Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

2,5 godziny minelo, a on nie odpisuje. \'czekaj\'- wiem, ale to boli... :-(

oj wiem ze boli wiele razy tak mialam...ale zajmij se czym no moze rzeczywiscie nie moze odp.. a w pracy teraz jestes??

tak, w pracy. spalilam juz tysiace papierosow, czuje sie fatalnie. boje sie, ze to koniec

my bierzemy narazie tylko cywilny :-) raow -----nie denerwuj sie, nawet jesli nie odpisze to nic nie znaczy, a moze naprawde nie moze tego zrobic teraz dzwieczyny ja kończe i za chwile do domciu jade, zakupy po drodze:-) życze miłego weekendu, ja będę tu dopiero we wtorek papa 🖐️

nie denerwuj sie...napewno bedzie dobrze...niech sobie przemysli, sms napewno doszedl...takze wie co i jak a ty nie pal tyle papierosó!!!!!!!!!!!!

Gość madlen20
jak sie pogodzic z tym ze mój chłopak jest 250 dni w roku na obozach sportowych??poradzcie

Tulipanku i Agacjone- dzieki. Mam nadzieje, ze weekend bedzie udany dla nas wszystkich.

napewno bedzie dobrze...jeszcze rz...rzymam kciuki i odezwij sie w poniedzialek albo w weekend jak bedziesz cos wiedziec... ja juz uciekam do domku.... pewnie dzis zajze pozdrawiam:D

Czesc dziewczyny, dawno mnie nie bylo :( Oczywiscie wykasowalam sobie historie i pozniej nie moglam znalezc topicku 😭

Wlasnie napisal, ze zadzwoni w niedziele. a na koncu 'Take care'. Moze gra ze mna w cieplo zimno?

Musicie chyba oboje ochlonac. Moze poczekaj do niedzieli, az zadzwoni, nie naciskaj, mozesz napisac,sms, ze ok, szanujesz to i bedziesz czekac na telefon. My mamy sajgon co kilka dni, i naczej nie mozemy :P chyba bylo by za slodko :P

Hej dziewczyny. Mam nadzieje, ze weekend minal Wam dobrze. Spotkalam sie z nim wczoraj. Poszlismy do pubu i powiedzialam mu o wszystkim, o moich bledach i ze jesli on mysli, ze ten zwiazek nie ma juz sensu, to ja to uszanuje i ze nie czuje zlosci, tylko sympatie. Powiedzialam tez, ze wiem, ze gdy on chcial isc na kompromis, ja nie bylam gotowa i chcialam miec wszystko dla siebie. Wydaje mi sie, ze on nie wie co zrobic. Nie bylo zadnych calusow ani przytulanek, ale potem przestalismy rozmawiac o naszych problemach i zaczelismy o pierdolach. I bylo bardzo fajnie i na luzie. Powiedzial, ze zadzwoni w tygodniu.

witm witam mi weekend minal bardzo fajnie...nie moge narazie narzekac roaw ale ogolnie jest dobrze mam nadzieje??wyjasnilo sie cos czy nadal niewiadomo??

Nadal nie wiadomo. Nic nie powiedzial, procz tego, ze nie wie :-( Nie wiem, co mysli. Powiedzialam mu jednak, ze uszanuje kazda jego decyzje.

no trudne to chyba DLA CIEBIE, PRAWDA? ZYC W TAKIEJ NIE PEWNOSCI..NIEWIADOMO JESZCZE ILE..ALE MIEJMY NA DZIEJE E ZE WSZYTSKO SIE UŁOZY...:)

bardzo trudno. myslisz, ze jest jeszcze jakakolwiek szansa? on jest teraz w dolku. nic nie powiedzial wczoraj, procz tego, ze zadzwoni w tygodniu. ale po naszej milej rozmowie czulam sie jak na poczatku naszej znajomosci- pelny luz.

MYSLE ZE POWODU ZO ZERWANIA AZ TAKIE WAZNEGO NIE BYLO...TAKZE NIECH SIE OSWOI , PRZEMYSLI I NAPEWNO DO SŁUSZNEJ DECYZJI DOJDZIE TYMBARDZIEJ 29 LAT MA WIEC FACET CHYBA MYSLI JUZ POWAZNIE...NIE GŁUPOTY MU W GLOWIE...DŁUGO TRZEBA PRACOWAC NAD ZWIAZKIEM...TRZEBA WIERZYC ZE BEDZIE DOBRZE...I CZEKAC CZY ZADZWONI BO TY JUZ SIE NIE ODZYAJ DO NIEGO...

Dzieki Agacjone. Wlasnie wyslal mejla, w ktorym napisal, ze bardzo duzo mysli o tym, o czym wczoraj rozmawialismy i ze chce sie spotkac w tygodniu.

no ja juz się melduję na posterunku:d pogoda ładna słoneczko świeci takze pewnie bedzie sympatyczny dzień:::::)

tulipanek śpiochu jeden gdzie sie podziewasz:D myszki wogóle niema....pogoda ładna to pewnie z Beniem na spacerki chodzi... roaw...jak samopoczucie??

ja tez sie melduje 🖐️ u mnie weekend był całkiem całkiem :-) piekna pogoda, spacerki:-) byłam na tym USG i lekarz poweidzial ze wszystko w parządku, jak u zdrowej kobiety :-) obraz prawidlowy jak na dany dzien cyklu, kazał mi przyjsc dopiero jak mi sie bedzie okres spozniał :-)

no to teraz tylko zakasać rękawy i do roboty:P ja tez sie chyba do ginka musze wybrac...wczoraj robilam badanie moczu dzis mam wynik i zobaczymy...

no a jak dzialasz juz cos czy nie? my wczoraj:-) ale to dopiero 10 dzien cyklu wiec szanse chyba małe jeszcze

wieszco czy działam?? w piatek i sobote działalismy ale chyba nie na taka skalę....nie konczyl we mnie ale na brzuniu ale potem i tak sie kochalismy jeszcze...sam środek cyklu mialam...to róznie była...zobaczymy ale chyba raczej nic nie bedzie:)

aha- no to nie wiadomo bo to różnie bywa :-) trzeba było poweidziec zeby nie wyciągał:-D

no powiedzialabym tak zeby nue wyciagal...to potem zeby nie powiedzial ze go na dziecko zlapałam:P jak nie teraz to jeszcze mamy duzo czasu....az tak bardzo niechcemy dzidzi...co bedzie to bedzie:D