Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa zdeterminowana

Na jakie partie ciała najlepszy wpływ ma bieganie?

Polecane posty

Drogie kobietki, chciałabym się Was zapytać, na jakie partie ciała najlepszy wpływ ma bieganie? Chciałabym poprawić stan mojej pupy, chciałabym, żeby stała się bardziej odstająca. No i chciałabym się pozbyć boczków... Myślicie, że bieganie mi w tym pomoże?? Prosze o Wasze rady. Pozdrawiam :)

odświeżam. no proszę, napiszcie :(

Odstaw lepiej to bieganie, a zajmij się wchodzeniem po schodach :) To nie żart.Wybierz jakiś wieżowiec i wspinaj się po schodach na ostatnie piętro 2x dziennie. Sukces murowany ! A jak nie cierpisz wieżowców, wystarczy blok czteropiętrowy, tyle że, żeby osiągnąć wymarzony wynik musiałabyś pokonać tych schodów 10x więcej :) Miłego dnia ! :D 🖐️

kiedyś już tak robiłam. tzn we wakacje, roznosiłam ulotki i latałam po 3 osiedlach w moim mieście. około 50 bloków 4piętrowych po 3-4 klatki. musiałam je wszystkie oblecieć. przyznam, że latałam tak 2 miesiące po 2 razy w tydogniu i jakieś tam nikłe efekty były.. ale podejrzewam, że z tym będzie u mnie problem, bo takie bieganie po klatakch schodowych bardzo mnie nudzi :/