Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldrich

Żoną miałam byc, miał być ślub i wesele też...

Polecane posty

Gość przepraszam że zapytam
otóż to, jeżeli nawet prowokacja (co na to niezbyt wygląda) to nadal można podejść do tematu na poważnie, bo być może kolejna zraniona osoba poczuje się mniej samotna czytając ten topik. Paniom podejrzliwym, szukającym sensacji i krętactwa życzę, by troszkę się uwolniły od paranoicznych zapędów.

Aldrich - Ktos o nicku "z innego punktu widzenia" ma swieta rację. Wiesz, tak sobie mysle.... ślub zaplanowaliscie razem, mieszkaliscie razem i to pewnie Wasza wspólna decyzja- więc nie potrafię zrozumieć, jak można na 3 miesiące przestraszyć się decyzji, którą się samemu świadomie podjęło?!?!?! Wiem, że są chwile zwątpienia, że można mieć wątpliwości - i gwarantuję, że wszuyscy je mają! ale po to się ma tę druga osobe, by z nią o tych wątpliwościach rozmawiało, by wyjaśniać! nie sztuką jest pójść na łatwiznę i odwołać wszystko! to nie jest przedszkole.... Pomyśl, co będzie, jeśli zajdziesz w ciążę... a on przestraszy się odpowiedzialności i powie "wiesz, bo ja tak naprawdę nie dorosłem jeszcze...musisz sobie poradzić sama" . Ty będziesz sama z dzieckiem a on będzie się bawił w ramionach innej. Przykre to wszystko i wiem, że sentyment Cię trzyma i jest Ci żal. Wiem, bo sama byłam w bardzo podobnej sytuacji . Ale dziś jestem daleko od tamtego mężczyzny i jestem wdzięczna niebiosom, że nie dałam mu się omotać po raz drugi. Bądź silna i pamiętaj, że warta jestes kogoś, kto będzie odpowiedzialny i gotowy na decyzje, które wspólnie podejmujecie.

Wiem, że ta histroria jest jak tysiące żalów które tu zostały spisane, ale po to takie fora, żeby mieć gdzie się wyżalić, ale naturalnie trzeba zaraz oberwać po głowie :(

Gość docenil co stracil
jesli go kocha powinna wrocic. milosc polega tez na wybaczaniu, nie idzmy na latwizne przez cale zycie on mial watpliwosci, ale przekonal sie ze nieslusznie bo jest kobieta jego zycia. lepiej byloby gdyby wzial z nia slub nie bedac pewnym? jesli widzisz ze on na prawde zaluje i kocha cie to wroc do niego

Gość kolo spod bloku
olej gnoja. co z moim pytaniem? ejstes atrakcyjna czy polecial na ladniejsza buzke i figurke?

Kobiecie trudno samej mówic o jej atrakcyjności, ale wydaje mi się ze niczego mi nie brakuje, szatynka, zgrabna, krotkie włosy...

jeszcze nie wiemy czy on docenił kogo stracił, tego nie wiemy... on musi to poczuć i udowodnić, że się pomylił. Nie tylko oczekiwać, że kobieta schowa swoją dumę w kieszeń i wróci ot tak.

Gość kolo spod bloku
no wlasnie, krotkie wlosy

No to moze sie wkurzyl, ze sprzedajecie takie drogie odczynniki. Nauki polskiej na to nie stac - zrob cos w tym wzgledzie! A jezeli chodzi o glowny watek, to Twoj mezczyzna zachowal sie uczciwie, zrowno wobec siebie, jak i wobec Ciebie. Jezeli teraz nie ma on wobec Waszego zwiazku zadnych watpliowsci i pragnie powrotu, to trzeba dac chlopakowi taka mozliwosc. Oczywiscie dobrze jest przez chwile pogrymasic, zeby wiedzial, ze byl o kroczek od stracenia Ciebie na dobre.

Gość Ale...
kolo spod bloku -- Ale pier-dolisz...

Gość kolo spod bloku
nie znam faceta, ktory nie wolalby kobiety o dlugich, ponetnych wlosach od takiej, ktora kreuje sie na faceta

Gość Ale...
Ptwierdzam, to co napisałem wyzej ...

Gość kolo spod bloku
taka prawda, pokaz testowanemu facetowi zdjecie ladnej, zgrabnej kobiety o dlugich, zadbanych wlosach i takiej z krotimi to zawsze poleci na ta pierwsza. dlugei wlosy sa jak afrodyzjak-to nas facetow kreci!!!

no bardzo Wam dziękuję za opisanie ideału piekna, załosne te niektóre wypowiedzi

kolo spod bloku, zostań Ty przed tym blokiem, weź trzaśnij browara i nie udzielaj się, jeżeli nie rozumiesz sytuacji

Gość kolo spod bloku
nie przekonasz mnie-te kobiety wygladaja moze i ok po spedzeniu godziny przed lustrem z piankami, zelami, suszareczkami itd, ale kobieta o dlugich, pieknych wlosach, ktora wyjdzie spod prysznica i pozwala wyschnac swoim sexy wlosom jest ....powalajaca...ech....rozmarzylem sie. taki ze mnie facet. i moze facet autorki topiku mysli podobnymi kategoriami hehe

Gość Ale...
Potem sie widzi - idzie taka ulica, 3wlosy widza, ale co tam?! Wazne ze do pasa! Dziecko, niejedną laske widzilem z krótkimi wlosami... POza tym opusc ten topik, zajmij sie moze soba ..

Gość Ale...
Jasne .. 3 lata z nia byl i teraz mu wlosy zaczeły preszkadzac nagle? Pualnij sie w łeb.

kolo jesteś cholernie infantylnym chłopczykiem, czy Ty rozumiesz TEMAT? Chodzi o dojrzałość do małżeństwa a nie o wygląd zewnnętrzny. Mieści ci się to w głowie? czy prasi móżdżek nie pozwala na nic więcej niż spodnie z krokiem w kolanie i kaptur?

Gość kolo spod bloku
moze sciela niedawno

Gość Ale...
Eee szkoda czasu zeby z nim w ogol epodejmowac dyskusje. Faktycznie patsi mozdze... ścieła niedawno .... Trza takiego ignorowac i tyle.

Generalnie odpuszczam ten temat, bo nie sądzilam, że takich komentarzy się tu doczekam

Gość kolo spod bloku
co ignorowac, co ignorowac, pisze co mysle, prawo mam

Gość Ale...
Aldrich powodzenia.Przemysl to sobie na spokojnie. FAktycznie gosc zawiodl na calej lini. I to nie przez wlosy, uwierz mi :)

to nawet nie ptasi móżdżek tylko zwykły troll, który chce żeby mu odpowiadać i się z tego cieszy. Totalny buc.

kolo spod bloku was prowokuje a wy sie dajecie... hehe ;) zaś do autorki - zastanów się czy ewentualnie kiedys rzeczywiście mogłabys polegać na takim partnerze... tym bardziej że od razu odwołaliście cały ślub nie dając sobie czasu na odetchnięcie do siebie :O mam jeszcze takie pytanie - czemu twoi rodzice są tak przeciwko niemu? może oni z boku lepiej to wszystko oceniają... miłość ślepą bywa... :(