Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

my kupiliśmy golfa II za 3 tys czarny :-) na gaz:-) mamy go jakies 5 miesięcy i jestesmy zadowoleni:-)

no z 95 roku, ale spoko chodzi :-) silnik 1,8 , 116 koni takze jakos chodzi :-) w domu mamy jescze toyote :-)

a moj chce honde civic.... albo mazde 323f, albo toyote mr 2 tzn docelowo mitschubisi eclipse, ale na razie na niego nie mamy

ojj dziewczyny jak sie zdenerwowalam w pracy...no kosmos czlowiek chce dobrze to zawsze sie znajda jakies palanty co chrzania robote....siedza tylko i kase biora a gó....robia nieroby jedne

a ja na pol roku cinquecento, bo w tym roku bede miala okazje odkupic peugota 407 na korzystnych warunkach....

ja jestem zachwycona z mojego cabriolecika :) jak dla mnie idealne auto

mi tez sie wlasnie peugot 307 cc podoba, ale ja na razei nie mam prawka, i troche boje sie na poczatek takim autem jezdzic... bo kto wie czy bym w cos n ie trzasnela;)

oj kochan ja mam 8 lat prwko i tez sie bałąm tego auta a teraz moge nie wysiadać :D

wiesz... ja sie uczylam jezdzic na starym aucie, i mialam mozliwosc w cos ewentualnie trzasnac;) a w swoim nowym juz tak nie bedzoie

no niby nie ale ja osttnio w znak przywaliłam :P bo nie mieli gdzie go postawic :D ale tylko zderzak porysowałam

ja mam prawko 11 lat i tylko raz na wczasach cofałam miedzy campingami i drzewa nie zauwazylam :-)

hmm... a ja jeszcze w n ic, a troche tez jezdzilam.... a prawko musze zrobic, bo chce sobie potem zrobic licencje rajdowa:)

ja jestem niska i mam problem z cofaniem jeszcze jak auto ma długa dupe to wogóle a peugot ma wysoko dupsko :P ale co tam maz nie był zły :D

:D nie no ja poduchy nie podkałdam bo siedzenie podnosze :D uciekam bo Benio wstasł

kurcze ale sie nudze w pracy, juz si enei moge doczekac 15-tej dzis moj ukochany jescze cos tam remontuje w domu a ja biore sie za sprzatanie zalenki jak wroce- a wczesniej idziemy oboje do fryziera, on juz zarósł a ja mam strasznie rozdwojone końcówki i musze podciąć-kurcze końcowki podicac a peweni duzo mi sie przez to skróca włosy-cholera juz 2 lata zapuszczam i nic

a ja chce chyba wyjechac za grnice...bo mam juz dosc siedzenia w robocie za marne grosze a tak chce sie dobrze angielskiego nauczyc:/

no ja tez narzekam na brak kasy:-( też bym wyjechała no ale nie sama- jedynie razem a to też nie takie łatwe znalesc tam dobra prace

ale widziz ja mam kolezanke w dublinie i juz mi mowila tyle razy zebym przchala do niej...prace by byla w hotelu ale boje sie zostawic tu J bo niechce go stracic a on nie wyjedzie bo dobrze platna prace i tu sie koło zamyka ale znowu siedziec za marne goze gdzie sie wogole nie rozwijam?

no ja tez bym samego faceta nie zostawila, ostatnio smialiśmy sie jak ogladalismy SAMO ZYCIE bo tam jeden wyjechal zostawil zone z małym dizeckiem i znalazl sobie inna i chce sie rozweisc i moj mi mowi -i co nadal chcesz zebym wyjechal za granice- :-)

no dokladnie tak jest aczkolwiek nie kazdy tak podchodzi do tego...ale gdzie sie jezyka naucze dobrze jak nie tam...coz z tego ze chodze na kurs ucze sie sama w domu ...to nie to samo...a ipieniadze duzo lepsze...