Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

faceci nie lubia jak sie nimi probuje manipulowac i rzadzic, i ich reacja jest wtedy odwrotna, musisz to robic dysretnie :-) a ta kłótnia ostatnia to o co byla? bo nie wiem czy dobrze rozumie ze o wspólne mieszkanie?

roaw napewno cie kocha tylko moze go pewne sprawy mecza....ja wiem ze jak dziewczyny sa zbyt natretne to ich to wkurza...wiesz jak ja tak mu wysylalam smsy takie slodkie ale bylo ich dosc duzo to zauwazylam po ewnym czasuie ze nie odpisuje...wtedy powiedzialam soie ze nie wysle do niego smsa a jak mi on napisze to krotko i na temat mu odpisze....i co po pewnym czasie zauwazylam??ze teraz on mi slodzi pisze czesto...czasem trzeba sobie faceta wychowac tylko wiesz tak dyskretnie by niczego nie zauwazyl:P

agacjone23 masz racje ja to samo zauwazylam, ze jesli przestaje mu słodzic pisac sms czesto nie tule sie co chwile do niego to ..........on przychodzi i to robi , czasami warto go troche ola bo potem jest taki słodki :-D ach ci faceci:-D :-D

albo jak sie czesto dzwoni i pisze do niego to on mysli ze sie go kontroluje a oni tego nie cierpia czasami nie odzywam sie cały dzien to sam dzowni :-)

no ci faceci...chca byc tacy mescy przed nami...a potem sie tak rozczulaja i takich niezdarów z siebie robią:P:D

Dziewczyny, dzieki. Wlasnie ja jestem taka glupia zyciowo, bo to moj pierwszy zwiazek, a jestem tez bardzo uparta. On tez ma swoje przywary, ale ja nawalilam na calej linii i teraz tego zaluje. Na razie nie chce go naciskac, niech sobie wszystko chlopak przemysli. Jednak gdy sie rozstawalismy on mial lzy w oczach i spytal, czy moze do mnie czasem zadzwonic, wiec moze to jeszcze nie koniec i bede miala szanse naprawienia tego, co zepsulam? :-( Teraz jednak widze, ze jesli sie kocha, trzeba sie dwa razy zastanowic zanim sie pusci baka. Boje sie, ze on powie mi, ze ma dosyc.

no ja to samo przez caly dzien sie nie odzywam jak jest w pracy tylko smsa czasem rano jak jeszcze spi ze zycze mu milegodnia..a potem cisza... to wieczorm koniecznie musi do mnie adzwonic a jak nie to milion smsow:P

Tulipanku- wczoraj mu napisalam to w mejlu , powiedzial, ze przemysli i pogadamy na weekendzie. Nie chce go naciskac, zeby jeszcze bardziej go nie sploszyc.

raw jesli kłótnia o glupoty to zawalcz o niego..i tak jak tulipank mowi napisz mu smsika ze kochasz i tesknisz i ze nie chcesz juz takiego bldu popelnic....a na pryszlosc policz do 10 jak masz zamiar cos walnac....duzo pracy przed wami ale dacie rade...trzymam kciuki:D

Wiecie, z tymi sms`ami jakos rozkminilam na poczatku zwiazku- i macie calkowita racje. Sam przyjdzie slodki jak paczek, gdy go troche oleje. No i po co ja sluchalam tych mam i ciotek :-(

no ale co, mam mu napisac tego smsa teraz? nawet jesli mamy sie spotkac w weekend, a on potrzebuje czasu? warto tak ryzykowac? moze pomysli, ze znow go naciskam?

ja bym napisala zeby znowu nie wyślal ze ci nie zalezy bo milczysz krotko-kocham, tesknie i nic wiecej

a jak sie spotkacie to mu poweidz ze przemyslalas wszytko, poweidz co czujesz i czego chcesz i co postanowilas

roaw tulipanek ma racje....napisz smsa krotko na temat...i zobaczymy czy sie odezwie:)

Dzieki, wlasnie wyslalam wiadomosc : tesknie za toba

jeszcze 2,5 godzinki i weekend!!!!!!!! moje kochanie w domu maluje sypialnie:-) ale mi sie dobrze tam spi achhhhhhh na moim dawnym łóżeczku, teraz z nim :-) a jak sie tuli do mnie w nocy:-) myszka a Ty gdize sie podizewasz?? pewnei mały dzis jej nie pozwala na siedzenie przy kompie:-D

ojj ja to juz mam nudy,...zjadłysmy z kolezanka po zapiekanc..preywiezli nam i tak sobie sidimy..ona na onecie ja na caffe..:P:P

ja tez sie nudze, pisze z kolega i przyjaciółka na GG, sama juz jestem bo prezesi pojechali o 12 do domu

a ja siedze na allegro i szukam jakiejs sukienki na wesele i bucikow...juz mamwszystko wymyslone w glowie tylko teraz szukam moze cos podobnego znajde:D

to moze mi jeszce coś wymyls na moj śłub cywilny bo ja nei mam pojecia co a Ty kiedy idziesz na wesele?

ale to suknia dl apani młodej raczej :-D ja szukalam ostatnio cos dla siebie na cywilny ale nic ciekawego nie ma