Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waiti

O co moze mu chodzic?

Polecane posty

nefrycia ---> dobrze wiedzieć ;) Ja mam lekkie braki ostatnio tu, na kafe ;)

Ja też, bo mam nową pracę:P i bywam rzadziej, ale spać nie moglam i sobie poczytałam różne topiki:D:D:D

Gość chcial cie sprawdzic
w seksie z milosci wszelkie rzeczy dozwolone. nikt nie rozlicza kobiety z tego co np. robi z wlasnym mezem

chcial cie sprawdzic ---> i to facet, i to facet :D Idąc twoim tokiem rozumowania, tak samo zużyta jest ;) A miłość - super sprawa i zdecydowanie lepiej, jak towarzyszy, ale dzisiaj jest, jutro może jej nie być, a mąż będzie ją jeszcze posuwał przez pół roku póki się nie rozejdą ( przykład pierwszy z brzegu). Ale co tam, z tego ją nie rozliczysz :D

po prostu nie lubie kobiet co mialy przygody czy wielu partnerow, bo obawiam, ze taka jest mi w stanie mniej zaooferowac, niz ta porzadniejsza

I jeszcze na tą porządną się natniesz jak diabli. :D:D Masz jak w banku. Zresztą.. mająć takie kryteria.. zasługujesz.

co masz na mysli? bo w tym momencie cie nie rozumiem

chcial cie sprawdzic ---> chodzi o to, że oceniasz po pozorach, po liczbach, po tym, co usłyszysz (co z tego, że ci powie, że to było z miłości), czyli jeszcze nie wiesz, a już masz z góry założony "idealny obraz kobiety cnotkiwej", a z tą cnotliwością to nie do końca tak jest. Pisałam Ci wcześniej

ale naprawde mnie nie przeraza, ze kobieta z facetem, ktorego kochala mogla uprawiac seks analny, on mogl jej lizac odbyt i wkladac jej tam palce, czy uprawiali razem pissing itp. natomiast przeraza mnie, ze kobieta mogla miec przygode i inny seks dla samego seksu

nefry... a co moje ktyteria w stosunku do kobiet sa zle? sam nie mialem przygody ani seksu dla samego seksu, wiec czemu mam sie wiazac z taka kobieta? czy jestem nieuczciwy i zly? nie uwazam sie za hipokryte

dlaczego ja mam cierpiec i miec zone, co miala jakies przygody itp. albo sypiala sobie z przyjacielem dla samego seksu kiedys tam?

Gość wracajac do tematu
on chce zebyscie jeszcze byli razem? troche dziecinnie sie zachowal, bo przeciez mogl sam powiedziec, ze jeszcze nie chce, a nie po fakcie tak stwierdzil:-o

Gość ____________________________--

chcial cie sprawdzic ---> masz naprawdę "ciekawy" sposób warościowania pewnych rzeczy ;) Jesteś w stanie zaakceptować, jak partnerka robiła rzeczy z pogranicza jakiegoś tam "zboczenia", np. pisss, scat (anala oczywiście pod tę grupę nie podpinam), ale nie jesteś w stanie zaakceptować, że uprawiała seks z przyjacielem. Zaręczam Ci, że jeśli coś ma już ją skrzywić, to zdecydowanie bardziej praktyki typu pissing czy scat, niż na przykład tradycyjny seks z kolegą (czyli bez miłości, oparty tylko na fascynacji)

ja anal tez zaliczam do "brzydkich" rzeczy. kiedys rzucilem dziewczyne, jak mi powiedziala, ze ze swoim bylem uprawiala anal i inne zabawy z tylnia dziurka. ale to bylo kiedys. ja uwazam, ze seks musi byc z milosci. wolalbym zreszta kobiete co ani nie uprawiala zadnych rzeczy z pogranicza zboczen, ani nie miala seksu z kolegami

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się poddaję, Klaudka jak masz cierpliwość to mu tłumacz:D Ale powiem że jakbyś był moim synem, to ja bym sie bardzo martwiła o Ciebie:P

a czemu bys sie martwila? to cos dziwnego, ze chce miec porzadna kobiete co sie nie puszczala? jakbys miala syna np. 20 lat i on by sie zaczal spotykac z dziewczyna co miala 5 lub wiecej partnerow, w tym jakies przygody Przez przypadek bys sie dowiedziala) to wtedy bys sie nie martwila, ze on zadaje sie z puszczalska dziewczyna ? zakladajac ze syn byl by porzadny i nie mial by takiej zlej przeszlosci seksualnej i zawsze szanowal dziewczyny itp.

chcial cie sprawdzic ---> a wczesniej napisałeś, że Cię anal, pissing i inne takie, jeśli były ze stałym partnerem z miłości - wykluczasz się

tzn. teraz juz jestem w stanie to akceptowac, ale kiedys jak bylem mlodszy mialem w zasadzie wyrzuty o kazda przeszlosc seksualna. kiedys mialem pretensje do jednej dziewczyne, ze piescila sie tylko z bylym chlopakiem nago tzn. macali sie tylko, bez tzw. robotek recznych. i bylem o to strasznie zly

Rany... nie mam syna, tylko córkę. I wisi mi jej zycie erotyczne, swój rozum ma:P. I parnerka mojego hipotetycznego syna tez by mi była obojetna pod tym względem bo to jest jego wybór a nie mój. Te porządne czasem bywaja duuużo gorsze od tych nieporządnych. Zresztą.. co to za podział; porządne, nieporządne... Idiotyzm. Oceniaj człowieka nie po ilości partnerow a po tym jakim jest.

nie chce miec dziewczyny co wg. mnie prowadzila sie zle w swoim zyciu seksualnym. skoro sam bylem porzadnym to po co mi dziewczyna z bujna przeszloscia? co ona bedzie mi w stanie dac? stac mnie na lepsza od niej, bardziej wartosciowa. niech taka sie wiaze z jakims babiarzem, do niego bedzie pasowac, do mnie nie

Nie dorabiaj ideologii do tego ze jesteś nieudacznikiem i jeszcze nie miałeś kobiety:P:P:P EOT z mojej strony.

mialem juz pare kobiet

a jak nie mialem kobiety to bezwzglednie wymagalem od mojej potencjalnej partnerki 100% dziewictwa i potrafilem robic wyrzuty o petting, albo nawet o to, ze w ogole miala chlopaka