Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veroni1122

Praca w Super-Pharm

Polecane posty

Gość abce NOWY SĄCZ
czy jest tu ktoś kto stara się o prace w super pharm w NOWYM SĄCZU?

Gość gość
Hej, czy może ktoś z was wie jak wygląda praca jako kierownik zmiany w katowicach? Zastanawiam sie czy aplikować do nich, nie usmiecha mi się z jednego bagna, w którym już jestem do drugiego wskakiwać. Piszcie :)

Gość gość
czy kasje-s[rzedawca ma takie same zarobki jak konsultantka ds. urody?

Gość gość
wie ktoś czy w Nowym Sączu odbywały się rozmowy kwalifikacyjne w sprawie pracy w super pharm?

Gość gość
Witam, Z tego co się orientuje jeszcze rozmów nie było.... Jestem ciekawa czy dużo było chętnych do pracy w SP w Nowym Sączu.

Gość nanka89
A co słyszeliście o pracy w Bydgoszczy, a moze ktos tam pracowal

Gość gość
niedawno byłam na rozmowie, Pani mi zaproponowała cały etat i 7brutto na godzinę, umowa zlecenie.

Witam,mógłby ktoś przybliżyć stanowisko magazyniera w SF? Chodzi mi o to czy jest tam możliwość pracy na cały etat, czy tylko na 3/4.Jakie są zarobki?Czy są jakieś premie lub podwyżki po jakimś czasie?Z góry dzięki na info i pozdrawiam

Gość gość
7 zł brutto, :D:D:D, siem popłakałam.

Gość gość
@ Dampie - wszystko zależy od Managera i Dyrektora ( jaką dzadzą Ci umowę) Premia jest regulaminowa 30% do podstawy (jeśli masz umowę na etat) lub do stawki godzinowej (jeśli masz umowę na 3/4). Podwyżki również leżą w gestii Dyrektora. Nie wszyscy je dostają chociaż zapierdzielają jak mróweczki.

Gość Ta od Antka
Wojna Hebe przeciwko Super-Pharm. Ciekawe kiedy odezwą się pracownicy Super-Pharm. Nawet jesli w aptece w Millenium pracują takie, jak je opisujecie,to w Hebe pracują takie jak..... Alicja. Wszystko w temacie.

Gość ulka222
hej kobitki powiedzcie mi jakie zniżki mają pracownicy w superpharm????

Gość jestemtuprzypadkiem
a tak sobie przeczytalam ten caly watek i slabosc mnie ogarnia jak zenujaco niektorzy probuja odszczekac sie po czasie bylym pracodawcom. Po skladni i tresci niektorych opisow naprawde trudno zrozumiec dlaczego wogole niektorzy zostali zatrudnieni i nie dziwie sie ze zostali zwolnieni a teraz szczekaja...... do pracy kolezanki nie zajmowac sie glupotami

Gość asdres
w pracy trzeba pracowac,a nie sie obijac i jak ktos ma problem z tym - niech zrezygnuje. jesli ktos nie ma zadnej wiedzy i jest tak tepy, ze nie rozumie procedur i jak mantre wciaz powtarza te same bledy, a w momencie kiedy zwraca sie mu uwage czuje sie wykonczony psychicznie to niech idzie do psychologa, bo tylko tam ma szanse rozwiazac swoje problemy. nienawisc, antysemityzm i chec zemsty na nielubianych osobach sa obecne na tym forum,ale nie w superpharm. dobrze,ze te osoby juz nie pracuja, bo psuly tylko klimat. moga sobie pofolgowac anonimowo,a prawda jest taka,ze ludzie ktorych dotycza obelgi maja to centralnie w.....

Gość ulka222
Dziewczyny czy dowiem się jakie są zniżki na kosmetyki w superpharm dla pracowników?????????????

Gość ffkfjjfj
Za 7zł/h brutto to nie warto, nawet jak WAM dadzą 30% premii do pensji. Zapie...l jak w mrowisku, wyzysk, głupie teksty, chora atmosfera (czasami się zdarza) i procedury. ODRADXZAM

Gość gość
Ja też pracuje w Super Pharm. Ogolnie atmosfera moze byc ale za to jest jedna kierowniczka, ktora zawsze musi znalezc jakis powod zeby miec pretensje

Gość gość
Jakim prawem ktoś usunął mój komentarz, czyżby opinie o SP Rzeszów się nie podobały. W końcu prawdę o sobie usłyszały.

Gość Eustachyy
Szczerze nie polecam pracy w SuperPharm (Millenium hall). Pierwsze wrażenie nawet ok ale wszystkie najgorsze niuanse i nie tylko niuanse ale sprawy większego kalibru wychodzą zaraz po podjęciu pracy. Atmosfera koszmarna. Nowy pracownik czuje się tam jakby był intruzem. Wykorzystywany na maxa przez pozostałych pracowników (tych z dłuższym stażem) oraz kierowniczkę która zdecydowanie nie powinna znajdować się na tym stanowisku a która nadaje się co najwyżej na kasjerkę. Nie dajcie się omamić jej niby miłym uśmiechem, niby dobrą radą i chęcią współpracy. Zdaję sobie sprawę, że trudno o pracę na podkarpaciu ale pracę w tym oddziale SuperPharm odradzam.

Gość ewka 14
kobitki orientujecie się ile zarabia konsultanka ds.urody w superpharm??? na 3/4 etatu albo jakaś stawka godzinowa no napiszcie bo ciężko cokolwiek się od was dowiedzieć interesuje mnie cena netto oczywiście pliska odpowiedźcie bo mam drugą propozycję pracy i nie wiem co wybrać

Gość gość
Superpharm to wspaniała firma. Za dobrą, sumienną i uczciwą pracę wynagradza. Natomiast leniów, nierobów i obiboków eliminuje ze swoich szeregów. Superpharm to raj na ziemi. Trzeba kochać dyrektorów i kierowników zmiany bo to są nasi przywodcy i przewodnicy. Oni wskazują swoim pracownikom drogę do sumiennej i uczciwej pracy, do jak najlepszego wykonywania swoich obowiązków. Żeby nie Superpharm szczęście na Ziemi by nie istniało. GOD BLESS OUR DIRECTORS AND MANAGERS.I LOVE MY DIRECTOR VERY MUCH. MY DIRECTOR IS MY LADY AND MISTRESS.

Gość gość
Może mi ktoś powiedzieć czy w SuperPharmie pracuje się w jakichś mundurkach (ubraniu) specjalnych? Jak takie ubranie wygląda jeśli tak? Kasjerzy, pomoce apteczne, magazynierzy, konsultantki maja takie same ubrania??

Gość gość
nasza umiłowana pani dyrektor jest sędzią sprawiedliwym, który za dobre wynagradza a za złe karze.dotyczy superpharm gdańsk matarnia.

Gość nina4321
Poznań - Malta kierowniczka Monika jakaś porażka. Ze wszystkiego niezadowolona, chyba ma jakieś kompleksy i wyżywa się na pracownikach

Gość gość
A czy odezwali się do kogoś w Nowym Sączu?I powiedzcie czy mają jakieś preferencje wiekowe?czy pracują tam też trochę starsi?

Gość gość
konsultantka... na umowie o prace ma sie ok 10zł netto czyli na reke a na zleceniu jeśli nie jesteś studentką 9 zł ...

Gość gość
wczoraj bylam na rozmowie w sprawie pracy SP w warszawie na stanowisko kasjer sprzedawca.... 1500 brutto za 3/4 etatu czyli 130h......śmiech na sali ale najśmieszniejsze jest to że mają chętnych do pracy za takie pieniadze!!!

Gość bezrobotnaaaaaa
Maja dlatego,ze sa.osoby ktore.musza zarabiac zeby przezyc. Trzeba isc na stanowisko dyrektora w jakiejs koroporacji to bedziesz zarabiac 7tys.i bedzie to odpowiednia stawka dla Ciebie. 1500Zl brutto za 3/4 etatu to malo,ale sa ludzie bez wyjscia.