Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzialbn

Nie mam miesiaczki od 40 dni

Polecane posty

Dziewczyny , mam problem odstawiłam pigułki w dziwny sposób.Zaczełam je łykać 29 i 30 grudnia aby zaczac nowy cykl po miesiaczke a ze nie miałam mozliwosci kupienia ( bo sylwester) ich to odstawiałam je 31.12.I dostałam wtedy krwawienia.Pojechałam do szpitala ale lekarz mnie olał bo sylwester i powiedział zebym nie bawiła sie hormonami bo to nie zabawka.I tyle Trwało ono 4 dni .W czasie tego cyklu wspołczyłam z moim facetem tzn kochalismy sie przez stosunek przerwany i analnie bez zabezpieczenia.Dziś mam 9.02 i nie mam miesiaczki .Co mam zrobic? Prosze o radę.I z góry dziekuje

Gość jhngbfvdgshjkal
po pierwsze na wszelki wypadek zrob sobie test ciazowy, po drugie niezaleznie od wyniku testu idz jak najpredzej do ginekologa, bo brak okresu przez 40 dni, to juz jest problem. A swoja droga, to z hormonami nie mozna szalec i sobie przestawiac terminu przyjecia pigulki jak nam pasuje

Gość kakakakakaka
zgadzam sie z przedmowczynia zrob test i idz do lekarza :)

dostalas juz okres z odstawienia licz od tego dnia nowy cykl niestety ja raz na okres czekalam ponad 50 dni i musialam miec wywolany u gina jezeli test robilas i wyszedl negatywnie to tylko namieszalas sobie i teraz musisz isc do gina

robiłam test dokładnie 30.01 pre test płytkowy i wykrył ze nie jestem w ciazy.wiem ze nie moge sie bawic hormonami ale ten brak pigułek wynikł ze to był ten dziwny sylwester :)

jezeli chcesz wrocic do pigulek musisz isc do gina na wywolanie okresu inaczej bedziesz czekac i czekac... nst razem niech zapisze Ci np 3 opakowania tabletek i nie bedzie problemu zreszta troche dziwnie napisalas, zaczelas je lykac 29-30 grudnia i po 2 tabletkach nie mialas juz opkowania czy jak? ze w sylwka odstawilas?

dokładnie nie miałam opakowań. Orgazm odczuł tak jak by to był koniec łykania tabletek i wywołał okres.

szczerze mówiąc te pigułki brałam aby uregulować miesiączkę brałam je przez 6 mscy od czerwca , bo w czerwcu dostałam 2 miesiączki jednego miesiąca.Mam dziwne anomalie a lekarze mi tylko przypisuja pigułki.A ja w koncu chce mieć dziecko ale nie teraz.Ile wczesniej musze odstawic pigułki aby miec malenstwo?

ale ja nadal czegos nie rozumiem albo napisalas z bledem albo cos Ci sie pomylilo piszesz ze opakowanie zaczelas 29 grudnia i piszesz ze po 2 tabletkach nie mialas juz opkowania a co z reszta tabletek? przeciez w okakowaniu jest ich az 21? wiec co sie stalo ? poza tym zeby zajsc w ciaze trzeba najpierw uregulowac swoj organizm i odporwadzic go do porzadku radze zmienic gina i pojsc do takiego ktory wkoncu cos zrobi a po odstawieniu mozesz poczekac 3 mies i zaczac staranka jezeli wszystko jest ok - wazne zeby najpierw sie przebadac

Bo to były pigułki które zostały mi nadmiarze bo kiedys stosowałam metodę Yuzpe i chcialam dokonczyc opakowanie.

Moje drogie babeczki zauważyłam coś jeszcze niepokojącego to znaczy wybadalam sobie śluz.Jest grudkowaty i zielonkawy .Czy to objaw ciazy czy może zapalenia.Może to wpływać na opóźnienie mojej miesiączki??POMOZCIE.Dziekuje

Gość MiniMin
zielonkawy? to pedem do gina taki sluz moze swiadczyc o grzybicy :( ps dlaczego jeszcze nie wybralas sie do gina? wg mnie w ciazy nie jestes, ale warto zrobic porzadek z sama saba jak planuje sie dziecko...

Gość kinia32
co mam zrobic nie mam miesiaczki od35 dni nie wiem co jest do gina tez nie bardzo co mam zrobic pomozcie...