Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veroni1122

Praca w Super-Pharm

Polecane posty

Gość Pan Frodo
Milenkooo ostatnimi czasy Gdańsk okupuje forum ];-P a że Szczecin też nad wodą jest-wiec jesteśmy sąsiadami ... Witamy w ekipie:-)

Witam witam :P Hehe no to jestem w ekipie :D A pytam się czy szkolenie jest płatne bo nie chciałabym tyle godzin w pracy spędzić za darmo :/

Gość wlochate_nogi
Ma się rozumieć, że nikt by nie chciał za free mieć szkolenia. Witamy w naszej bajce ;)

Gość ;-P
...aż miło poczytać kulturalną rozmowe... witamy w SPP :-))

Gość ;)!!
Do Pan Frodo Hmm niektórzy zbyt poważnie traktują wypowiedzi tutaj na forum, a należy traktować je z przymrużeniem oka-bo nigdy nie wiadomo kto siędzi przed komputerem prawda?;)-ale to tylko taka mała dygresja Ja nie traktuje żadnej wypowiedzi mojej, albo skierowanej powiedzmy do mnie jako dogryzanie, bo wg mnie taka możliwość istnieje tyko pomiędzy osobami które nie są dla siebie anonimowe-także błagam nie traktujcie tego wszystkiego tak poważnie;) Odnośnie zapytania dot.szkolenia-oczywiście płatne, ale nie koniecznie trwające aż tyle godzin, moje szkolenie trwało w sumie chyba z 6 h -ale jak ktoś potrzebuje więcej czasu(nie wiem pierwsza praca i większy stres) to szkolenie napewno będzie trwało dłużej. ;)

Gość ..kk
co taka cisza na forum?

Gość farmerkaaa
cisza bo już każdemu brak słów ....

Gość do AOAXZZZZ
dlaczego niby tam jest cyrk?

Gość do AOAXZZZZ
Powinna sobie pani sama odpowiedzieć.

Gość znieczulona lalka
A w Mlyn wroclaw mamy taka ekipę kierującą ze przez 0,5 roku zwolniło się 6-ciu pracowników wykwalifikowanych, 2 osoby leczą się przez mobbing, jedna trafiła na oddział ratunkowy bo była mobbingowana a dyrektor przyklepał sprawe i nawet nie zareagował. dwie osoby pracujące w firmach zewnętrznych zostały niesłusznie zwolnione przez mieszanie jednego pracownika ze stoiska z kosmetykami. to o czymś świadczy. Farmaceuci rezygnują z pracy. A to co wszem panuje to bałagan i jak dobrze popatrzysz to zakupisz przeterminowany suplement. Pytanie gdzie jest zarząd???

Gość farmerkaaa
Witam Was !! Ci co pracują w farmie doskonale wiedzą ,że tam są równi i równiejsi,farma żyje Swoimi prawami ,masakra ... rzygac się chce (za przeproszeniem)

Gość gvkgk
zarząd w Wawie siedzi. każdy to wie

Gość keyaav
Czy we wszystkich sklepach sieci jedna osoba pełni funkcję dyrektora sklepu i kierownika apteki? czy może są jakieś wyjątki? jest oddzielny dyrektor całego sklepu i oddzielny kierownik apteki. ILe zarabia osoba która pełni obie funkcje, a na jakim poziomie kształtują się zarobki dla samego dyrektora sklepu? dziekuje za odpowiedzi radosnych świąt!

Gość amlozek
czasami bywa tak ze jest osobno kierownik apteki dyrektor sklepu np w Bytomiu tak jest i w W-wie ale nie we wszystkich sklepach. Niestety o zarobkach nic nie mogę powiedziec...

Gość jfjfjf
Może jednak ktoś wie ile zarabia taki dyrektor sklepu, który nie jest kierownikiem apteki? Nie musi być konkretnie. Może być przedział, np. 1500-2000 itd z góry wielkie dzięki

ja pracuje w Super Pharm już parę lat, nie narzekam atmosfera jest OK nie zarabiam jakiś wielkich pieniędzy ale zawsze można coś dorobić stojąc na promocjach, no i socjal mają OK

Gość ;00///
Ja polecam tą pracę jedynie młodym osobom które na tzw chwilę chcą się gdzieś zaczepić-tylko nie pracujcie za długo bo lepiej iść na staż i powoli zbierać doświadczenie. Bo spp to kiepska firma no nie oszukujmy się-co wam da 2-3 lata pracy na jednym z niższych stanowisk typu kasjer konsultantka lub nawt wyższych bo to jednak sklep1? albo farmaceuci i technicy-sorry ja bym nie chciała realizować recept w tych śmiesznych warunkach kiedy klient stoi przy okienku i np coś je, albo rozmawia przez telefon-zero szacunku-lepiej iść do jakiejś mniejszej apteki

Gość kicia4
Powiem tak Swiatla sztuczne jak w solarium, kierownik ktory jest dyrektorem nic nie robi zleca calą swoja prace innym mgr-om a oni pomiedzy staniem w ekspedycji a rozkladaniem towaru zajmują sie dodatkowymi pracami. Mobbing sie szerzy wszedzie i dyrka widzi i nie reaguje. dyrektorami lub menagerami sa ludzie ktorzy szybko awansowali nie przeszli testow psychologicznych i nie wiedza jak kieruje sie ludzmi. menager np u nas wynosi kartony kosmetykow. a dyrektor dziala na wszystkich demotywująco swoją postawa. prezesi gdzie oni sa????

w SPP w którym pracuje wiem że menadżerowie jeżdżą na różne szkolenia czyli firma inwestuje w pracowników, ale inna sprawa jak kto te szkolenia w praktyce wykorzysta

Gość jjnn
A jak jest z wynagrodzeniem dla techników farmacji? Czy przyjmują osoby zaraz po szkole, na staż? jak wygląda u nich sprawa z pensją? prosze o konkrety jak się da dzieki

Gość AL Pacino
a kto to jest koordynator operacyjny, kosmetyczny ni farmaceutyczny???? Nie rozumiem tej hierarchii, kto jest ważniejszy dyrektor czy koordynator i to który?

Gość rodzynekkkk
Ja bym chciała pracować w SP jako pomoc apteczna, ale na razie żadnej oferty nie ma do Galerii Kazimierz w Krakowie...

Gość esofloreso
Nawet jak są jakieś oferty to i tak stanowiska juz są obsadzone hehe

Gość kjf shru
Na razie w G. Kazimierz nie ma wolnego miejsca na pomoc apteczną. W tej chwili są tam 2 osoby które doskonale sobie radzą. Być może pojawi się jakaś oferta w nowym sklepie, ale jak na razie nic nie jest pewne, bo mało się mówi na razie o ew. awansach. Swoją drogą może ktoś się wypowie jak mu się tu pracuje. Ja osobiście nie polecam pracy na dziale ogólnym, zbyt duża presja. Pozdrawiam

Gość aaaa kraków
witam gdyby nie atmosfera zakłamania ,fałszywych ludzi oraz totalnej znieczulicy pracowało by sie ok . Dziś osobiście byłam świadkiem totalnej znieczulicy m.in pani menadzer z działu ogólnego. Otóż magazynier żle się czuł ,ledwo trzymał się na nogach ,był blady jak ściana ,miał jakieś drgawki ...Pani menadzer stwierdziła ,że chłopak ściemnia ... chłopak jakby odjechał wtedy też by tak twierdziła? Pamiętaj nawet jakbyś umierał pracuj do ostatniego tchu!

Gość kjf shru
no tak bo to nie był kuzyn pani menager...:D więcej chyba nie trzeba tłumaczyć:)

Gość koggyawww
Czy w super-pharm zatrudniają techników farmacji na staż?