Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Veroni1122

Praca w Super-Pharm

Polecane posty

Go艣膰 abce NOWY S膭CZ
czy jest tu kto艣 kto stara si臋 o prace w super pharm w NOWYM S膭CZU?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Hej, czy mo偶e kto艣 z was wie jak wygl膮da praca jako kierownik zmiany w katowicach? Zastanawiam sie czy aplikowa膰 do nich, nie usmiecha mi si臋 z jednego bagna, w kt贸rym ju偶 jestem do drugiego wskakiwa膰. Piszcie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy kasje-s[rzedawca ma takie same zarobki jak konsultantka ds. urody?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wie kto艣 czy w Nowym S膮czu odbywa艂y si臋 rozmowy kwalifikacyjne w sprawie pracy w super pharm?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, Z tego co si臋 orientuje jeszcze rozm贸w nie by艂o.... Jestem ciekawa czy du偶o by艂o ch臋tnych do pracy w SP w Nowym S膮czu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nanka89
A co s艂yszeli艣cie o pracy w Bydgoszczy, a moze ktos tam pracowal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niedawno by艂am na rozmowie, Pani mi zaproponowa艂a ca艂y etat i 7brutto na godzin臋, umowa zlecenie.

Udost臋pnij ten post

Witam,m贸g艂by kto艣 przybli偶y膰 stanowisko magazyniera w SF? Chodzi mi o to czy jest tam mo偶liwo艣膰 pracy na ca艂y etat, czy tylko na 3/4.Jakie s膮 zarobki?Czy s膮 jakie艣 premie lub podwy偶ki po jakim艣 czasie?Z g贸ry dzi臋ki na info i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
7 z艂 brutto, :D:D:D, siem pop艂aka艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@ Dampie - wszystko zale偶y od Managera i Dyrektora ( jak膮 dzadz膮 Ci umow臋) Premia jest regulaminowa 30% do podstawy (je艣li masz umow臋 na etat) lub do stawki godzinowej (je艣li masz umow臋 na 3/4). Podwy偶ki r贸wnie偶 le偶膮 w gestii Dyrektora. Nie wszyscy je dostaj膮 chocia偶 zapierdzielaj膮 jak mr贸weczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ta od Antka
Wojna Hebe przeciwko Super-Pharm. Ciekawe kiedy odezw膮 si臋 pracownicy Super-Pharm. Nawet jesli w aptece w Millenium pracuj膮 takie, jak je opisujecie,to w Hebe pracuj膮 takie jak..... Alicja. Wszystko w temacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulka222
hej kobitki powiedzcie mi jakie zni偶ki maj膮 pracownicy w superpharm????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestemtuprzypadkiem
a tak sobie przeczytalam ten caly watek i slabosc mnie ogarnia jak zenujaco niektorzy probuja odszczekac sie po czasie bylym pracodawcom. Po skladni i tresci niektorych opisow naprawde trudno zrozumiec dlaczego wogole niektorzy zostali zatrudnieni i nie dziwie sie ze zostali zwolnieni a teraz szczekaja...... do pracy kolezanki nie zajmowac sie glupotami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdres
w pracy trzeba pracowac,a nie sie obijac i jak ktos ma problem z tym - niech zrezygnuje. jesli ktos nie ma zadnej wiedzy i jest tak tepy, ze nie rozumie procedur i jak mantre wciaz powtarza te same bledy, a w momencie kiedy zwraca sie mu uwage czuje sie wykonczony psychicznie to niech idzie do psychologa, bo tylko tam ma szanse rozwiazac swoje problemy. nienawisc, antysemityzm i chec zemsty na nielubianych osobach sa obecne na tym forum,ale nie w superpharm. dobrze,ze te osoby juz nie pracuja, bo psuly tylko klimat. moga sobie pofolgowac anonimowo,a prawda jest taka,ze ludzie ktorych dotycza obelgi maja to centralnie w.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulka222
Dziewczyny czy dowiem si臋 jakie s膮 zni偶ki na kosmetyki w superpharm dla pracownik贸w?????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffkfjjfj
Za 7z艂/h brutto to nie warto, nawet jak WAM dadz膮 30% premii do pensji. Zapie...l jak w mrowisku, wyzysk, g艂upie teksty, chora atmosfera (czasami si臋 zdarza) i procedury. ODRADXZAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 pracuje w Super Pharm. Ogolnie atmosfera moze byc ale za to jest jedna kierowniczka, ktora zawsze musi znalezc jakis powod zeby miec pretensje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakim prawem kto艣 usun膮艂 m贸j komentarz, czy偶by opinie o SP Rzesz贸w si臋 nie podoba艂y. W ko艅cu prawd臋 o sobie us艂ysza艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eustachyy
Szczerze nie polecam pracy w SuperPharm (Millenium hall). Pierwsze wra偶enie nawet ok ale wszystkie najgorsze niuanse i nie tylko niuanse ale sprawy wi臋kszego kalibru wychodz膮 zaraz po podj臋ciu pracy. Atmosfera koszmarna. Nowy pracownik czuje si臋 tam jakby by艂 intruzem. Wykorzystywany na maxa przez pozosta艂ych pracownik贸w (tych z d艂u偶szym sta偶em) oraz kierowniczk臋 kt贸ra zdecydowanie nie powinna znajdowa膰 si臋 na tym stanowisku a kt贸ra nadaje si臋 co najwy偶ej na kasjerk臋. Nie dajcie si臋 omami膰 jej niby mi艂ym u艣miechem, niby dobr膮 rad膮 i ch臋ci膮 wsp贸艂pracy. Zdaj臋 sobie spraw臋, 偶e trudno o prac臋 na podkarpaciu ale prac臋 w tym oddziale SuperPharm odradzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewka 14
kobitki orientujecie si臋 ile zarabia konsultanka ds.urody w superpharm??? na 3/4 etatu albo jaka艣 stawka godzinowa no napiszcie bo ci臋偶ko cokolwiek si臋 od was dowiedzie膰 interesuje mnie cena netto oczywi艣cie pliska odpowied藕cie bo mam drug膮 propozycj臋 pracy i nie wiem co wybra膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Superpharm to wspania艂a firma. Za dobr膮, sumienn膮 i uczciw膮 prac臋 wynagradza. Natomiast leni贸w, nierob贸w i obibok贸w eliminuje ze swoich szereg贸w. Superpharm to raj na ziemi. Trzeba kocha膰 dyrektor贸w i kierownik贸w zmiany bo to s膮 nasi przywodcy i przewodnicy. Oni wskazuj膮 swoim pracownikom drog臋 do sumiennej i uczciwej pracy, do jak najlepszego wykonywania swoich obowi膮zk贸w. 呕eby nie Superpharm szcz臋艣cie na Ziemi by nie istnia艂o. GOD BLESS OUR DIRECTORS AND MANAGERS.I LOVE MY DIRECTOR VERY MUCH. MY DIRECTOR IS MY LADY AND MISTRESS.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e mi kto艣 powiedzie膰 czy w SuperPharmie pracuje si臋 w jakich艣 mundurkach (ubraniu) specjalnych? Jak takie ubranie wygl膮da je艣li tak? Kasjerzy, pomoce apteczne, magazynierzy, konsultantki maja takie same ubrania??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nasza umi艂owana pani dyrektor jest s臋dzi膮 sprawiedliwym, kt贸ry za dobre wynagradza a za z艂e karze.dotyczy superpharm gda艅sk matarnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nina4321
Pozna艅 - Malta kierowniczka Monika jaka艣 pora偶ka. Ze wszystkiego niezadowolona, chyba ma jakie艣 kompleksy i wy偶ywa si臋 na pracownikach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy odezwali si臋 do kogo艣 w Nowym S膮czu?I powiedzcie czy maj膮 jakie艣 preferencje wiekowe?czy pracuj膮 tam te偶 troch臋 starsi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
konsultantka... na umowie o prace ma sie ok 10z艂 netto czyli na reke a na zleceniu je艣li nie jeste艣 studentk膮 9 z艂 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wczoraj bylam na rozmowie w sprawie pracy SP w warszawie na stanowisko kasjer sprzedawca.... 1500 brutto za 3/4 etatu czyli 130h......艣miech na sali ale naj艣mieszniejsze jest to 偶e maj膮 ch臋tnych do pracy za takie pieniadze!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezrobotnaaaaaa
Maja dlatego,ze sa.osoby ktore.musza zarabiac zeby przezyc. Trzeba isc na stanowisko dyrektora w jakiejs koroporacji to bedziesz zarabiac 7tys.i bedzie to odpowiednia stawka dla Ciebie. 1500Zl brutto za 3/4 etatu to malo,ale sa ludzie bez wyjscia.

Udost臋pnij ten post