Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pindzia ryndzia

cos z gardlem----pomocy

Polecane posty

Gość pindzia ryndzia

czesc wszystkim mam taki nietypowy problem od dwoch dni mam w gardle jakis koltun znaczy sie tak mi sie wydaje niemoge jesc a zeby polknac sline to musze sie spinac nieraz niem,oge nic polknac tak jakby mi gardlo zatykalo i dusze sie .dzis jadlam zupe i chcialam polknac lyka ale niestety jakos niemoglam cos mi tam chamuje niewiem co to moze byc moze ktos ma cos takiego jejku boje sie

Gość henk1
Z objawów wynika,że masz zapalenie gardła z grzybicą.Kiedyś takie coś miałem to jak połykałem ślinę to mnie aż łamało razem z głową więc przestałem jeśc w tamtym czasie i szybko do lekarza.Tobie naprawdę współczuję.

Gość pindzia ryndzia
o matkooooooooooo a co to bierze sie leki czy jak

To jest bakteryjne zapalenie gardła albo grzybica na bank! Sama przez to miesiąc temu przechodziłam-najpierw chorowałam na zapalenie oskrzeli i leczyłam się antybiotykiem, po którym właśnie złapałam grzybicę gardła. To jest takie wstrętne uczucie, jakby Ci coś utknęło, lub wbiło się w gardło. Już nie mówię o przełykaniu czegokolwiek...pewnie za dzień pojawią ci się naloty takie żółtawe na migdałach lub w samym gardle...ja leczyłam to antybiotykiem w tabletkach i nystatyną w proszku, który rozcieńczało się wodą przegotowaną i patyczkami higienicznymi pędzlowało się gardełko. Tym razem oczywiście wszystko odbyło się przy odpowiednim wsparciu leków osłonowych. Radzę wybrać się do lekarza czym prędzej, a póki co wspieraj się kefirkami i jogurtami naturalnymi.

Gość krztusiec
tak mi się objawił ale zanim rozpoznali to myslałam że zdechnę!

Gość pindzia ryndzia
ale ja niemam zadnych nalotow i powiem ze juz tak kiedys mialam ale to szybko przeszlo i przyznam sie dzis ze niemia;lam problemow z przelykaniem mi sie to wydaje ze to chyba jest na tle nerwowym i dlatego

Gość ...tara
deliberować to nie będę bo nie jestem lekarzem..ale proponuję dziś zgłosić się do szpitala na oddział laryngologiczny i po sprawie. ominie się jutrzejsze stanie u lekarzy.