Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

miej gdzies co ludzie powiedza waze ze ty to akceptujesz ja dla tesciów tłusta jestem choc spodnie mi spadaja a mam rozmiar 36 i ciagle za duzo jesz a jem tyle co kura a tesciowi mnie jeszcze rozbrajaa bo kupuili pierwsze ubranko Beniowi na 136 cm !!!! a on ma 80 rozmiar i stwierdzili no to założy jak bedzie miałm 5 lat :O ja jak mole nie wpierdolą

dobrze ze sie nie przejmujesz bo inaczej byc nerwowo nie wytrzymala - tak trzymaj, to za męża wyszłaś a nie za nich, nie przejmuj sie :-)

Ty tłusta???? aż sie pośmiacham.oni są chyba ślepi- widzialam zdjecia i nawet 1 kg nadwagi nie widze

NO WIDZISZ A ONI CIAGLE OJ PRZYTYŁAŚ UCIEKAM NA SPACER BEDE POZNIEJ I NOWE FOTKI WYSLE

ja to tez pyskata jestem...i jakby mi sie czepiali to bym im dala...oczywiscie w granicach rozsaku....ale poki co tesciow niemam...pewnie bede miec a jak bede ci przyszli obecni to mysle ze oki sa....aczkolwiek trzeba byc czujnym:P

no teściowie to są dobrzy do czasu :-) zawsze znajda coś co sie nie podoba, cos skrytykują , aaaaaaaaa

no ja jestem z mazowieckiego....ale tu nie bede pisac miasta bo niewiadomo kto to czyta:P

jak podasz maila to Ci wyśle, Myszce juz wysłałam wlasnie:-) mozemy sie wymienić :-)

wiesz to jest moj mail agata-w20@wp.pl jak mi przeslesz zdjatko to ci odpisze na maila zobacze czy mam jakies na skrzynce to podrzuce a jak niemam to ci dam na nasza klase tam jestem:)

juz wysłałam tylko dziewczyny jzu nei jestem blondynka bo jakies 2 tygodnie temu mnie moj zafarbowal na braz:-) zawsze wolał ciemne :-) no i jak twierdzi teraz mu sie jescze bardzie j podobam ale zdjec nie mam jeszcze jako brunetka:-)

ale fajna z was para...na takich szczesliwych wygladacie i pasujecie do siebie...wyslalam Ci juz na maila ta mwszystko...:)

wieszco zdjecia ci niewyslalam bo niemam na skrzynce a teraz jestem w pracy napisalam ci taM O NASZEJ KLASIE:p

maila dostalam, juz odwiedzilam naszą klase :-) ale wiesz co wlcae nie widac ze między wami jest 8 lat różnicy i slicznie wyszłas na tym zdjęciu czarno-białym :-)

NO DZIEKUJE no wiekszosc nam mowi ze niewidac tej roznicy...wiesz ja jak na swoj wiek jestem powazna a on troszke szalony..oczywiscie kiedy trzeba to powaga z jego strony:D ale wiesz u mnie jest odwrotnie niz u ciebie...ja sie teraz farbnelam na blon coprawda mam pasemka ale daże zeby je stopniowa rozjasniac....bo w ciemnych to juz powazniej wygladam.

myszka sie wybrała na dlugi spacerek :-) kurcze jak ja bym juz chciala zeby wiosna była :-) ahhhh

myszka na spacerku a ja musze siedziec w pracy, niewiem jak Ty....:) ale po ppracy jade rowerki zobaczyc i jakas torebeczke sobie fundne...a tak na przychodaca wiosne:D

no ja tez w pracy niestety, byle do 15 -tej :-) a potem ,hmm chyba za pakowanie szkła sie zabiore a co do zakupów to niestety u nas kasa idzie na nowe mieszkanko, ja jedynie do fryziera w sobote skocze podciąć sie troche

z bloku idziemy do domu- narazie bedizemy mieć 3 pokoje i kuchnie, a potem moze cała gore czyli jeszcze 2 pokoje:-) łazienka niestety na dole ale potem zrobimy sobie na gorze