Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

Zakładam Grupę Anonimowych Samotników

Polecane posty

Gość disapora
pisałeś ze jesteś wysoki a nie pisałeś nic więcej

Gość dziadu
Tak czytałem czytałem i doszedłem do wniosku że każdy wie co zrobić że każdy chce ale? Ale nic to nie zmienia...

Gość anonimowa samotniczka
czesc, mam 19 lat i jestem anonimową samotniczką. chcę dołączyc do waszej grupy wsparcia, można? :)

Gość vvvvv
Pamiętaj, że jesli nawet chcesz coś zmienić to cały świat będzie przeciwko tobie :P Przeznaczeniem niektórych jest samotność i jeśli będą próbowali to zmienić los ich ukarze.

Gość dziadu
vvvvv -> powiewa mi tu voodo...

ja już mam plan co zrobic :) znalazłem sobie koleżankę i razem będziemy chodzic na rykowisko :classic_cool:

Wygrany. Za dużo filozofujesz. Skoro brak kobiety Ci doskwiera i jest zwyczajnie dotkliwy to znaczy, że coś pozostaje niezaspokojone. Pytam o to coś dlatego, że wiele osób waha się między nicnierobieniem (bo PO CO im kobieta) a \"chciałbym ale się boję\". Przede wszystkim trzeba się zastanowić, czy potrzebuję kobiety? Czy coś we mnie krzyczy? Czy łażę struty i czuję, że czegoś mi brakuje? Czy będę umiał i chciał tak żyć do końca życia? Jeśli tak (na 3 pierwsze pyt. i \"nie\" na ostatnie) to jest motywacja żeby się ruszyć. Wiadomo, że będą przeszkody: leń, strach, obawa przed odrzuceniem, okłamywanie się nierzadko w stylu: \"tak naprawdę to po co mi kobieta, przecież wcale jej nie potrzebuję\" itp. Co do mojego hobby: w koniach zakochałam się od pierwszego wejrzenia (Kary mojego pradziadka). Zaczęłam od rysowania przez zbieranie pocztówek i wszystkich możliwych wycinków z podobizną konia, aż umęczeni rodzice zapisali mnie na jazdę konną. I się potoczyło. Odkąd pamiętam ulubionym motywem (oprócz księżniczek) , który pojawiał się spod moich kredek był koń, w groszki, paski, kwiatuszki...., obowiązkowo w uprzęży. Takie były moje marzenia, pragnienia.