Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chłopak25

Wkurza mnie że narzeczona cnotę straciła z innym a na mnie wymusza małżeństwo

Polecane posty

mozecie pisac malymi literkami bo te duze sie zlewaja, a co bedzie chlopaku 25 jak znajdziesz dziewczyne i sie okaze ze ona tez miala faceta i ta kbedzie z kazda kolejna? czym bedziesz dluzej szukal tym bedziesz starszy i szanse na zlalezienie dziewczyny beda coraz mniejsze, taka jest prawda prawie kazdy teraz przed slubem sypia ze soba, wiec szanse masz male

Gość ja sie nie znam ale co tam
On już nie powinien szukać dziewczyny do małżeństwa. Jest przecież używany.

Przynajmniej spróbuje znależć odpowiednią , albo będę żył bez ślubu, to mi też odpowiada

Gość to znajdź sobie
babe której to też odpowiada a nie pierdolisz bez sensu przez trzy strony:o

ja jeszcze nikogo nie miałem :O ale nigdy bym się nie ożenił z pierwszą dziewczyną nawet jak by była dziewicą ponieważ lepiej miec porównanie ale w granicach rozsądku i ożenic się bez wyrzutów sumienia czy żalu że się miało tylko jedną dziewczynę to samo się tyczy kobiet :)

Proszę pewnego użytkownika, żeby był uprzejmy nie przemawiać jako kilka osób. Podkręcanie atmosfery w ten sposób podchodzi pod trolling.

Gość kwa-kwa
one night --> dzieki :-) - nie wiem jak to jest z reszta kobiet, ale ja osobiscie nie spojrzalabym krzywo na 25-letniego prawiczka, zapewne pomyslalabym, ze tak po prostu ulozylo mu sie zycie i nie mialoby to dla mnie znaczenia, jesli inne kwestie bylyby do zaakceptowania... chetnie wprowadzilabym go w swiat mi znany, a jemu jeszcze nie ;-) - z tym wyborem najlepszego okazu masz racje - jak gosc zaradny (znaczy - ma kase ;-) ) to zapewni kobiecie dobre zycie... ale to, ze kobieta jest dziewica nie stanowi o jej atrakcyjnosci!! wyruchana przez caly pulk moze byc lepszym materialem na zone i matke w przyszlosci niz niejedna cnotka-niewydymka o!

Gość Kłakłaczka
Masz przecież swoje zdanie nikt nie ma prawa zmuszać Cię do małżeństwa:). Jeśli Ci nie odpowiada taka ,,kryzysowa" narzeczona to zwyczjnie zerwij zaręczyny i po sprawie:)

Gość co to za idioci
ktorzy oceniaja kogos kryterium dziewictwa,autorze-po cholere zawracasz dupe dziewczynie jesli sie nia brzydziesz i jeszcze sie zalisz na forum -dupek skonczony, powiedz jej to, zerwij i znajdz sobie ksiezniczke nie rozdziewiczona..tylko czy takie beda cie chcialy, haha

Jak zaczynałeś z nią chodzić to nie przeszkadzał Ci brak cnoty? Po co wogóle z nią zaczynałeś w takim razie skoro teraz masz wonty? Myślisz że dziewica to taka super kobieta? Szczerze to dla mnie to lekkie dziwactwo w pewnym wieku być dziewicą lub prawiczkiem. Zastanów się więc czy problem tkwi w Tobie czy w niej. A jak masz ją dalej tak zwodzić to odpuść dziewczynie, tak na pewno będzie lepiej dla niej.

Jak zaczynałeś z nią chodzić to nie przeszkadzał Ci brak cnoty? Po co wogóle z nią zaczynałeś w takim razie skoro teraz masz wonty? Myślisz że dziewica to taka super kobieta? Szczerze to dla mnie to lekkie dziwactwo w pewnym wieku być dziewicą lub prawiczkiem. Zastanów się więc czy problem tkwi w Tobie czy w niej. A jak masz ją dalej tak zwodzić to odpuść dziewczynie, tak na pewno będzie lepiej dla niej.

Gość kwa-kwa
aha - lilia... ma racje - jesli masz 25 lat to pewnie startujesz do dziewczyn w wieku okolo 20-25 - gdzie teraz sa takie dziewice??!! naprawde trudno trafic! krotko mowiac - nie masz sznas na taka, chyba, ze zaczniesz byc pedofilem (ewentualnie nekrofilem ;-) )

Gość ona7777
koles sie boi porownania, ze moze wypasc bladziej niz wczesniejsi partnerzy, bo nie podola seksualnie, haha Autorze, chyba masz duze kompleksy ..moze za malego??? A tak powaznie- ZAL MI CIE, BO JESTES PUSTY JAK STODOLA PRZED ZNIWAMI

Jak mialem 23 lata to chcialem się tylko zabawić i tak kilka lat jesteśmy razem, ale miała być tylko panienką do zabawy

Gość kwa-kwa
to dodatkowo skresla Cie jako inteligentnego, normalnego i wartego uwagi faceta

Gość ona7777
tzn, ze ty mozesz pieprzyc wszystko co sie rusza..tak dla zabawy, a twoja przyszla ma byc dziewica???IDIOTA..

nie mam z tym problemu czy lepiej wypadnę czy gorzej ważne że mi jest dobrze, A tym bardziej nie będę jej nagradzał w ten sposób aby szczególnie starać się by jej bylonajlepiej ze mną, Zresztą tak twierdzi choć może klamie

Gość hjihj
jakis dziwny typ z dziwnymi wymaganiami....boisz sie jej wspomnien bo z Toba takich miłych nie bedzie miała ?

Gość mam 23lata
jestem dziewica, ale autora (i jemu podobnych) bym kompela w tylek na dowidzenia... bo dla mnie to przedmiotowe potraktowanie kobiety ot i tyle w temacie

doświadczenia u faceta nigdy za dużo a od kobiet mężczyźni nie oczekują doświaczenia nabytego z innymi

przecież nie będe mówil przyszłej że jakoś szczególnie zależy mi na dziewictwie

Gość kwa-kwa
no i do tego pieprzony egoista! 😠

szukaja dziewczyny ok 25 lat znajdzie sie dziewice, ale nie wiem czy ona chcialby byc z facetem ktory szukal wczesneij dziewczyny z ktora chcial sie zabawic, a potem byl z nia tyle czasu dla sexu, bo gdybys ja kochal nie zadawalbys takich pytan, zadna dziewczyna porzadna nie bedzie z takim facetem jak Ty, bo nie moglaby na ciebie liczyc, zreszta wolalaby prawiczka niz takiego ktory sypia z laskami dla przyjemnosci i nie obchodzi go wcale co dziewczyan czuje

niektoryz faceci majac np 5 dziewczyn mysla ze sa super w łozku bo mieli ich az tyle, a tu sie okazuje ze byli bardzo kiepscy, dziewczyny czesto udaja orgazmy zeby zadowolic facetow, i tak anprawde tylko one wiedza jacy faceci sa w łozku wiec nie mysl ze ilosc dziewczyn świadczy ze facet jest dobry w te klocki

moja przyszła dzieczyna ma 18 bo wiem kim ona będzie, ogólnie lubię nowe rzeczy na gwarancji , z takimi w swoim wieku już się nie zadaje

Gość kwa-kwa
lilia.. --> hehe... tys prowda ;-)

Gość kwa-kwa
och! "moja przyszla dziewczyna" - hehe... dobre, juz sie puszcza i oglada na boki za dziwkami, ale swoja niedoszla zone wyzywa od najgorszych! taaaa... oby jak najmniej takich smieci na tym swiecie!

18 i myslisz ze ona moze bedzie Twoja zona? teraz w tym wieku to najgorsze sa, naogladaja sie filmow, kolezanki im nasciemniaja ze sex to taki super a potem ida na dyskoteke i sie bzykaja z pierwszym lepszym a w poniedzialek wymianiaja doswiadczenia