Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

hahah, ja mowilam to samo nawet przed zrobieniem testu mowie -a jem jeszcze cos bo jak sie okaze ze jednak nie jestem w ciąży to dieta............ no ale jak diety nie było tak nie ma:-) mnie by sie tak 4 kg chociaz przydaly

dAMy RADE...LATO idzie i sie trzeba wziasc no bo jak załozymy krotkie mini dla naszych panów:D ja juz sobie obiecalam ze jak cos to zapisuje sie na jakis aerobic i napewno kupuje rower i bedziemy jezdzic....ale poczekamy jeszcze tydzien:P a jak tm sie układa z drugą połówka?:)

Gość Słodka*
Witam z samego rańca :D Myszka co sie stalo??? Tulipanek, Agacjone ja nie zmiekalam on zadzwonil i takie tam. Trafil na moj dobry humor :) kocham go normalnie kocham :D:D:D:D P.S : na opryszczke ZOVIRAX (najlepszy)

Gość Słodka*
kurde czemu jestem pomaranczowa ???

witam słodka:) no smaruje i zoviraxem i sonolem...wszystko naraz bo musze wyleczyc bo moja milosc na 4 dni sie do mbnie wprowadza:D:D

Słodka* ------------------------ zadzwnil i co- przepraszal? chyba musial co skoro tak szybko uleglas:-) ach Ci faceci!!

mini to ja juz chyba nie założe:-( zrobił mi sie takti celulitis 😭 jedynie kolanka moge pokazac dziewczyny a moze znacie cos dobrego na to cholerstwo, byle nie drogie

jesli chodzi o moj wojne z chłopem to o to ze wczoraj umówilismy sie na 17 na zakupy do domu bo konczy sie jedzenie a ten ni cholery pomagał naszym znajomym w przeprowadzdze i nie zadzwonił wiec sie wsciejkłam bo mogłam jechac z maam a nie czekac na bożyszcze opierdoliłam rowno że przepraszal a ja twerdo nawet kolacji nie robiłam obrazona do dzis jestem :P a synkowi zabki ida juz prwie na wierzchu a dzis zapracowa jestem z wsciekłosci 2 obiady robie :P wołowine w sosie i roladki schabowe z serem a tak ok

tulipnaek ja tewz mini nie zaloże choc szczupła jestem to uda mam dosc grube i mimo pływania biegania dupa nic kremy cuda na kiju NIc nie pomaga by nogi szczuplejsze a w pasie no mi żebra znac i wszytkie kosci

A JA Z 1,5 ROKU TEMU JAK SIE WZIELAM ZA SIEBIE TO SCHUDLAM ZE BYLAM LASKA W DECHE:p ALE PO PÓŁ ROKU AZ DO DZIS 10KG WIECEJ...:D ALE CO TAM DO MAJA NIECALE 3 M-CE TO Z 5 MOZE ZRZUCE... TERAZ ZJADLAM PORZĄDNE SNIADANIE AZ MI BRZUCHOL WYWALILO.. OTT......TAK DBAM O LINIE HEHE

a od dzis bedziemy z moim razem mieszkaac przez 5 dni to moze ze2kg zgubie:::::::P:P

ja mam brzuszek duzy ale przez rok zrobil mi si estraszny celulit i te 5 kg nadwagi brzydko tez wyglada ale moze to przez zime przyjdzie wiosna to sie zrzuci:-)

agacjone23 ----------- ato myslisz ze schudniesz bo nei bedizecie gotowac czy przez uprawianie seks :-))

ja po ciazy to w 3 miesiace zrobiłam 52 kg i stoie w miescu tyko te uda

eee brzuszek to i ja mam...ale chociaz jest do czego sie przytulic a dzis bede piekła chleb razowy dla siebie to juz powoli zaczynam z dieta:)

to przez seks :D a mie sie okres zbliza i mam straszne ciskanie sie :D mimo ze tabletki biore to czasem mam takie cisnienie na chłopa

moj mi czasami dogryza ze taka laska była a teraz.......gruba:-( kurcze chciaoabym te 5 kg schudnac.licze ze jak sie cieplo zrobi to bede sie ograniczac, juz widze ze moze jakies 1 kg poszlo bo brzuszke mneijszy, słodyczy tyle nie jem juz- a uwielbiam dziewczyny co z tymi walentynkami------mysle i mysle co by tu zrobic moze kolacje przy winie i swiecach- co wy na to, ale cos mi brakuje tylko nei wiem co

ja jakkbym sie zaczeła odchudac i przez diete to nie wiem czy było by mnie widac :D maz czasem mnie błaga bym cos zjadła a ja nie lubie jesc jak gotuje to on zjada bo ja sie nawącham i juz najedzona a dostałsycie fotki ??? i jak ;)

myszka jak jak bralam tabletki to mogla sie nie kochac i ze 3 m-ce takie mialam libido...ale odstawilam i prosze wszystko wrocilo do normy i jest ok...tak ok ze teraz czekam co bedzie pierwsze...ciąża czy okres:D

a co do seksu---bralam tabletki przez rok i z seksem bylo tak sobie a odkad odstawilam to mam takie libido!!!!!!!!!! :-) moj sie smieje ze nimfomanka jestem ale jest najlepszy w lozku od poprzednich partnerow- mialam ich 2 teraz mam dni płodne no i tak mysle co z tym zrobic, slub w czerwcu, jak teraz zajde to bedzi ejuz widac.........a z drugiej strony zajsice nie jest takie łatwe wiec moze juz sie starac

a co do tej kolacji to tez nie wiem co zrobic, myslalam o kurczaku po chinsku - z ryzem i wazywami :-) oboje lubimy

a u mnei zaś na odwrot- nie przepada za miesem, poza tym uczulony na białko zwierzece, jedynie kotlecika zje :-) no i te kawalaki kurczaka :-) za to pizze mogłby jesc codziennie- cholernie ostra z chil:-)) kurcze az mi sie jesc zachcialo od tego pisania, a dopiero co zjadlam śniadanie ;-)