Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze powiedzcie.

JAKA WAGA JEST IDEALNA DLA 25 LATKI ZE WZROSTEM 170 CM??

Polecane posty

Gość prosze powiedzcie.

60 kilo??? jestem drobnej postury i zastanawiam sie jaka waga bylaby idealna dla mnie na taki wzrost ?

Gość strzeliłaś dobrze
no 60 w sam raz.

Gość babolinaaaaaaaaaa
mam 26 lat 170/ waze 61 i wygladam b.dobrze, przynajmnej tak mi sie wydaje :) czuje sie super

Gość strzeliłaś dobrze
Tamari to chyba jest anorektyczką jak waży 55 na taki wzrost. Ma 5 kilo niedowagi w takim razie i pewno twarz wychudłą jak szczur bo też mam takąznajomą z 55 kilo i 171 cm wzrostu. Idealna waga to 59 kilo wg mnie albo 60.

60 :) ale pamietajmy ze nie trzeba sie tego scisle trzymac przeciez... kazdy ma inna budowe.. i wazne by dobrze wygladac i dobrze sie czuc. ja np mam niedowage 8kg a nikt by tego nie powiedzial, bo wygladam na kawal zdrowej dziewuchy :D

Gość prosze powiedzcie.
ivaa a ile wazysz i mierzysz?

Gość prosze powiedzcie.
tamari a może one cie klamia ze tak malo ważą ...może tylko tak mówią ..moje koleżanki z pracy też zaniżają sobie zawsze wage..

ja mam 170 49 kg i wygladam jak ...hm...chudzielec?? tak tak wlasnie tak ,ale za cholere przytyc nie moge nie mam jeszcze 25lat ..ale mam nadzieje ze zanim skoncze 25 yo przybedzie mi troche ciała...60 mi sie marzy :)

no niedowaga 5kg...ale mozna przy tym wygladac dobrze i normalnie... sama cos o tym wiem..w sumie nawet nie wiem od czego to zalezy...

No ja tez mam niedowage 5 kg :P i wygladam jak anoreksja :P Ehh do dupy...

Gość a ja mam 51
i czuję się super :] przynajmniej mam talię, płaski brzuch i zgrabne biodra, niestety biust mały.

A czy ja cos Tamari mowie? :) Tylko pisze ze JA wygladam jak wygladam a to jak ktos to mnie akurat malo obchodzi :P ;)

Gość a ja mam 30 lat i....
170 cm wzrostu, ważę 53 kg i czuję się nieźle w swojej skórze ;) Kiedyś był czas, że ważyłam 46-48 kg - wyglądałam fatalnie, chociaż wg mężczyzn - świetnie.

Gość kviofdrgr
Chyba wedlug gejow...

Gość a ja mam 30 lat i....
Wg znajomych gejów zawsze wyglądam świetnie ;) Ale czy to waga jest ważniejsza? Nie wymiary?

Gość kviofdrgr
No to zrywaj boki, ale to nie zmieni faktu, ze kobieta wazaca 46kg przy 170cm wyglada jak kosciotrup

:D :D :D :D :D :D :D :D ::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Zrywam zrywam :D