Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona jestem

tak bardzo się boję

Polecane posty

Gość deskowata
wszystko przepadło dla niego juz do konca zycia zostane z łatka oszustki , napisał tylko przez Ciebie mialem takie problemy wiec to byla , jest i bedzie twoja wina.. :(

Gość deskowata
nie coic to już koniec napisał mi wprost ze dla niego do konca zycia bylam i jetsem taka sama.. jestem oszustka i kłamca... w jego oczach i to sie nie zmieni.. bo tylko przeze mnie mial problemy wiec to moja wina bedzie na zawsze.. po powocie do kraju zmieni numer ktory bedzie znac tylko rdozina i koniec.. nie mam po co nawet czekac do lipca:( .. wszystko skonczone i ytm razem nie ja zawinilam..

Gość deskowata
cóż zostane do konca zycia sama pokutujac za swoje winy do konca zycia.. bo kto raz zrobił juz nigdy nie zostanie mu wybaczone :(

Gość przerażona jestem
ostatnio znowu mam mało czasu, ale obiecuję że przczytam Wasze wypowiedzi :-) cocinelka> cieszę się że już jesteś :-) naprawdę mi Ciebie brakowało.. Wczoraj miałam jakiś lepszy dzień, ale dzisiaj znowu tęsknie. I spieszę ze sprostowaniem: w żadnym nowym związku nie jestem i być nie chcę. Myślałam że to dobry sposób żeby zapomnieć, bo widzę że ten nowy znajomy bardzo się stara i miło mi z tego powodu. Staram się o nim myśleć jak najwięcej, żeby nie myśleć o Nim. Niestety to wszystko samo wraca.. ech. Ciągle myśle o tym jak pięknie było rok temu.. Jaka byłam wtedy cholernie szczęśliwa, jak dobrze było nam razem..

Gość deskowata
nie ma już zadnej nadziei powiedział wprost ze cokowliek sie stanie i tak uwierzy tylko Jej .. nie mnie bo ja kłamałam, kłamie i bede kłamac.. takie jest jego podejscie do sprawy :( przegrałam jego juz na zawsze :( .. teraz juz nigdy jej nie zostawi a i ona zrobi juz wszytsko zeby go z rak nie wypuscic , wie ze jej wueirzył i wie ze uwierzy we wszystko co zrobi..

Gość deskowata
moje kłamstwo zabiło wszystko, bede za to pokutowac do końca życia :(.. nie miłość się liczy ale to że kiedyś kłamałam tylko to ma dla neigo znaczenia, nci nie dały linki, emaile, pisaanie o terapii to nie ma dla niego zadnego najmniejszego znaczenia .. nadal uwaza ze jestem ta sama oszustka i klamczucha jaka byłam:(

Gość deskowata
to juz nie pomoze on juz mnie skreślił wierzy tylko tamtej :(

Gość deskowata
nie mam juz po tym co sie stało żadnej najmniejszej szansy nic:( nienawidzi mnie , Ona sie smieje pewnie ze wygrala a on je jej z ręki :(

Gość deskowata
po raz kolejny ona pokazała mi to co obiecała mi na początku ze zrobi ze mnie wariatke i jest i bedzie tylko jej:( po raz kolejny przegrałam z nią

Gość deskowata
takie jak ja nie mają żadnych szans nie umie być agresywna jak ona, nie umei faceta okrećicm, nie umie kalmac tak zbey slepo tylko mi wierzył:( miłosc w tych czasach przegrywa ztakim kurestwem

Gość deskowata
wtedy wierzył..później przestał i uważał ze nadal to musze robic nie ma innej opcji

Gość deskowata
tak jak myślałam olał linki które mu wysyłam, książki , moja terapie i walke o zmiany ma to w dupie :(.... jedyne w co wierzy to ze klamała,kłamie i bede kłamać:(

Gość deskowata
tylko ze ja tego juz nie doczekam

Gość deskowata
bo nie ma czego on mnie znienaiwdizł .. jej wierzy .. ona jest z nim nic juz sie nie zmieni ..:O

Gość deskowata
chyba najlpeiej jakbym umarłą miałby spokój wreszcie :O

Gość deskowata
teraz już przepadło wszystko totalnie wszystko nigdy już nie odzyskam i nie odbuduje tego co było, a juz na pewnie nie w dwa meisiace do jego przyjazdu.. w koncu ja pokocha... zresztą kto teraz patrzy na miłość.. tylko takie wariatki jak ja.. miłość to nic nie znaczy teraz.. jest mu z nia dobrze, przyzwyczaił się to mu wystarczy ... :O.. po co mu jakaś nawina idiotka z tymi swoim śmiesznym uczuciem miłosci :O

deska uspokuj sie !!!! przeczekaj najwieksze emocje, przeczekaj ten czas, nie pisz, nie rob nic ..... emocje musza minac :O dojdzie do jego mozgu,ze to niemozliwe :O tak jak do mnie doszlo ostatnio tak i do niego dojdzie ... a jak nie, to coz sama jestes sobie temu winna :(

Gość deskowata
cocinelka co dojdzie onw ierzy tylko jej co ma dojsc nie rozumiesz Ona moze zrobic mi wsyztsko a on jej wierzy w kazdy absurd.. ja mu przedstawilam opinie operatora , ze nie ma fizyccznej mozliwosci teog zrobic, anwet z neta.. a on dalej wierzy jej siwecie :O

Gość deskowata
nic nie dojdzei ona go omotała i opętała całkiem.. wygrała siła i spryt nie miłosć... to już koniec .. moge teraz odejśc w cholere.. zrobiłam wszystko co mogłam .. i przegrałam z nią.. tego co było juz nie odbuduje... znow mnie nienaiwdzi... wszystko przegrałam.. dla mnie to koneic.. zyłam tylko dla neigo i tej walki :( teraz juz nie ma nic.. i to nie zmojej winy, i to nie ja zawinilam ale ja bede placic za to :(

ja tez uwazam desko,ze to Ty zawinilas i nie mozesz wszystkiego na nia zrzucac :O klamalas go tak dlugo w kazdej sprawie wiec czemu mialby Ci teraz wierzyc ??? ja staram sie wierzyc, ale widzisz przychodza momenty w ktorych nie wierze :( a mimo wszystko miwil prawde ... i klamstwo bylo tez dla mnie strasznie dziwne i jakos tez bylam przekonana ze oklamal :(