Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

ooo powiem Ci w 6 dniu cyklu i jajniki kuja?dziwne moze jakies zmiany hormonalne czy cóś.. mi sie nie zdarzlo nic takiego:)

no pewnie przez to ze odstawilam te tabletki i teraz sie wszystko zaczyna regulowac, no zobaczymy w poniedzialek co na tym USG mi wyjdzie, mam nadizeje ze wszystko dobrze

ale to cos Cie boli ze iziesz na usg czy tak dla kontroli??? a jesli odstawilas tabletki to byc moze....aczkowliek ja nic nie odczwalam po odstawieniu tabletek..:) a okres tak mi sie wyregulowal ze mialam co do godziny nawet...ale w tym miesiacu opoznil mi sie 2 dni...

w grudniu odstawilam tabsy, na początku stycznia poszłismy do ginekologa do kontroli i ze zdecydowalismy sie na dziecko i odstawilam tabletki, on mnie zbadał i poweidzial ze wszytko w pozadku i ze nie ma zadnych przeciwskazan na dziecko, zebym brala kwas foliowy ( co juz robilam od miesiaca:-)) i kazał mi zrobic po 2 miesiaczkach USG - no wiec wypada teraz- to chyba tylko tak dla kontroli zeby widzial czy sie unormowało juz po tabletkach, czy juz normalnie jajeczkuje no bo w trakcie zazywania tabsów nie ma owulacji

no chcemy a ja baridzej niz on chociaz moze tak sie tylko wydaje mam nadizeje ze bedize wsyztko w porządku jescze 5 godzin i weekend, w poniedzialek mam wolne :-) ale sie wyspie przez ten czas:-D :-D a co u Ciebie i Twojego ukochanego? jak sie układa? kiedy sie widzieliscie ostatnio

to ja tez chce bardzo dzidzie czuje juz ten instynkt macierzynski ale my sie nawet nie zareczylismy...co prawda myslimy juz o tym...ale szybko to chyba nie nastapi...spodziewam sie na pierwsza rocznice ale to sa tylko moje domysly...widzielismy sie we wtorek ale tylko 1,5 godziny bo chodzimy na kurs tanca a 2 dni byl za granica...i teraz w weekend sie bedziemy widziec...to pewnie skusimy sie na chwile zapomnienia... ale tak ogolnie ulkłada nam sie dobrze... chce mu dac jakos do zrozumienia ze chce z nim byc na zawsze ale niechce tez tak dobitie tego robic:D ze moze warto pomyslec cos bardziej na powaznie...ale jak??

no wiesz jelsi jestes pewna ze to TEN i on wspominal juz o dziecko to ja bym ise nie zatsanaiwała i i nie czekala bo tak to bedize sie odkładało cały czas, zareczyny slub-bedzie ze jescze nei teraz bo to a tak to dziecka wszytko przyspieszy-zwlaszcza ze abrdzo tego chcesz a ona zapewne tez z tego co mowilas dziłaj!!!!!

kurcze juz mysle ze jakby dzidzia byla to by wszystko sie przyspieszylo:P ale czy to niejest takie gówniarskie zachowanie? a niechce wychodzic z tym pierwsza bo wiesz....zeby faceta nie wystraszyc...zawsze marzylam zeby to on z tym wyszedl:(

sorki za te błędy ale pisze szybko i nie zauważyłam ale mnie wkurza reklama MIX PLUS

oj wiesz co- to sie żadko zdarza zeby facet z tym pierwszy wyszedl:-) hhahahaa ja tez chcialam najpierw ślub a za kilka miesiecy zajsc w ciąze a teraz mysle ze już moge zajsc mimo ze slub dopiero w czerwcu a iwem ze długo z tym zwlekac tez nie mozna- byłam w takim zwiazku 10 lat i co?? nie ułozylo sie- chyba za długo to trwało były tylko plany i słowa o przyszłosci małżeńswtie i dziecku

zobacz co mi pisze w horoskopie na ten miesiac :-D Cierpliwość została wynagrodzona i w końcu możesz być pewna i jego, i swoich deklaracji. Możesz planować wspólne życie, nawet jeśli ostatnio miałaś co do tego wątpliwości. Bardzo prawdopodobny czas na zrealizowanie marzeń o macierzyństwie,

no ten plus jest na maksa wkurzajacy.... to moze dzis z nim porozmawiam ale znajac go powie ze muslmy sie bardziej poznac..itp..a ja niechce naciskac wlasnie soatlam piekne kwiaty na dzien kobiet od moich panoww pracy:D

Witam dziewczyny. A co sadzicie o tym, ze ja jestem w pierwszym powaznym zwiazku( on tez, a mam lat 26 a on 29) i klocimy sie z ukochanym, ale kochamy sie i zawsze do siebie wracamy? Ktos powiedzial mi, ze pierwszy zwiazek jest po to, by przekonac sie, jakich bledow nie powinno sie powielac w nastepnych. A ja nie wyobrazam sobie zycia bez mojego ukochanego i zadnego innego zwiazku...

to ze pierwszy zwiazek nei znaczy ze nie moze byc dobry i ten na całe zycie, aczkowiek prawda jest ze zwiazki ucza, np ja wiem co robilam żle w poprzednim i teraz juz tego nei robie itp A to ze sie kłócicie to chyba normalne w każdym zwiazku, juz sie o tym przekonałam, nie ma ideałó, trzeba wyciagac wnioski z tych kłótni.........zalezy tez o co one sa bo większocs to o jakies pierdoły my juz tu stweirdziłysmy z dizewczynami ze kobiety inaczej podchodza do wileu spraw niz faceci no i potem sie dzieje :-)

tulipanke to dzialaj....masz swietny horoskop..skopiuje ci moj i ja tez mam niczego sobie:P moze wlasnie Zmiany w Waszym życiu rodzinnym mogą okazać się koniecznością. Nie wahajcie się - jeśli tylko sobie na to pozwolicie, energia tego miesiąca pomoże Wam zainicjować nowy rozdział w Waszym życiu osobistym. Czasem wystarczy odzyskać wolność wewnętrzną, by zacząć "zmieniać świat" i by inni dostosowali się do Waszych życzeń i pragnień. zaczac dzialanie...choc tak delikatnie:P

ja to nie rozumiem zwiazków gdzie pary sie ciagle kłóca...a potem wracaja do siebie..to jest dobre ale na krótko... i cigle takie spory, nieporozumienia ja jestem ze swoim 8 m-cy i moze z2 sprzeczki mielismy i maciupkie...jedno umie pójsc na kompromis i drugie...po co racic czas na kłótnie jak mozna go spedzic w calkiem inny miły sposób:)

Dzieki Tulipanku. Rzeczywiscie najczesciej klocimy sie o pierdoly. Wlasnie znow sie poklocilismy :-(

Wlasnie, kompromis- zlote slowo! Sama musze do tego dorosnac! 26 lat i taka jeszcze glupia :-)

to co agacjone23 działamy?? :-D :-D :-D a co do kłótni..........agacjone jak zamieszkacie razem beidze wspólna kasa wspolne problemy to bez kłotni sie nie obejdzie, male ale zawsze jakies wystapią -zobaczysz no chyba ze chodzi o to jak ktos sie spotyka z kims kilka razy w tygodniu i sie kłoci-no to co innego

ale wiesz row...ty moze i musisz dorosnac to kompromisu ale partner tez...bo przeciez nie bedziesz mu ciagle ulgac...on tez niech sie tego nauczy...wcale nie jest trudne...czasem ty masz racje a on sie w czyms myli albo na odwrot... to skoro dolaczylas do naszego topiku to powiedz cos o sobie:):D

a moze pwoeisz cos wiecej o co sie pokłóciliscie bedize nam łatweij Ci cos doradzic:-) i pamietaj ze jelsi cos jest nie po twojej mysli lub cos ci sie wydaje to nie denerwuj sie przetrzymaj to a wysztko sie ułozy dobrze ja tez nieraz panikuje stresuje sie ze sie pokłócilismy a za kilka godzin jest cudownie a to sie okazuje nieporozumieniem przeczytaj sobie nasze wczesniejszce wypowiedzi

oj tulipanek dzialamy dzialamy...tylko ty miszkasz ze swoim a ja nie..wogle musze wsztko od zera zaczac...:P

ale wiesz jak sie okaze ze jestes w ciazy to wysztko sie ulozy, beidze i mieszkanie i pieniadze na dziecko i cała reszta-zobaczysz ja w przyszłym tygodniu mma miec dni płodne, ciekawe czy sie uda tym razem :-D

Jestesmy razem dopiero od 10 miesiecy. Na poczatku bylo cudownie- ksiaze z bajki. Zaczelismy sie jednak po jakims czasie sprzeczac, tylko ze to byly sprzeczki o pierdoly. 2 dni temu mielismy wielka klotnie i tak naprawde postanowilismy sie rozstac, ale wydaje mi sie, ze to nie koniec, bo wiem, ze sie kochamy i ze wrocimy do siebie. Mam nadzieje... On probowal isc na kompromis i bardzo sie staral, a ja bylam zbyt uparta. Teraz chcialabym naprawic to, co zepsulam, zdalam sobie sprawe z tego, ze bardzo go kocham. Napisalam mu w mejlu to, co naprawde mysle i ze spieprzylam sprawe. Nie wiem, co bedzie dalej. Powiedzial, ze potrzebuje kilka dni na to, by przemyslec wszystko, co dzieje sie w jego zyciu w chwili obecnej( wlasnie dowiedzial sie, ze jego dziadek umiera). Mamy sie spotkac w weekend i pogadac, trzese portkami. CZy myslicie, ze jesli dwie osoby sie kochaja, jedna moze walczyc z tym uczuciem?

raow wiesz jeszcze nie pojmuje jak jedno z partnrow chce przerwe...bo albo se chce z kims byc albo nie... z moim bylym tez mielismy przerwy kilkudniowe...tylko ja w takich przerwach nie funkcjonuje...jestem bardzo nie cierpliwa... i co sie stalo??rozstalam sie bo niemoglam dluzej zyc w xzyms takim teraz moj znajomy ze swoja dziewczyna mieli przerwy...a to ona puszczala fochy potem on i tak w kółko...no niby okazalo sie ze jest w porzadku juz ale czy na dlugo???okaze sie...czas pokaze... ale jak raz sie cos spie...to potem tez tak bedzie....poczatki beda ok ale zawsze wroci...takie jest moje zdanie

raow ------------------ czasami faceci tak robia zeby udowodnic cos kobiecie, ale jesli go kochasz a on ciebie to sie pewnei zejdizecie a ja bym na twoim miejscu nie naciskala , poczekaj , mozesz mu napisac krotko ze go kochasz i tyle w czy to wszytko była Twoja wina? co takiego zrobilas lub poweidzialas?

Naicskalam go na wspolne mieszkanie i chcialam go troche zmieniac. On to wyczul, ale ja zdalam sobie sprawe z tego, ze nie moge tak robic, ba!, nawet nie chce. Powiedzialam mu, ze z tym wspolnym mieszkaniem, to jeszcze nie czas nawet dla mnie. Wiecie, bylam glupia, bo zamiast niego sluchalam mamy, ciotki, kolezanki. A teraz wiem, ze powinnam byla sluchac przede wszystkim jego i siebie... :-( Oczywiscie sa pewne sprawy, ktorych nie moge zaakceptowac, ale postanowilismy isc na kompromis, ktorego ja nie dotrzymalam. Mam nadzieje, ze bedzie jeszcze czas to naprawic... Nawet 3 dni temu powtarzal mi, jak mnie kocha... Czy mogl przestac kochac juz dzisiaj?

słuchałas mamy ciotki kolezanki a nie jego- ja tez tak robiłam, one mowily jedno a on drugie,i kogo tu słuchac z drugiej strony jakby on słuchal mamy czy kolezanki a nie Ciebie to tez bys sie wkurzała nie? ale dobrze ze juz to zrozumialas