Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkielet ze mnie nieziemski

CZY WG WAS ZDROWO DZIŚ ZJADŁAM?PROSZE POWIEDZCIE MI CZY ZDROWY JADŁOSPIS MAM.

Polecane posty

rano :5 kromek chleba krojonego z szynką chudą (malusie plasterki) pączek obiad: ziemniaki z piersią z kurczaka w sobie smietnowym z pieczarkami . 4 100gramowe puddingi (takie cos jak jogurty tylko bydyniowoczekoladowe) na razie tylko tyle.

w sosie smietanowym mialo być tam wypije jeszcze sok z marchwi z sokowirówki zaraz szklanke.

No nie do końca zdrowy:o ta śmietana, pączek:p no ale jak szkielet z Ciebie to możesz sobie pozwolic:p🖐️

Gość brakuje
zielonych warzywek.

Gość a ja zdrowy obiad zjadlem
Najpierw duza pizza z salami i ostra papryka plus 2 piwa, potem hamburger plus pepsi. :D

no szkielet ze mnie bo waze tylko 53 kilo na 169 cm wzrostu:(

Gość buras
a kogo to obchodzi?

no ma drobną budowe bardzo :(dlatego szkielet jestem ..ech wymiary tu kiedyś podałam to od razu mi powiedziano ze anoreksje mam .

no dobra ale mnie wysmieją zaraz :( biust :94 cm talia :74 cm biodra :94 cm udo pod posladkiem 53 cm udo pośrodku 48cm kolano 36 cm łydka 35,5cm tyle na razie:) aha nadgarstek :14.5 cm

mam podobne wymiary i dobrze sie z tym czuje, tylko nie wiem jak z biodrami, bo tylek mam odstający:D a teraz ide, pozdrawiam, pa🖐️:)

Gość eetjh
a ile wazysz bejbe ?

Gość eetjh
sorki ile masz lat ??bo wazysz malusio.55 tylko?ile masz lat ??mniej niż 20???

Gość osiemnasta pięć
biust :94 cm talia :74 cm biodra :94 cm to ma być bardzo chude???????????????

pytanie zadalam inne wiec zejdzcie z mej wagi. odpowiadam tej co pyta czy jest to chude ?tak jestem chuda .koniec .kropka.

Gość osiemnasta pięć
nie o to chdozi, ze najeżdzam na Ciebie. Chcodizło mi o to, ze nie powinnas sie chyba aż tak przejmować, bo wymiary w biodrach, talii i w biuście masz jaknajbardziej ok. Moze masz tylko nogi albo ramiona szczupłe? Laska ja bym się cieszyła jakbym ważyła tyle co Ty. A ważę 50 kg przy 173. 93 w biodrach, talia 65 a buist 85. Ja to mogę być szkieletem nieziemskim?> ale Ty? chyba pzresadzasz ze swoją chudością...pewnie nie jest tak źle jak myślisz...

no dzieki za pocieszenie ALE kazdy mi wmawia anoreksje,,.moze zle nie jest ale to ludzie mnie dołują :(

Gość osiemnasta pięć
bo ludzie nie widzą chyba co to znaczy anoreksja. Mi też tak niektórzy mówią,ale zauważyłam, że są to zawsze osoby mające przynajmniej lekką nadwagę albo starsze. A to chyba o czymś świadczy, prawda? ;) Ja się do tego przyzwyczaiłam już, ze tak wyglądam i wiem ze nie mogę z tym nic zrobić, a mam juz 23 lata. Zadne diety mi specjalnie nie pomogły, ani gainery, ani odzywki węglowodanowe. Nic a nic. a zdrowa jestem, bo lekarz nie pzrepadal pod każdym kątem. mam tak.ą przemiane materii i juz. moze po ciąży mi sie to zmieni, ale z tym tez ciężko, bo nie za dużo facetow chce miec dziewczynę "anorektyczkę". A co do Twojej diety - zamiast 4 razy pudding 100g - weź coś innego. zjedx np 1 pudding, a potem wex się za banany, albo rodzynki, orzechy albo paluszki, chrupki kukurydziane - cos co nalezy do "slodyczy" ale jest bardziej wartosciowe, cos co nie jest tzn"pustą kalorią" ale cos co ma dużo węglowodanow, a potem nie jedz nic zebys zdazyla porzadnie zglodniec na kolację - tez bogata w weglowodany i białko i nie zapominaj o warzywach i owocach!!!! zamiast 4 puddingow moglas zjesc owoce!!!