Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25latka

Wiem ze to glupio moze zabrzmiec ale

Polecane posty

Gość 25latka

zauwazylam ze sie starzeje, jak ogladam zdjecia zadne mi sie nie podoba, tylko te sprzed kilku lat, staram sie dobrze odzywiac, nie tyje (ostatnie 5 lat 2-3kg) szybko, a mimo to : mam twarz jakby podpuchnieta, grubsza, rysy mam takie grubsze jak u starej baby, oczy podpuchniete, wlosy przezedzone :( ja mam dopiero 25 lat! rzesy jakby coraz krotsze, brwi znowu brzydko "rozczochrane" - a dbam o siebie, nie maluje si etez mocno, nie wiem co sie ze mna dzieje , cialo ok ale twarz.. :( znaci ejakies porady na to zbey usunac oznaki starzenie z twarzy - masaz, kosmetyki naturalne, wydluzyc i odzywic rzesy,

Gość też 25latka
skąd ja to znam:-oteż u siebie zauważam oznaki starzenia się 😭a co dopiero będzie za kilkanaście lat:-(:(:(Jestem załamana:-oNie wiem jak poprawić swój wyglad,samopoczucie aby wyglądać i czuć się młodziej...

Gość A JA MAM 21
jezu laski nie straszcie mnie ze za 4 lata bede wygladala zle. mam 21 i zmarche ciagnaca sie od skrzydelka nosa do ust okropnie to wyglada jak u starej baby:O

Gość każdy starzeje isę inaczej

zwróć uwage jak starzeje sie mam czy babcia.. może Ci również brakować witamin, kremy to nie wszystko.

mama ja mam 25 lat a wygladam podobno na 20, czasem mnie o dowod pytaja w sklepie

mi tez nie chca sprzedawac alkoholu w sklepie.. mam 26lat :( najgorzej jest w tesco.. bez dowodu ani rusz :( wrrr

a najlepsze jest jak sie pytaja a 18 lat juz skonczone? ja mówie że tak 7 lat temu:P:D:D:D i wtedy wielkie oczy ..nie wyglada Pani

Gość maja4
no niestety,trzeba się z tym pogodzić,że nigdy nie będziesz wyglądać jak 18-tka

Gość ________________
"Ciesz się siłą i pięknem swej młodości. Nie szkodzi, że nie zrozumiesz jej siły i piękna dopóki ich nie stracisz. Ale wierz mi, za dwadzieścia lat będziesz oglądał swoje zdjęcia i przypominał sobie, w sposób, którego nie zrozumiesz teraz, jak wiele szans było jeszcze przed tobą i jak naprawdę świetnie wyglądałeś. Nie jesteś taki gruby jak sądzisz. Nie martw się o przyszłość, albo martw się ale pamiętaj, że niepokój jest tak skuteczny, jak rozwiązywanie równań z algebry przy pomocy gumy do żucia. Prawdziwe problemy życiowe okażą się czymś co nigdy nawet nie przemknęło przez twoją głowę, czymś co dopadnie cię o czwartej po południu, w jakiś leniwy wtorek... Czytaj instrukcje, nawet jeśli nie będziesz ich stosować. NIE CZYTAJ magazynów o urodzie, sprawią tylko, że poczujesz się PASKUDNIE..."

Gość mądre słowa

Gość michelle11
Dlaczego przy takich topicach zawsze musza odezwac sie glupie panny i opisywac jak to nie moga papierosow kupic bez dowodu?(oczywiscie jeszcze ze smutna emotikonka). Chcecie pogadac o tym jak w wieku 40lat nie chca wam sprzedawac alkoholu(jasne...) to ok, zalozcie sobie nowy topic i przebijajcie sie, ktora miala najwiecej takich zdarzen. Tutaj dziewczyna chyba ma inny problem...

Gość córkaMAMy
michelle11 - a Ty zazdrosna jakaś jestes czy co? po co tak piszesz? masz w tym cel jakiś.?

Gość A ty corka mamy
masz jakis cel w pisaniu?

Gość 25latka
ja? chcialam slow pociechy :) ze ktos tez tak ma albo zna sposoby na zaradzenie, pisalam wczeniej ale mi sie skasowalo.. dzieki za slowa pociechy autorko podpisana dluga kreska :) dzieki wszystkim moze rzezcywiscie witamin mi brak, ale jakich? ja tez wygladam na mlodsza ale nie o to chodzi, tylko o stan mojej skory/cary jest taka napuchnieta, taka nalana twarz mam :( przy tym nie mam nadwagii, mam 173 cm i 54 kg, nie jestem ubita a mimo to twarz mi sie tak jakos zmienia moja mama ma bardzo mloda cere, prawie wogule zmarszczek a jest po 50tce, za to tez ma lekko podpuchnieta twarz czasami, ale ona jest chora na nerki.. ja nie i nei mialam do niedawna zadnych takich problemow a teraz.. :( moje samopoczucie pada, czuje sie zle w swojej skorze, mam dola jak widze sibeie na zdjeciach :((((((((

17:54 michelle11 Dlaczego przy takich topicach zawsze musza odezwac sie glupie panny i opisywac jak to nie moga papierosow kupic bez dowodu?(oczywiscie jeszcze ze smutna emotikonka). Chcecie pogadac o tym jak w wieku 40lat nie chca wam sprzedawac alkoholu(jasne...) to ok, zalozcie sobie nowy topic i przebijajcie sie, ktora miala najwiecej takich zdarzen. Tutaj dziewczyna chyba ma inny problem... ________________________________________ ponieważ, jak sama napisałaś - są głupie brakuje im taktu, nie rozumieją, ze ktoś, kto czuje, że wygląda mniej atrakcyjnie i zwraca się z jakimś problemem - nie potrzebuje czytać chwalących się płytkich pind. autorko, odżywiaj się zdrowo i wybierz do endokrynologa, kosmetyki Ci nie pomogą. Ja też mam takie problemy, chociaż wiem, że częściowo sama za nie odpowiadam..

zbadaj tarczyce bo to zapewne niedoczynnosc tarczycy

Gość 25latka
myslicie ze to tarczyca???? o boze.. ale zawazylam tez ze wszystko zlaezy od dnia, tzn dzis np wstalam z ladnaijsza "twarza" oczy mialam niepodkrazone, odrazu polepszylo mi sie samopoczucie :) wezme sobie Wasze rady do serca i pojde do tego lekarza..