Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicccja...27

ile kosztuje wybielanie zebów - POWAŻNE, PROSZĘ O WPISY

Polecane posty

Gość alicccja...27

Sprawa jest prosta. Bardzo wiele tracę przez swoje zęby. Są żółte, od dziecka. Zawsze śmieję się z zaciśniętymi ustami. Nawet nie przepadam za mówieniem do kogoś, bo wiem że on patrzy na moje usta. Co więcej - wstydzę się kochać przy świetle, gdy facet patrzy na moją twarz, bo wciąż myślę że nie wolno mi rozchylić ust. Ok, może i przesadzam, nieważne. Mam totalny kompleks na tym punkcie i za sprawę honoru postanowilam zbierać pieniądze na wybielenie zebów. Marzę o tym by normalnie mówić, śmiać, kochać się, pokazywać emocje. W programach typu "Chcę być piękna" kobietom robią kompleksową odnowę zebów. Nie jakieś tam lekkie wybielenie po nalocie za 50 zł. Dosłownie tworzą im zęby od początku. I o coś takiego mi chodzi. Czy ktokolwiek z Was orientuje się ile to może kosztować?

cos koło 80 chyba.. ale najlepiej zapytaj sie u dentysty

Gość alicccja...27
Pytałam mojej dentystki, ale ona zaproponowała mi włąsnie to zwyczajne wybielanie - wybiela tylko to co zebrało się w ciągu całego zycia, natomiast ja od dziecka mam żółte zęby i żadne zwyczajne wybielanie mi nie pomoże, muszę mieć jakieś bardziej profesjonalne... kanałowo lub nakładane licówki lub cholera wie co. Więc nie, nie koło 80 zł - na coś takiego nie odkładałabym przecież pieniędzy tylko bym zrobiła od razu. To wydatek chyba rzędu kilku tys. zł conajmniej. U mnie w mieście (małym) się tego nie robi.

Gość aniti
Probowalas juz jakis past wybielajacych? Tez myslalam ze od dziecka mam zolte zeby bo tylko takie zawsze pamietam, ale sprbowalam pasty wybielajacej i pomoglo. Polecam Białą Perłę. Kosztuje cos ok 30 zl nie pamietam dokladnie, a z kazdym dniem sa coraz jasniejsze, oczywiscie najlepszy wynik widac po ok 2 tyg. Pozdrawiam

slyszalalm, ze najpier wybiela sie kwasem specjalnym, pozniej laserowo, ten cykl trzeba powtarzac kilkakrotnie -zalezy od zebow i kosztuje ok 120 zł na jeden ząb