Polecane posty

Gość lussia

Witam jestem juz po etapie milodzienczego tradziku .cere mam raczej normalna a miejcami wrecz sucha alwe od pewnego czasu mam okropne roblemy z uporczywmi krostkami ktore pojawiaja sie tylko w okolicy zuchwy .Dermatolog polecila mi masc Differin.Ktos moze ja zna? skuteczna? a moze warto isc do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy? bo slyszalam ze w takich przypadkach kosmetyczka raczej malo pomozea czesto i jescze bardziej zaszkodzi.Poradzcie cos prosze;) bo juz mi sie zyc nie chce;( pozdrawiam!!

Gość wode utlenioną
cudowwnych leków niestety nie ma, ale polecam brevoxyl:)

Gość lussia
a czy to jest bez recepty? ;)

Gość wode utlenioną
tak bez, i kosztuje ok 18 zł, polecam używać tylko na noc, bo wysusza skóre

Gość lussia
dzieki:) zapytam w aptece :)

Gość Kozieradka
Zmielone nasienie kozieradki wymieszane z tranem lub maścią tranową na papkę jest znakomitym środkiem gojącym rany, oparzenia, odmrożenia i ropnie.

Gość Wojek
Kiedyś stosowałem differin ale za bardzo wysuszał skórę i przerzuciłem się na skinoren według mnie lepiej pomagał. Kosmetyczka raczej poprawy nie przyniesie

Gość Karol-inkaaaa
proponuje wizte u dermatologa....!! sama wyprobowałam wsyztskich cudownych specyfików i nic ! poszłam do dermatologa hmm na poczatku grudnia i jest cudownie ! z kazdym dniem widac poprawe ! wiec nie czekaj 3 miesiace i bedzies zmiala buzke jak nowa... ale tak to to moge polecic sudokrem o raz serie kosmetykow do kupienia w aptece Efferaclar....