Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

dzien dobry panią :) ja mam dzis swietny nastrój :) świetny seks z meżem :D u nas bez zmian poza tym że wczoraj cofajac autem uderzyłam w znak :P i troche zderzak porysowałm :( moje cacuszko uszkodziłam

w ogole jak sie poznalismy, to tyle sie u mnie zmienilo... zarazil mnie swoim hobby.... a teraz chcemy zrobic oboje licencje rajdowa:)

witaj myszka...:) no to pozazdroscic ... ja musze czekac az sie moj ksiaze zjawi... mam nadzieje, ze szybko:)

a nic smiał sie powiedził to tylko auto dobrze ze nic ci nie jest i dobrze że poduszki nie wywaliły bo auto mamy całe w skórze

ja jestem troch epodenerwowana ta przeprowadzka no i tym jak si enam bedize tam mieszkac siedze jak na szpilkach dzis i czekad na 15-tą zeby juz stad wyjsc

dobrze dziewczynki... ja spadam, musze isc po zakupy, bo robie dzisaj babski wieczor, i trzeba przygotowac cos ekstra :) wiec... milego dnia, tulipanek... trzymam kciuki, zeby wszystko wam sie udalo:)

witam wszystkich cześć tulipanek....ja dzis wolne mam i dlatego tak póżno bo dopiro wstala....wzielam sobie wolne ale mamusia zawsze mi cos wymysli abym sie nie nudzila....zaraz łazienke musze sprzatac poten do karbóweki a ok 16 jade do kolezanki na tipsiki...o i tyle sobie moge odpoczac:)

ale masz fajnie, juz masz weekend, a ja tu siedze,nudze sie i jescze wszytkie pouciekały, nie ma z kim pogadac

ojj no jeszcze ja zostalam....:Djem sobie sniadanko z wlasnorecznie upieczonego chlebka...no mniam mniam..:D

przepis moge rzucic...cale 15 min roboty...teraz mozesz chlebek dla narzeczonego piec..:D

15 minut moiwsz? a to musi byc jakis specjany piec? mam tylko kuchenke elektryczna

facetow nie mozna do takich rzeczy przyzwyczajać bo potem sie tak naucza i nic sami nie zrobia, ja koło mojego tak na poczatku skakałam ze...... docenił dopiero jak przestałam

ale ja to nie pieke dla niego tylko dla sibie...jestem w trakcie odchudzania a taki chclebek z ziarenkami to bardzo dobry na takie cós..:):) u mnie juz wszystko dobrze....wczoraj przyslal mi smsikow ze mniekocha, ze teskni...i ze niemoze sie doczekac jak mnie zobaczy jak wroci...ale dopiero jutro w nocy:( ale czekam cierplkwie:D

na odchudzanie mowisz? hm to daj mi przepis moze spróbuje, tylko poweidz czy to w zwyklym piecu mozna piec? a widzisz ze wszytko jest dobrze :-) my kobiety juz tak mamy ze wyolbrzymiamy wszsytko a szukamy dziury w całym, ja powoli zaczynam sie tego uczyc, bardziej olewac nie denerwowac

do jednej miski wcucasz 0,5 kg maki pszennej typ 500 po 2 lyzki jakis ziarenek...jamam slonecznika, i siemie lniane 1 szklanke otrebow przennych prazone sa najlepsze 1 lyzeczke soli do drugiej miseczki 1 szklanek cieplego mleka 5 dkg drozdzy 1 lyzeczke cukru w tej pierwszej mieszasz to wszystko ze soba w drugiej rozpuszczasz drozdze w mleku jak sie rozpuszcza wlewasz to do piewrszej miski i mieszasz...ja mieszam reka:P bedzie troche suche takze dolewasz ok 1 szklane wody chlodnej zeby siewszystko ładnie polaczylo foremke smarujesz maslem obsypujesz otrebami i wrzucach to ciasto WAZNE!!! wstawiasz do zimnego piekarnika na 50min w tem. 170stopni i tyle i masz pyszny chlebuc:):)

jak bede miala czas to wyprobuje :-) kurcze ale mi sie tu nudzi, juz sie 15 tej nie moge doczekac

Tyy to masz fajna maszta prace...na caffe zerpo stresow....tylko pozazdroscic....w sumie ja teraz mam tak samo ale sie zacznie niedlugo... wisz uciekam za lazienke sie biore...bo jest po remoncie i trzeba doczyscic wszystko...odezwe sie co jakis czas...:)

no ja juz posprzatalam....pleców nie czuje...:( odpoczne chwile i dalej sie musze brac

no dziewczynki widze ze nie ma nikogo :-( ja za niedługo tez mykam do domciu no i przeprowadzka :-) tam jeszcze neta nie mam wiec odezwie sie dopiero w poniedzialek pilnujecie zeby nam topik nie padł milego weekendu zycze papapapa🖐️