tworki vibe 12 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Mgła napisał: Wg Ciebie, a Twoje zdanie nie ma żadnego przełożenia na fakty patrząc jak popierdujesz z kim popadnie na publiku, nie biorąc niemal nigdy udziału w poważnej dyakusji aby przypasować ogółowi i jak łykasz kazde gufno byle facet z priva nie uciekł. A ten ton rozkazujący zostaw sobie do Maolata. jesteś większą atenszyn whore niż elka, bo ilu już nudesy słałaś i z iloma privkowałaś? elka z 2, a ty? owsik, jakiś "trevor", leżak, malowaniec, lex... malowanemu gołe cyce pod jakąś cieńką bluzką wysłałaś, czym się tu nie omieszkał pochwalić, katolko od 7 boleści 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: A robaczywiec dalej łazi za Tobą? Trzeba będzie wyrzucić do kompostu… hihi 🪰 Ile można się jarać tym durnym tekstem "eeee, łazi za mną"? Tym bardziej jak samemu się panoszy wszędzie i zaczepia i pierwsza wyzywa? Masz jakieś orzeczenie? Nie bój się przyznać, zrozumiem twoje tutejsze fikoly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 273 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tworki vibe napisał: jesteś większą atenszyn whore niż elka, bo ilu już nudesy słałaś i z iloma privkowałaś? elka z 2, a ty? owsik, jakiś "trevor", leżak, malowaniec, lex... malowanemu gołe cyce pod jakąś cieńką bluzką wysłałaś, czym się tu nie omieszkał pochwalić, katolko od 7 boleści W błoto dla błota to się nie bawię. Poszukaj kogoś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Ja też widziałam co było, jak wywalił na publik m.in. że mu nudle dała, a ta się jeszcze oblizała udając że to czekolada byle se z nim stosunkow nie zepsuć bo atencja musi być Raz wybaczylam, potem drugi i trzeci ale miarka się przebrała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tworki vibe napisał: malowanemu gołe cyce pod jakąś cieńką bluzką wysłałaś, czym się tu nie omieszkał pochwalić, katolko od 7 boleści ja prdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam owsiki 0 Napisano 3 godziny temu zamknij juz tom duupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, bad behaviour napisał: A twój (ówczesny) mąż wiedział, że wbijałaś się na privy temu samemu mojemu (obecnie już) mężowi? Oraz wielu innym mężczyznom, celem lokowania zadu? Niesamowicie cię triggeruje to, że Pieprz sobie niewinnie z kimś gadała, podczas, gdy tobie trzeba było w końcu na publiku napisać, że bardzo proszę wypie.rdalać, bo pisałaś z awansami, których nikt nie chciał. Pamiętam, że na ero było tajemnicą poliszynela że magda wbija się na maile nawet, gdy były podane dla kogoś innego. Trzeba było być odciętym na 100 żeby nie zawitała w prywatne progi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 273 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Raz wybaczylam, potem drugi i trzeci ale miarka się przebrała. Twoja miarka wiesz czym jest? Miarą atencji: który da więcej, panowie stawać do licytacji! Polecisz gdzie uznasz że wiecej zyskasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Ile można się jarać tym durnym tekstem "eeee, łazi za mną"? Tym bardziej jak samemu się panoszy wszędzie i zaczepia i pierwsza wyzywa? Masz jakieś orzeczenie? Nie bój się przyznać, zrozumiem twoje tutejsze fikoly. Raz, dwa, trzy, Baba-Jaga patrzy i cię nie ma. Ja ci dam orzeczenie ty zgniluchu, ha ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 171 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Twoja miarka wiesz czym jest? Miarą atencji: który da więcej, panowie stawać do licytacji! Polecisz gdzie uznasz że wiecej zyskasz. Dobra koniec tego, wypi#rdalaj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Sassy&Wicked napisał: A robaczywiec dalej łazi za Tobą? Trzeba będzie wyrzucić do kompostu… hihi 🪰 Nie będzie mnie w dzień , to za Tobą będzie latał, a jak mu pociśniesz, to stwierdzi że agresywna jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Raz, dwa, trzy, Baba-Jaga patrzy i cię nie ma. Ja ci dam orzeczenie ty zgniluchu, ha ha. Po prostu nie zaczepiaj innych i nie wyzwyaj, tak jak dzisiaj, gdy wjechałaś na dzień dobry z wyzywaniem od analfabetów. To, że ksysio udaje że nie widzi dużo ci nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 273 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dobra koniec tego, wypi#rdalaj. Buuu jak się boję! Już mnie nie ma he he. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam owsiki 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) spierrdolon&uposledzon Edytowano 3 godziny temu przez mam owsiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nie będzie mnie w dzień , to za Tobą będzie latał, a jak mu pociśniesz, to stwierdzi że agresywna jesteś. Jak wejdzie i zacznie obrażać to tak, dostanie pocisk i się schowa aż wrócisz ze swoimi fałszywymi komplemencikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, bad behaviour napisał: A twój (ówczesny) mąż wiedział, że wbijałaś się na privy temu samemu mojemu (obecnie już) mężowi? Oraz wielu innym mężczyznom, celem lokowania zadu? Niesamowicie cię triggeruje to, że Pieprz sobie niewinnie z kimś gadała, podczas, gdy tobie trzeba było w końcu na publiku napisać, że bardzo proszę wypie.rdalać, bo pisałaś z awansami, których nikt nie chciał. A ty spotykałaś się z żonatym facetem i co teraz? 🫢 KTÓRY płakał, że nie chciał córki ale syna. A później się tego wyparł. Pogrzebie w starym telefonie i to wkleję kamczucho. No chyba, że to ty pisałaś z jego konta i to pomroczność jasna.. Juz nie wspomnę, że ogłaszał separację i kazał ci iść do pracy. Coś jeszcze? Więc won, bo nie lubię toksycznych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam owsiki 0 Napisano 3 godziny temu owsiki mnie smyraja, czolgaja sie po klakach obssranych na odbycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 79 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, tworki vibe napisał: jesteś większą atenszyn whore niż elka, bo ilu już nudesy słałaś i z iloma privkowałaś? elka z 2, a ty? owsik, jakiś "trevor", leżak, malowaniec, lex... malowanemu gołe cyce pod jakąś cieńką bluzką wysłałaś, czym się tu nie omieszkał pochwalić, katolko od 7 boleści Nie prówonuj mgły do elki, bo to jest śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 640 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Raz, dwa, trzy, Baba-Jaga patrzy i cię nie ma. Ja ci dam orzeczenie ty zgniluchu, ha ha. Wesoło się zrobiło Nie wiem, czy gotować kisiel, wzywać pogotowie, czy skoczyć po flaszkę na zgodę dla Iskry i Elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ty spotykałaś się z żonatym facetem i co teraz? 🫢 KTÓRY płakał, że nie chciał córki ale syna. A później się tego wyparł. obrzydliwy typ . widac po jego mentalu ze to szmatlawiec, typowy egoista wychuchany przez tatusia. byl bity na podwórku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A ty spotykałaś się z żonatym facetem i co teraz? 🫢 KTÓRY płakał, że nie chciał córki ale syna. A później się tego wyparł. Pogrzebie w starym telefonie i to wkleję kamczucho. No chyba, że to ty pisałaś z jego konta i to pomroczność jasna.. Juz nie wspomnę, że ogłaszał separację i kazał ci iść do pracy. Coś jeszcze? Więc won, bo nie lubię toksycznych ludzi To wklej, bo akurat to czytałam i nigdzie nie płakał. Napisał, że chciał mieć syna, każdy ma jakieś wyobrażenia przed doczekaniem się dziecka. Nie rób takich głupich manipulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 102 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Ile można się jarać tym durnym tekstem "eeee, łazi za mną"? Tym bardziej jak samemu się panoszy wszędzie i zaczepia i pierwsza wyzywa? Masz jakieś orzeczenie? Nie bój się przyznać, zrozumiem twoje tutejsze fikoly. A więc widzisz sam prowokujesz , to później nie płacz że jesteś bity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie prówonuj mgły do elki, bo to jest śmieszne. pisales na publiku jaką fotke ci Iskra wyslala??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 79 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wesoło się zrobiło Nie wiem, czy gotować kisiel, wzywać pogotowie, czy skoczyć po flaszkę na zgodę dla Iskry i Elki Koleżance możesz skoczyć po flaszkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: pisales na publiku jaką fotke ci Iskra wyslala??? Nie przypominam sobie takiej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: obrzydliwy typ . widac po jego mentalu ze to szmatlawiec, typowy egoista wychuchany przez tatusia. byl bity na podwórku A ty już naprawdę nie udawaj ułoma. Jesteś inteligentny i wiesz, że to wyolbrzymiony bzdet z palucha. Wiem, pasuje ci tu i teraz, ale może bardziej honorowo by nie było podpierać się kłamstwami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: W błoto dla błota to się nie bawię. Poszukaj kogoś innego. większość z nich potwierdziła nudle od ciebie, część ty też, więc nie rób z gęby cholewy katololo wielka a ten "misiaczek" stąd z którym niby miałaś "związek korespondencji" przez 2 lata? myślisz że ktoś łyknie, że mu nudli nie słałaś? skoro reszta od ciebie nudle na wstępie dostawała? z tamtym to na 99% nudesy latały jak konfetti a w chałupie pewnie po kilka krzyży w każdym pomieszczeniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wesoło się zrobiło Nie wiem, czy gotować kisiel, wzywać pogotowie, czy skoczyć po flaszkę na zgodę dla Iskry i Elki Mam kisiel żurawinowy i właśnie zastanawiam się, czy nie zrobić sobie. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A ty spotykałaś się z żonatym facetem i co teraz? 🫢 KTÓRY płakał, że nie chciał córki ale syna. A później się tego wyparł. Pogrzebie w starym telefonie i to wkleję kamczucho. No chyba, że to ty pisałaś z jego konta i to pomroczność jasna.. Juz nie wspomnę, że ogłaszał separację i kazał ci iść do pracy. Coś jeszcze? Więc won, bo nie lubię toksycznych ludzi Pogrzeb, chętnie zobaczę Ja się spotykałam, ty chciałaś się spotykać, ale na wstępie każdy ci pokazywał drzwi Najpierw dzwonisz z hejtem, a potem piszesz "won"? Jesteś może upośledzona? W ogóle, co się znowu rzucasz do ludzi, nieprowokowana, ze swoim kłamliwym jazgotem? Przypomniało ci się nagle, żeś tępa, stara, wredna, gruba, a jutro znowu kołchoz? To niczyja wina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam owsiki 0 Napisano 3 godziny temu uwielbiam was grupowo cwelic jak mi nadstawiacie po kolei duupy zassrane lacze obowiazek z przyjemnoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach