Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

kurcze ja to tak niemam...pare razy zdarzyal sie sytuacja ze bylismy w domku przez kilka dni sami ale wszystko ja robilam...nawet łózka nie zascielal za soba jak wstal ostatni...ale zwrocilam uwage i na drugi dzien bylo inaczej/:D no my poprostu sie jeszcze na tyle nieznamy ale on niech sie zajmie utrzymaniem rodzinki a ja reszta...mi taki ykład odpowiada:D

ja w tej chwili ze zdjec to moge wyslac tylko swoje.... a nasze wspolne jak juz bede miala na kompie,ok?

ja na chwile obecna moge wyslac tylko swoje zdjecie.... nasze wspolne jak bede miala juz na kompie, ok? bo nie mem jak ich przerzucic i wyslac

myszka83... wyslalam Ci swoje.... a Twoje juz sa, ale dopiero sie otwieraja, bo net mi jakos wolno idzie:(

dziewczyny, moge tego swojego faceta zamordowac?;) albo lepiej jego szefa.... bo znowu nam spotkanie spadlo:(

A MOZ ESZ MOZESZ ja dzis padam na pysk wszytko zrobione w domu mufiinka doszły fotki??/

w tym bedzie 2 razy, tzn o ile w niedziele znowu cos nie wyskoczy. myszka83, zdsjecia doszly ladna z was para:)

matko ci faceci- najpierw obrazony, ostres słowa, nie odzwya sie a teraz jakby nigdy nic milutki dzwoni i pyta co robimy na obiad bo by ziemnaikow uskrobal

noi tulipanek widzisz sama...to sa faceci.. noi niech oskrobie tych zoemniaczkow mysle ze niema po co wrcac do tej kłótni jesli byla o głupoty:D

ale wiecie co takie slowa ja juz myslalam ze normalnie mu poweim ze slub oddwołam a tu.....no chyba ze siei wystraszyl i moze w koncu zrozumial mnie choc troche czemu tak sie zachowuje

no wlasnie... Ci faceci.... najpierw umawia sie na dzisiaj, potem z pracy pisze ze sie nie zobaczymy, bo musi jutro o 5.20 byc w pracy, a ode mnie by nie zdazyl a teraz sie pyta czezmu jestem zla..... tak jakby to nie bylo logiczne;)

no ale fajnie ze nam sie tak topik rozwija i osob przybywa, fajnie jest z kimś pogadac, wyzalic sie , posłuchac opinii innych :-)

myszka83, ale ja juz tez jestem jedna noga apo drugiej stronie;) zareczona 4 miesiace.... a moj juz mi truje o wspolnym mieszkaniu i slubie;)

wiecie ja to zaczynam to olewa ich zachowania...zycie mi samo pokaze jak isc....szkoda moich nerwow bo to i tak nic nie da:D

my tez tak mamy- nie tylko Ty :-) no cós- faceciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz koncze na dzis i mykam do domku :-) było miło :-) miłego popołudnia kochane i do poklikania jutro 🖐️

a najgorzze jest to że facetowi trzeba jak kawe na ławe bo inaczej on nie kumaty