Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Schodzi mi skora z nosa i brody...

Polecane posty

Gość cati82

Kto z was tez tak ma... Kremuje sie codziennie, ale i tak z brody i szczegolnie z nosa ale z boku w tych zglebieniach mi sie luszczy skora... Z jakiego powodu? Czym myjecie twarz , aby byla piekna i nie wysuszala sie?

mam dokladnie to samo, skora z nosa, masakra, schodzi mi non stop a po katerze to juz porazka, mam tlusta cere a zarazem slucha, uzywam kosmetykow z firym bundi czyt

czyt. bandi. kupisz je u kosmetyczki lbo w necie, ale w necie sa drozsze, sa boskie, naprade warto sprobuj!! uzywaja ich w salonach kosmetycznych i tam sa tansze niz np na allegro

zawsze mialam problemy z cera, byla tlusta i czesto wyskakiwaly mi krosty i bardzo sie przesuszala, znalalzlam sobie swietna kosmetyczke(moja kolezanke) i sprzedaje mi te kosmetyki z salony, sa naprawde extra , do skory tlustaej i mieszanej, warto wyprobowac

Gość awsrf
ja mam to samo, dermatolog powiedzial ze to łojotokowe zapalenie skóry, tłusta ale sucha :/ przepisala kremy: pimafucort i jeszcze cos, pomaga, ale to cholerstwo ciągle wraca. Skóre mam tak wrażliwą ze reaguje źle na większość kosmetyków, tez szukam dobrego kremu, ostatnio wyczytałam o kremie "lichtena" w aptekach , jest dobry do skóry atopowej i łojotokowej ale cholerrnie drogi - 50 zł za 25 ml.

mowie wam sprobujcie bandi !! warto!! uzywaja go w salonach, w sklepach chyba niedostepny to skory tlustej,mieszanej,

też mam tak czasami :/ mój sposób na to jest całkiem prosty - gdy wieczorej zmyję już makijaż, to kładę grubą warstwę kremu - najlepiej jakiegoś tłustego dla dzieci, nivea lub coś takiego. rano budzę się z mięciutką i delikatną buźką ;)