Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

jesli chod zi ciaze to ja brałam 3 lata tabletki od wrzesnia brałam kwas foliowy i dalej tabletki odstawiąłm w listopadzie dostalam krwaiwnie i spróbolwismy usdało sie za pierwszym razem

myślałam ze Ci enia ma a to tak oda razu sie udało-fajnie ja odstawilam na poczatku grudnia, w sumie mam juz miec 3 okres teraz , byłam u lekarza pwoeidzial ze wszytko OK i ze nie ma przeicwskazan na ciaze i 10 marca mam USG

byłam na 3 godzinnym sp;acerku z Beniem no u nsa od razu Benio chciał od razu :D

a poszłam do parku i tak choidziłam ie nie zadługo poza tym super pogoda ciepło a mały uwilebia spacery

u nas nie ma wiatru i sloneczko czaem w wiec korzystałam a mały kocha spacery choc dzis ma kiepski nastrój a

ja jzu si enie moge doczekac jak bedize ciepło a dzis mi mowia ze snieg po niedzieli ma spasc ja mieszka niedaleko gór wiec temu u nas chlodniej no i ten snieg to moze byc prawda:-(

ja nie nawidze zimy a gory też tak siboe lubie choc w tym roku byłam w Zakopanem na kolacji z meżem i w Szklarskiej porebie na weekend i było fajnie

Dzień DObry w poniedziałek 🖐️ No i po weekendzie U mnie dobrze, wreszcie wszystko rozpakowane i wcozraj juz były luzy

a dzien dobry :) u nas tez fajnie tylko pogoda paskudna w weekend :P maly obecnie spi a ja gotuje zupe .. pozzniej 30 min spacerek

no tak pogodna była w weekedn paskudna deszcz waiatr ale teraz widze ze słoneczko świecii robi sie ładnie :-) to dobrze bo mnei dobija ta pogoda, kurcze stres zwiazany z ta przeprowadzka obawy jak to bedize nam sie mieszkac z mama......zeby juz tak wiosna przyszła:-)

acha- dostałam @ nie udało sie w tym miesiacu, ale w sumie to juz 2 miesiace po odtsawieniu tabsow wiec moze teraz juz sie wszystko uregulowało

Gość czasem życie zmusza do takiej
piszemy "ach" i "aha". No proszęęęęęęę...... Chyba najczęściej spotykany błąd, nawet u "wkształciuchów".

witam, i jak tam po weekendzie dziewczyny? tulipanek... i jak wam sie mieszka? myszka Tobie to dobrze, fajnie tak z dzieckiem wyjsc sobie na spacerek:)

Gość tulipanke-
jestem juz- byłam na wyjezdzie sluzbowym jest tu ktoś jeszcze????

hej ja siedze i rozmyclam :P ach obiad zrobiony pranie też dziecko spi :) bylismy na spacerku i nic wiecj nie mam do roboty

co masz dorbego na obiad? bo ja nie wiem co dzis wymyslic :-) cos szybkiego :-) bo dzis zakupy potem do siostry na kawe no i dopiero do domu

Gość a jeśli
wiem wiem błogosławię siebie. widełki już nie działają. małżeńskie też. zmieniam kafe na dom. ❤️

oj nie ma juz myszki a ja mykam do domciu no a tam jescze neta ni emamy wiec bede tu jutro ciekawe gdzie reszta dizewczyn papapa🖐️

hej wszystkim ja doiero teraz bo w pracy niemam tymczasowo neta...ale caly dzisiejszy dzien bylam myslami z wami...jak tylko bede miec neta w pracy to napewno od razu sie pojawie:))

hejj pojawilam sie na caffe:D mam nadzieje ze dzis netcik bedzie mi dzialal:P jak tam samopoczucia u dziewczynek:)

czesc agacjone23🖐️ myslalam ze dziś znowu nikogo nie bedize bo coś słabo ostatnio piszą na naszym topiku:-) u mnie dobrze, poki co mieszka sie fajnie, zobaczymy jak bedzie dalej

ale kurcze wam dobrze..no naprawde ja tez juz bym tak chciala...w niedzieke z moim J spedzilismy cala niedzielę...i bylo tak przyjemnie a zwlaszcza w s...:P:P ale odwazylam sie go zapytac czy myslala czasem o mnie powazniej niz tylko o dziewczynie...i powiedzial ze tak myslal o mnie jak o żonie..ale moim zdaniem chyba jeszcze za wczesnie aby snuc takie plany ???

novw ta sobote bedzie 8 miesiecy...no niewiem czy to krotko czy ne....ale ja niechce na kims wywierac presji...bo ja chce z nim byc...on tez...ale mimo to chce mnie bardziej poznac...bo co to za poznawanie sie ..przyjedzie polezymy pogadamy...albo do lasu na spacer pojedziemy...a zadnych konkretnych sytuacji zyciowch

czesc ja jestem ale moge czasem niepisac bo syn ma dzis zbuntowany dzien nie chce spac od 5 :( tylko sie bawi no ale cóz dzis nawet na sacer nie wyjde bo zimno strasznie

cześć myszka no to synuś daje Ci popalic...od 5 nie spi...ale moze w ciagu dnia pospi troche wiecej:) to i Ty wskoczysz do łóżka