Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro niemiecki a ja ... ehh

ALLES KLAR 2A -- czy ktoś ma m odpowiedzi do testów? błagam !!

Polecane posty

Gość załamana818
błagam o pomoc potrzebuje testu do alles klar 2a nowe wydanie poziom rozszerzony nowe wydanie z góry dziękuje mój e-mail natalka_818@wp.pl

Gość załamka17
błagam o pomoc potrzebuje testu do alles klar 2a nowe wydanie poziom rozszerzony nowe wydanie z góry dziękuje mój e-mail natalka_818@wp.pl

Gość niemiecka_załamka17

Gość kamm
WITAM, odpowiedzi do 1B podstawa i 2A, 2B podstawa !! + TESTY ! NOWE WYDANIA 2008 !! Cena 12 zł. Płatne tylko na konto MBANK z MBANKU. GG: 4555785 pisać albo sms na : 725 650 360 !!!! http://www.hosting.unl.pl/grafika/1938581.JPG tu 1sza stronka ! Wysyłka w 2 min ! Jeżeli zależy Ci na satysfakcji i szybkości to pisz. Po co zamieszczać email z prośbą na którą nikt nie odpisze. Sam zadbaj o swoją sprawę i napisz !

Gość kamm
WITAM, odpowiedzi do 1B podstawa i 2A, 2B podstawa !! + TESTY ! NOWE WYDANIA 2008 !! Cena 12 zł. Płatne tylko na konto MBANK z MBANKU. GG: 4555785 pisać albo sms na : 725 650 360 !!!! http://www.hosting.unl.pl/grafika/1938581.JPG tu 1sza stronka ! Wysyłka w 2 min ! Jeżeli zależy Ci na satysfakcji i szybkości to pisz. Po co zamieszczać email z prośbą na którą nikt nie odpisze. Sam zadbaj o swoją sprawę i napisz !!

Gość kamm
WITAM, odpowiedzi do 1B podstawa i 2A, 2B podstawa !! + TESTY ! NOWE WYDANIA 2008 !! Cena 12 zł. Płatne tylko na konto MBANK z MBANKU. GG: 4555785 pisać albo sms na : 725 650 360 !!!! http://www.hosting.unl.pl/grafika/1938581.JPG tu 1sza stronka ! Wysyłka w 2 min ! Jeżeli zależy Ci na satysfakcji i szybkości to pisz. Po co zamieszczać email z prośbą na którą nikt nie odpisze. Sam zadbaj o swoją sprawę!

Gość kamsss
WITAM, odpowiedzi do 1B podstawa i 2A, 2B podstawa !! + TESTY ! NOWE WYDANIA 2008 !! Cena 12 zł. Płatne tylko na konto MBANK z MBANKU. GG: 4555785 pisać albo sms na : 725 650 360 !!!! http://www.hosting.unl.pl/grafika/1938581.JPG tu 1sza stronka ! Wysyłka w 2 min ! Jeżeli zależy Ci na satysfakcji i szybkości to pisz. Po co zamieszczać email z prośbą na którą nikt nie odpisze. Sam zadbaj o swoją sprawę i napisz

Gość kamsss
WITAM, odpowiedzi do 1B podstawa i 2A, 2B podstawa !! + TESTY ! NOWE WYDANIA 2008 !! Cena 12 zł. Płatne tylko na konto MBANK z MBANKU. GG: 4555785 pisać albo sms na : 725 650 360 !!!! http://www.hosting.unl.pl/grafika/1938581.JPG tu 1sza stronka ! Wysyłka w 2 min ! Jeżeli zależy Ci na satysfakcji i szybkości to pisz. Po co zamieszczać email z prośbą na którą nikt nie odpisze. Sam zadbaj o swoją sprawę i napisz

Gość kamil_kaka
MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!! PISAĆ NA ADRES: kamil52@op.pl Posiadam też testy z angielskiego do ksiązki Matura Solutions

Gość kamil_kaka
MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!! PISAĆ NA ADRES: kamil52@op.pl Posiadam też testy z angielskiego do ksiązki Matura Solutions Tanio Bez zadnego ryzyka.

Gość kamil_kaka
Sprzedam zestaw testów Matura Solutions Pre-Intermediate. Są to sprawdziany identyczne, jakie robi nauczyciel na lekcji!! Z każdego unitu są 2 grupy A i B. Dodatkowo załączam odpowiedzi oraz pomoce gramatyczne!!! Szybka wysyłka na maila po wpłacie na konto... koszt to tylko 10 zł. Oraz sprawdziany z odpowiedziami i zadania z ćwiczen do niemieckiego Ksiązka alles klar 1a i 1b wydanie zmienione. Kontakt gg 3146933 lub kamil52@op.pl

Gość horus7
Witam, jeśli ktokolwiek ma testy (ewentualnie razem z kluczami) alles klar 2a wersja zmieniona (podstawowy) to byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie lub informacje. Z góry dziękuję :) mail: dlewandowska@interia.pl

Gość horus7
Witam, jeśli ktokolwiek ma testy (ewentualnie razem z kluczami) alles klar 2a wersja zmieniona (podstawowy) to byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie lub informacje. Z góry dziękuję mail: dlewandowska@interia.pl

Gość horus7
Witam, jeśli ktokolwiek ma testy (ewentualnie razem z kluczami) alles klar 2a wersja zmieniona (podstawowy) to byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie lub informacje. Z góry dziękuję mail: dlewandowska@interia.pl

Gość olczitaa
błagaam wyslijcie mi tez kapitel 3 i 4 , lolkaolka@autograf.pl niezdam bez waszej pomocy

Gość Julek__07
Mam do zaoferowania Nowe testy i odpowiedzi Alles klar 1a, 1b w zamian za nowe testy AK 2a poziom podstawowy. Mój E-mail:jurek4765@interia.pl

Gość Julek__07
Mam do zaoferowania Nowe testy i odpowiedzi Alles klar 1a, 1b w zamian za nowe testy AK 2a poziom podstawowy. Mój E-mail:jurek4765@interia.pl

Gość Julek__07

Gość Julek__07

Gość Julek__07

Gość Julek__07

Gość www.tanie-testy.pl
www.tanie-testy.pl

Gość www.tanie-testy.pl
www.tanie-testy.pl

Hej Wszystkim.... mam bardzo wazne pytanko.... czy ma ktos testy 1b poziom rozszerz. nowe wydanie alles klar... plis niech ktos mi przesle błagam.... :(:(:(:(:( mój adres paolcia1992@interia.pl z góry dziekuje prosze o szybką odp....:*:*:*

Hej Wszystkim.... mam bardzo wazne pytanko.... czy ma ktos testy 1b poziom rozszerz. nowe wydanie alles klar... plis niech ktos mi przesle błagam.... :(:(:(:(:( mój adres paolcia1992@interia.pl z góry dziekuje prosze o szybką odp....:*:*:*

Gość Bartez
czy ktoś wysłałby mi testy do alles klar 1b z odpowiedziami? bartez563@wp.pl

Gość Bartez
ktoś może wysłać na bartez563@wp.pl testy i odpowiedzi z alles klar 1b?