Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pociagajacy nosekk

CO TO ZA CHOROBA-CIEKNIE Z NOSA, GORACZKA 38 STOPNI, BOL CIALA-HELP!!!

Polecane posty

Gość pociagajacy nosekk

Wczoraj myslalam ze umieram. Zaczelo sie przedwczoraj od zimna calego ciala, potem goracka 38 stopni, potem 38, 3 ( po apapie przeszlo), bol calego ciala-kosci, miesni, mialam problem ze vwstaniem, zrobieniem czegokolwiek, nawet jak mnie pies lapka dotknbal to bolalo, pote, az do teraz -taki ciagnacy, bezbarwny, wodny katar. Kiedy to przejdzie? zamiast bawic sie na walentynki to leze w lozku. Jedyne co zazylam do tego czasu to Apap 1 tabletka na zbicie goraczki, 3 rozpuszczalne wapna oraz 5 witamin C od przedwczoraj.

Gość pociagajacy nosekk

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Może grypa?:( ja tez spędzam Walentynki w domu, z zakażeniem na twarzy, gronkowiec :(

Gość grypa jak nic

Gość pociagajacy nosekk
jeju,. przesylam caluski dla kazdego chorego!:) ja wlasnie nie wiem czy to grypa czy przeziebienie, bo mam troszke antybiotykow ale nie wiem czy wziac bo grypa a przeziebienie to roznica podobno.

Gość grypa jak nic
żadnych antybiotyków, jak to grypa to i tak nie pomożesz, przeziębienie też wirusy wywołują, pij jakis coldrex albo coś innego, najlepiej w takich saszetkach, do rozpuszczenia, wygrzewaj sie w gorącą herbatą z cytryną, zrób sobie syrop z cebuli (cebulę w kostke i zasyp cukrem, odczekaj aż puści sok), jeśli Ci sie nie poprawi w ciągu 2-3 dni to do lekarza, jeślistwierdzi bakteryjna infekcję to dopiero wtedy przepisze antybiotyki

Gość Ale po co brałaś lek
na zbicie gorączki 38 stopniowej? - trzeba się było wypocić - to byś się dzisiaj czuła lepiej. Organizm walczył z wirusem, podniósł sobie temperaturę, żeby szybciej zabić gada, a Ty mu w tym przeszkodziłaś - to męcz się dalej.

Gość pociagajacy nosekk
ja wzielam ten apap po poludniu, bo przez te kilkagodzin meczylam sie okropnie i powiedzialam dosc.