Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poema1

Moja zgoda a budowa sąsiada ???

Polecane posty

Gość poema 1
On mi powiedział, że jeszcze mu tylko została moja zgoda, że inni już mu podpisali.

Gość to ja perła
zapytaj o co mu chodzi. Poproś aby ci pokazał na co składał wniosek. jak masz wyrazić zgodę jak nie wiesz na co?

Moja sytuacja jest taka ,mam wymażoną działke 1000m2 i na jedej ze stron od strony sasiada chce wybudować budynek gospodarczy około 70m2 ale w samej granicy sąsiad budynek mieszkalny ma od granicy około 50m a budynki gospodarcze około 10m.W gminie powiedziali mi że warunki pozwalają i spokojnie mogę robic projekt budynku .Złozyłam dokumenty do starostwa i okazało sie ze mój miły sąsiad jak do tej pory złozył sprzeciw pisząc że bedzie cień na jego polu :)usmiałam sie naprawde z tego i z jego głupoty.Strona gdzie ma być wybudowany mój budynek niema zadnego wpływu na jego zycie prywatne i nie ma mowy o jakimś cieniu by mu przeszkadzał ,mam wrazenie ze poprostu sam nic nie robi oprócz strasznego bałaganu na jego posesji i jak pies ogrodnika nie da żyć spokojnie sasiadowi na wlasnej ziemi:)ok pogodziłam się z faktem że mam takiego sąsiada, zresztą nikt z okolicy go nie lubi co sie okazało teraz sama rozumiem po swojej sprawie... Zaczełam szukać w sieci co moze sie wydazyc po takim sprzeciwie ,znalazłam kilka podobnych spraw np. http://prawo.legeo.pl/prawo/osk-786-04/ napiszcie proszę czy ktoś ma podobną sytuacje i co radzi ???czy mam powód by sie martwić takim sasiadem ... dzieki zofia z trójmiasta:):):)