Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa kobieca dziewczyna

uroda zazwyczaj nie idzie w parze z inteligencją pamiętajcie o tym panowie

Polecane posty

Gość krosno33
nie sprawa chirurgow. ale poprostu zadbania o siebie ;) z roznym skutkiem, jednak makijaz duzo daje, fryzjer i jakies modne fatałaszki

Nienaturalnie ładna, tzn. stwarzająca pozory. Wychodzona (wtedy oczy stają się większe, kości policzkowe bardziej widoczne, itp), z kilogramami tapety, solarium, przesiadywanie u wszelkich specjalistek od wyglądu, w super ciuchach, farbowana, mega ilości lakieru i pianki do włosów,..., no i oczywiście efekt końcowy taki, iż wygląda ślicznie. To nie jest podkreślanie urody, to tworzenie jej. O operacjach nie mówię, to skrajne leczenie kompleksów. Pojedyńczo wyżej wymione elementy nie świadczą o byciu "sztucznie" ładną, ale kilka więcej-owszem. Łatwe rozróżnienie ładnych naturalnie i sztucznie: Wysłanie na bezludną wyspę (brak kosmetyczek, fryzjerów), wciśnięcie w normalne bikini, karmienie normalnie przez np. miesiąc i udostępnienie "podstawowych" środków do pielęgnacji. Nierealny test, ale jeśli dziewczyna ma problem z pokazaniem się światu bez ułożonych włosów i tapety, to o czymś to świadczy ;)

Gość
Łe, ja tam się nie łapię ani na makijaż, ani na gipsowe zęby u wielbłądów. Myślałem, że masz na myśli coś bardziej egzotycznego :P

Aniele:P Naprawdę trudno czasem odróżnić zrobioną od ładnej:P Egoztycznego ?? To znaczy? :D (może sok? :P)

Gość Ju...
;) Niektóre kobiety nawet o poranku nieuczesane, bez makijazu i ubrania wyglądają prześlicznie. Ja np., przyznam skromnie.:classic_cool:

Gość Kłakłaczka
Dawno już takiego bzdurnego osądu nie widziałam:(uuuuu paranoja...

\"Seks z reguły uprawia się z ciałem, a im ono ładniejsze tym tego seksu więcej i tyn bardziej satysfakcjonuje.\" Najczęściej jednorazowy. Bo tak na stałe, to ciału niezbędna jest mądra głowa.

co za brednie w tytule tematu... albo ktos niekompetentny pomylil kiczowatosc z uroda... :p

Gość takie tam duperele...
Autorka ma schizę i wymaga pomocy specjalisty. Osobiście jestem atrakcyjną blondynką bez tipsów i solarium, skończyłam studia podyplomowe na dwóch różnych kierunkach, i nie sądzę aby moja uroda uwłaczała mojemu intelektowi.Jak ktoś ma kompleksy i deficyty rozwojowe radzę wizytę u psychologa :)

Gość takie tam duperele...
Dobijam autorkę: mam lekką nadwagę i wcale mi to nie przeszkadza byc mądrą i ładną równocześnie :)

Gość dobiłas więcej osoób
"Dobijam autorkę" wierz mi, ze dobiłąs tu zapewne więcje osob:D, w ich prostym mysleniu takie polączenie cech nie występuje. nadwaga=brzydka, głupia:D

muszę się zgodzić z jakże uroczą autorką, specjalistką od anoreksji, neurochirurgii i jamochłonów wygląd nie zawsze idzie w parze z inteligencją choćby ja.... brzydki i głupi

Gość bizon
Osobiście mi się wydaje, że to jest stereotyp :) Nie ma chyba reguły - znam wiele osób, które można oceniać, jako przystojne/ładne, a są równocześnie inteligentne i odwrotnie :)

Gość do faceta pod prąd
"Najczęściej jednorazowy. Bo tak na stałe, to ciału niezbędna jest mądra głowa." - błąd chłopie - do seksu nigdy nie potrzebna jest mądra głowa - chyba, że chodzi Ci o uta usadowione w tej głowie :P - bo tak naprawdę to wtedy traci się głowę

Gość a co ty na to autorko
jak wytumaczysz to - jestem atrakcyjna, opalona na solarce, mam tipsy, blond łosy i własną firmę, super faceta i potrafię poromawiać na kazdy temat równiez w 3 innych językach? a niedługo jade na hannover na targi gdzie zamierzac rozpocząc współpracę z japońską firmą??? i zeby było smiesznie akurat to wszystko jest prawdą heheheh

Gość hjkhh
short film

Gość fbhtxft
u mnie idzie :D

mowcie co chcecie ale duzo w tym prawdy wczoraj stoje w aptece przede mna lalka jak malowana kupuje rutinoscorbin cos tam jeszcze. Aptekarka mowi jej,ze moze jej sprzedac rutinoscorbin bez papierowego pudelka i bedzie tanszy a ta sie jej pyta : ale czy działanie napewno bedzie takie samo??

Gość Jaka ty jesteś mondra
stonogo 😘

Boziu, kolejna z kompleksami...czy to wszystko oznacza, że jeżeli przestanę się myć i czesać, to zacznę wyglądać na nieprzecietnie inteligentną? :P

komiczne, a fakt :P i zacząć sie ubierać w jakieś worki po ziemniakach ;)

Gość sanderka erka
nie masz racji znam tyle dziewczyn szczuplych ktore sa inteligentne tez i grube ktore mysla tylko o jedzeniu co w tym madrego?

Gość jeżeli już to
nie na hannover tylko do Hannoveru blondynko z tipsami i po solarce :P

prawdziwa kobieca dziewczyna -> :D widać ,że jesteś też prawdziwie zakompleksiona :D Większość facetów pamięta o tym fakcie tyle tylko,że nie wrzuca wszystkich pięknych kobiet do jednego wora małointeligentnych:p

"i zacząć sie ubierać w jakieś worki po ziemniakach" i przestać nosić tę seksowną koronkową bielizne w której fotki mi ostatnio przysyłałaś :P:P:P

Kyyrene, chcesz? Mam ze dwa worki po ziemniakach:P Chyba pójdę się wykapać, moze nie zgłupieje do końca... :D:D:D