Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veroni1122

Praca w Super-Pharm

Polecane posty

Gość zabawne
tez prawda,ale z drugiej strony mogli by pomysleć,że specjalnie ''okradamy'',sama nie wiem,czy chce tam jeszcze pracowac(niedługo konczy mi się umowa,im dłużej się zastanawiam tym więcej mam watpliwości. Jezeli ktos sie zastanawia nad podjęceiem pracy w tej firmie to polecam,ale umowe o zlecenie,nie każdy wytrzymuje,a taka umowe można zerwac z dnia na dzień;)

Gość Zzielona
No właśnie, ja pracuję na umowę - zlecenie i jest ok. Większość osób, która tam robi jest właśnie na taką umowę. Sądzę, że to rozsądne rozwiązanie.

Gość Monaja
Witam Dziewczyny! Wlasnie pisze list motywacyjny i nie bardzo wiem, jakie stanowisko wpisac. Co polecacie?

Gość Do Monaji
Jedynie wydaje mi sie ze mozesz wybrac stanowisko kasjerki. U nas na wyzsze stanowiska poprostu biora Cie z awansu. Bedac kasjerka mozesz potem zostac konsultantka, badz kierownikiem. Zalezy kogo poszukują. Wiec przewaznie awansujesz a nie ze odrazu zostaniesz kierwonikem . Wtedy musisz miec doswadczenie w naszej firmie zeby niem zostac. Wiec na poczatek sprobuj stanowisko kasjerki.

Gość kolorowo
zależy od sklepu i ludzi..ale nie polecam kasjera. Po pierwsze nie można liczyć na awans, bo nie widomo czy sie go dostanie, a nie dosc ze kasjer zarabia najmniej w całym sklepie to jeszcze po kilku miesiącach stania w miejscu narobi sie żylaków:P kasjer ma dość niewdzięczną prace, pod ciągłym nadzorem kierownika wykłada, stoi na kasie, czasem zdaza sie ze wołaja go co 5 minut i nie jest w stanie nic zrobic, a ciągłe podchodzenie jest męczące od kasjera wymaga sie, aby przy osbsłudze podał koszyczek i powiedział ze jest do dyspozycji kienta..[konsultatka nie musi podawać koszyczków] konsultantki maja nieco luniejsza prace, przez to że nie są związane z kasa, zarabiają ciut więcej, mają fajniejsze nagrody ale tak napawde wszytsko zależy od ludzi którzy prowadzą sklep, ich podejścia do pracowników i równego traktowania.. w moim SP, NIE MA możliwości awansu z kasjera na konsultantke.. atmosfera też nie jest zbyt miła..ludzie są mniej lub bardziej faworyzowani, niektórzy wręcz poniżani, ale na ten temat powinny sie wypowiedziec odpowiednie osoby...

Gość gruboooosion
ej jakie pyt. są w tym teście? : D

Gość Super ale już nie Pharm
Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Pracy w Super -Pharm Nie polecam z wielu względów .......... 1)Bardzo niskie stawki od 6-8 zależy w jakim mieście oczywiście brutto! i 3/4 etatu oczywiście jest premia 30% z angażu ale obcinają ją żeby była jasność można liczyć na podwyżkę po roku jakieś 0,50 brutto za/h hahahaha 2)Mgr.Farmacji to ludzie bardzo wybitni hehe przynajmniej tak im się wydaje - traktują innych pracowników jak gorszy gatunek a Pani Dyrektor przyzwala na to ponieważ też jest farmaceutą 3) Może coś by się zmieniło gdyby Dyrektorami byli Menadżerowie a nie Farmaceuci JESZCZE NIEKOMPETENTNI KTÓRZY NIE UMIEJĄ ZDANIA SKLECIĆ (JAK ZDALI NA STUDIA NIE WIEM !!!!!) 4) Praca jest bardzo ciężka szczególnie dlatego że chętnych niema za te pieniądze i często jedna osoba pracuje za trzy i jeszcze jest źle szczególnie jak jest wizytacja z Centrali to jest tzw. malowanie trawy

Gość Zytka 87
Pytania w teście sa bardzo pod chwytliwe często zadawane jedno pytanie porostu na różne sposoby - o kradzież - o to czy jak zauważysz że kolega kradnie to czy powiesz - o to czy znasz kogoś kto siedzi w więzieniu itp.

Gość x.x.x
swoją drogą ciekawe jak to jest ze pracownicy dostając awans nie dostaja podwyżki, a ludzie z zewnątrz maja na start o kilka zł wieksza stawke.. napiszcie jeszcze czy dostaliście jakiekolwiek podwyżki w tym roku

Gość Pseydonim
Ja nie dostałam, i raczej się nie zanosi na to...

Gość hussi31
ja nie dostalam, niby i tak dostalismy stawki wieksze niz inny sklep ale jak sie potem okazalo to sciema, i pani dyrektor juz na wstepie powiedziala ze poki co na podwyzki szans nie ma conajmniej jeszcze przez rok... to tyle...

Gość Pseydonim
Pfff.......najlepsze jest to, że każdy zarabia inną kwotę, nawet będąc na tym samym stanowisku...

Gość zabawne
Do ''kolorowo'' cóz nie wiem w jakim sp pracujesz,ale nei jest prawda,z enie da się ''awansować''z kasjera na konsultantke. Celowo napisałam w sudzysłowie,bo ja osobiście nie uważam czegoś takiego za awans no umówmy sie;) Z kasjera moi drodzy mozna awansowac na kierownika zmiany. a lepiej na dyryktora sklepu;)(cóż precedens,ale jest kasjerzy nie maja najmniejszej stawki bo magazynierzy tyle samo mają,tak dla ścisłości. Oczywiście,że wiele osób ma tam inna stawke będąc przy tym na jednym stanowisku. Prawda jest tez,że kasjer musi sie najwięcej narobic,mimo,ż ejestem kasjerką to i tak robie w pewnym stopniu za konsultantke i magazyniera, ale co tam w końcu to tylko 0,5 etatu;)

Gość zabawne
jej cudzysłowie oczywiście;) pozdrowienia dla wszytkich z sp;)

Gość zabawne
ja znam zarobki większości osob pracujacych w ''moim'' sp,wiem jakie sa zarobki określonych stanowsik i kasjerzy tyle samo co magazynierzy maja,ale zdarza się,ze jeden kasjer zarabia więcej od drugiego bo np jest koordynatorem działu,na zleceniu przynajmniej u nas malutko zarabiają oj żenujące to jest

Gość Pseydonim
"koordynatorem działu" :D:D:D:D:D:D:D, a to dobre :D:D:D:D:D:D:D:D:D.

Gość Agggg24
Witam Czy jest tu ktoś pracujący na Śląsku ? Wiecie coś może na temat rekrutacji w Katowicach ? Czy jedynym sposobem na złożenie dokumentów aplikacyjnych jest strona oficjalna S-P. ??

Gość kitusia
wiem że we wszystkich sklepach można cv zanieśc osobiście do sklepu a na jakie stnowisko chcesz startować? tylko powiedzieć na jakiee stanowisko kasjer czy konsultantka

Gość Agggg24
Wolałabym na konsultantke. W sumie mam studia z kosmetologi.. ale takich jak ja jest pewnie dużo. A jak jest ze stanowiskiem konsultantki? rotacja na tym stanowisku jest duża ?? A czy ktoś wie, czy zatrudnia się tam techników farmacji ?

Gość zabawne
no pewnie,z ezatrudnia sie tam techników farmacji,stoją na kasie w aptece razem z farmaceutami u nas najwięsza rotacja jest wsród kasjerów,ale uważam,z eto przedewszytkim zależy od osób które sa ''nad toba'' cóż mi w mojej pracy podoba sie już tylko towarzystwo

Gość aplikujaca do pracy
czy moze mi ktos napisac ile zarabia kierownik zmiany w super-pharm, chodzi mi o warszawę,????? Z gory dziekuje za odpowiedz !!!!!!!

Gość Kasjer
Witam wszystkich, pracowałem w superpharm-ie i w jeszcze wielu innych miejscach. I powiem wam tak nigdzie nie ma ekstra warunków, wszędzie jest kiepsko bo albo znajdzie się jakiś debil w pracy albo ogólnie ludzie są tępi i złośliwy to się też tyczy klienteli. Wielmożne państwo robiąc zakupy za 100zł uważa że sklep powinien go całować po rączkach, zapomniało już chamstwo jak było w PRL-u jak ich sprzedawcy traktowali. Teraz klient ma prawa żądać! kiedyś to by dostał kopa w DxxE i koniec rozmowy. Warunki ogólnie w polskich pracach są na poziomie żenującym. Tego typu drogerie bez klimy, czasami bez ciepła jak market wyłączy na święta ogrzewanie to po świętach jest jak na dworze bez taboretów przy kasach i czasami bez wielu jeszcze innych szczegułów które utrudniają pracę. Jednym słowem ta praca jest dla ludzi o dużej wytrzymałości trzeba mieć w sobie dużo spokoju i determinacji. Gdybym miał teraz wybierać między Super-Pharm a jakąś stacją benzynową wybrałbym to drugie. Jeszcze się nie spotkałem na stacji benzynowej żeby mi ktoś z lordów uskuteczniał awanturki. A właśnie w marketach wyżywają się na kasjerach za byle co potrafi być niebotyczna awantura która trwa i trwa a na stacji mówisz grzecznie tak: Proszę pana/pani proszę o opuszczenie tego sklepu i naciskasz na czerwony guziczek w pilocie i za chwilę są panowie i koniec gadki. A w markecie traktują kasjerów jak złodziei i szmaty, nie po raz pierwszy usłyszałem sam stojąc w kolejce do kasy jak klient do kasjerki: "TY KxxxO" mówi. I jest coś jeszcze pracując na kasie tu czy tam zdążyłem sobie wyrobić opinie o higienie ludzi którzy przychodzili do mnie, smród, bród, i parch. Miałem nie raz żula z chorowanego co kaszlał i kichał w moją stronę. Albo babkę na stacji weszła na sklep stacji kobieta z dzieckiem dobrze ubrana łapczywie jadła loda i glamiąc mówiła najgorsze z tego wszystkiego był widok jak jej leciał glut z nosa na tego loda. Horror myślałem że się porzygam.

a moglibyście napisać jakie obowiązki ma konsultantka?oprócz oczywiście mydlenia oczu klientom ;) kilka wypowiedzi wcześniej ktoś napisał, że rozkłada towar, czyli wchodzi w to też metkowanie itp, tak?trudne to jest? pytam, bo zastanawiam się nad pracą w super pharm. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

Gość koko jambo
Witam serdecznie!!!! Pytanko.... ile zarabia w sp kierownik zmiany(warszawa)??? Pozdrawiam

Gość wisnia0084
Chciałam się spytać o pracę w Galerii Kazimierz w Krakowie, jakie tam są stawki godzinowe, ile może wyrobić godzin w miesiącu, jaka panuje w tym miejscu atmosfera pracy i czy trzeba mieć książeczkę sanepidu?? Z góry dziękuję za odpowiedz. K>

Dokładnie to co Pan wyżej napisał jest prawdą. Chcę też zaznaczyć iż nie tyle szefowa jest wredna jak kierowniczki zmian. Czepiają sie wszystkiego i nawet jak nie masz co robić to musisz udawać, że jesteś zapracowany, bo psujesz "wyglad" firmy tak samo jak siedzący pracownik. Nawet w Carrefourze maja krzesła Nie spotkałem się nigdzie z takim rygorem jak w tym sklepie. Jak ktoś jest masochistą to jest praca dla niego.

Gość dgsdfgvfgtrgfgfvfgvffg
Dokładnie to co Pan wyżej napisał jest prawdą. Chciałbym też zaznaczyć iż nie tyle szefowa jest wredna jak kierowniczki zmian. Czepiają sie wszystkiego i nawet jak nie masz co robić to musisz udawać, że jesteś zapracowany, bo psujesz "wyglad" firmy tak samo jak siedzący pracownik. Nawet w Carrefourze maja krzesła Nie spotkałem się nigdzie z takim rygorem jak w tym sklepie. Jak ktoś jest masochistą to jest praca dla niego.

Gość bolll
Witam! Własnie dostałam prace w superpharm i ogolnie mam skierowanie do lekarza,zeby wyrobic sobie ksiazeczke sanepidowska (u ich lekarza) no i nei wiem czy moglabym wyrobic ja sobie na lewo poniewaz wiem, ze to duzo czasu zajmuje. Pozdrawiam!

Gość Kawowiczka
"boll" na lewo się nie opłaca robić badań. Dostajesz dokument od asystentki na badania, idziesz z tym do wskazanego lekarza, a on ci daje skierowania na poszczególne badania( krew, mocz, rentgen, okulista, sanepid). Jak jesteś oblatana to załatwisz to wszystko w dwa dni, oprócz badań sanepidowskich- na to potrzeba trzech dni. Potem czekasz na odbiór wyników. W sumie tydzień. Sanepid kosztuje ok 60-70zł, ale po podpisaniu umowy dostajesz zwrot kosztów. Za resztę nie płacisz nic. Proste i bez kombinowania.