Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona jestem

tak bardzo się boję

Polecane posty

Gość deskowata
może ale teraz czuje się silniejsza wiem, że nawet jesli wrócimy i coś bedzie z jego strony nie tak tym razem na pewno spojrze na to inaczej.. na pewno przeszłość bedzie miała jakiś wpływ też .. tego nie da się zpaomnieć co przeżyłam przez niego .. nie wiem .. na razie to wszuystko gdybanie .. :O

wiesz to sie moze nawet nie wydarzy. ale moze byc tak bedzie ladnie pieknie. ale w tobie ciagle bedzie siedziec to co zrobil i zaczniesz nieswiadomie wszystko psuc i znowu wszystko sie rozpadnie. wiecie, moja znajoma dosc daleka , zdradzil ja facet,niby wybaczyla niby on sie staral ale w niej to ciagle siedzialo i zwiazek i tak sie rozpadl

Gość deskowata
może lae nie chce od razu zakładać najgorszego ..wierzę że da się to jeszcze jakoś poskładać do kupy :O

Gość annelka
DESKO, USTALIć MUSICIE OBOJE KONKRETNIE A TO CO SIę WYDARZY ZALEżY OD LOSU. pEWNIE POMYśLAł O tOBIE ALE FACETA NIE ZROZUMIESZ. móJ TEż O DRUGIEJ PRAWIE CZęSTO PYTAł PRZEZ SMSY CZY śPIę - GłUPIE TO BYłO DLA MNIE.

Gość annelka
bo Tobą desko rządzi serce!

Gość deskowata
annelka ale to była tylko smutna buźka jak odpisałam znak zaptania cisza.. wprawdzie jego nie widze na necie ona jets tylko ale chyba nie ona sobie robi jaja z jego numeru :O.. poza tym o tej porze to on kiedys juz dawno spał .. maks 22 jak szedł do roboty bo moze nie ma ciezkiej ale niebezpieczna i musi byc skoncentrowany .. :O.. ale moze widac przy niej zaczal nocny tryb zycia prowadzic

Gość annelka
tego się nie dowiesz :(

Gość annelka
to że nie odpowiedział na ?, nie dziwi mnie.

Gość deskowata
juz od dobrychkilk udni mi sie sni ze mial wypadek i został spralizowany a ona sie od razu ulotniła :O .. odpukiac sto razy ale juz pare nieszczesc wysnilam w swoim zyciu , w tym dwie smierci :O

Gość annelka
odpukać!

Gość deskowata
w grudniu dwa lata temu wyśniłam mu wypadek, chociaż mnie sie przyznał tylko częściowo że się potknął bez kasku łaził i głowe rozbił .. dopieor jak na święta przyjechał to zobaczyłam ten mały wypadek . kolana do żywego zdarte i łokcie rozwalone .. :O .. oczywiście jak bym nie zapytała i nie upierałam że mi się siło w nocy to by słowa nie powiedział .. bo liczył że do świąt będzie ok ..

Gość annelka
czuję się cholernie winna!

Gość deskowata
annelka nie jesteś winna wina zawsze jest pośrodku nikt nie jest całkowicie winny

Gość annelka
ale ja jego winy nie umiem dostrzec :( tylko tę niepewność siebie, ale znów nie dawałam mu powodu by przy mnie był pewny! Nikt by nie zniósł tej huśtawki! :(

Gość annelka
CHCIAłABYM BY BYł SZCZęśLIWY!- DUżO BYM ZA TO DAłA

Gość deskowata
Twój chociaż próbował coś mówić że jest nie tak :O

Gość annelka
MóWIł I TO DOść CZęSTO :( NIE PRZYPOMINAJ MI NAWET TEGO :(

Gość deskowata
mój powiedział raz .. i na tym się skończyło :O

Gość annelka
MóJ MNIE OSTRZEGAł, olewałam TO, NIE docierało DO MNIE A TERAZ TEGO związku TAK MI ZAL! I JEGO "CIERPIENIA".

Gość annelka
KURCZE :( KOCHAM GO.

Gość deskowata
mój mówił jest dobrze kochanie , wszystko ok .. przytulał i na tym się kończyło ...mówić zaczął miesiac przed ucieczką ale nie dosłownie :O

Gość deskowata
to były podświadome sygnały które ja olewałam :O..może wtedy mogłam jeszcze zmienić jego decyzję,może by nie uceikł :Omoże tylko się uwtierdził w decyzji

Gość annelka
Z JEDNEJ STRONY DOBRZE ZE IDę DO LEKARZA, Z DRUGIEJ ROZPAMIęTYWAć TO WSZYSTKO NA NOWO :(

Gość annelka
JAKIE SYGNAłY PODśWIADOME?

Gość annelka
nie zrozumiałam Ciię :(

Gość deskowata
na przykład wyjeżdzał na jeden dzień ze swoją siostra i jej dziecmi do ich rodziny na wieś .. pytał mnie czy ma gdzie wracać, czy ma wrócić do mnie czy do rodzicó, czy znów czegoś głupiego nie wymyśle, nie zrobię sobie jak go nie będzie jeden dzień :O

Gość deskowata
albo poszedł na spotkanie ze znajomą ze statku .. a ja pól wieczora wydzwaniałam bo uważałam że za długo siedzi i na pewno przyjdzie pijany .. jak przyszedł .. to sie wkurzył bo zamiast spac w pokoju w lozku spalam w drugim pokoju na podlodze .. i powiedziałam mu ze sie balam ze wroci pijany .. i sie wkurzył wtedy chciał wracać do rodziców.. :O

Jestem :) :) :) jestem i prosze o streszczenie, bo nie chce mi sie tego wszystkiego czytac :( opowiedzcie mi po krotce co sie u kazdej zdarzylo ;) ja od piatku milcze :P tzn gadalismy chwile na gg we wtroek ale to ja odpisalam mu na to co on napisal i potem zniknelam bo mi sie gg zwalilo, to widzialam ze napisal jakies przeklenstwa, ze glupie gg i smutna minke .... czekam az on sie odezwie bo dalej jestem wkurzona na klamstwo :O