Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjoanna

nie nawidze teścia

Polecane posty

Gość gjoanna

mój teść jest po prostu nie do zniesienia. ciągle ma o coś pretensje. jak ubieram moją córcie w sukieneczke to od razu tysiąc pytań dlaczego ją ubierasz bedzie jej nie wygodnie, jak jade na szczepienie a po co tam jedziesz bedzie mała plakać, jak jej daje jeść to mam nic nie mówic bo może to małej przeszkadza. mam go dość.

Gość gjoanna
czy macie problemy z teściem.

Gość gjoanna
persymona a tobie o co chodzi

A nie mozesz mu powiedzieć, aby zajoł się czymś innym i dał Ci spokój????? W końcu to Twoje dziecko może zapomniał o tym :) ja bym mu przypomniała :D Moja teściowa jak za bardzo wkroczy w Nasze sprawy to zaraz jej mówię, że to moje dziecko i bedzie tak jak ja chcę :P no to prawda zołza ze mnie.

Gość ja pierdziele ale tluki
:D:D:D

Gość ja pierdziele ale tluki
tia:D:D:D

ty - co to za teść??? matko jedyna ja mam super teścia

Gość karmi81
widze że mamy taki sam problem ja też go nienawidze, jest hu..m, i wszystko co najgorsze, cały czas mnie poucza co mam robić, a sam jest tępy jak but z lewej nogi, jak jest u nas to jest w porządku a jak tylko pojedziemy do teściów to jest tragedia. cały czas truje że nie tak trzymam dziecko, a po co śliniak jej pod szyją nienawidze skur.......

ja mojego tez nie lubie bo on zawsze wszystko wie i sie popisuje a jak przychodzi co do czego to gówno wie i nie mozna na nim polegac jest nieodpowiedzialny przyklad: zepsulo nam sie auto i poprosilismy go zeby nas zawiózl na pogotowie z malą ( maz sie uparl bo moja mama i moj ojciec tez nas chcieli zawiesc i potem zalowalam ze sie zgodziląm) Tesc podjechal mala ubrana w kurtke w czapke bo noc poźna i zimno jak cholera a tesc wlaczył ogrzewanie ma maxa... no to nic sie nie odezwalam rozebralam mala a on sobie okno otworzyl i jedzie dalej... a widzial ze rozebralam malą bo nawet to komentowal... i wiecznie ma takie glupie pomysly. Jest jak dziecko nigdy niewiadomo z czym wyskoczy. Nie nienawidze go bez przesady. poprostu go nie lubie i tyle :)

Gość Monisia123
A ja tescia nie mam. Zostawil tesciowa kiedy zaszla w ciaze i odtad sie nie odzywa.. Ale tesciowa za to mam suuupeeer :)

Gość seeby
MOI TESCIOWIE SA TEZ NIE DO ZNIESIENIA,NIE DOSC ZE SKĄPI,BO ŻAŁUJĄ MISKI ZUPY,TO MOJEJ CORCI NAWET NIE CHCA NIGDZIE ZABIERAC,NIENAWIDZE ICH.MOJA ZONA JEST TAKA SAMA JAK ONI

A ja mam super Tescia i Tesciowa zreszta tez. Te problemy o ktorych piszesz sa moim zdnaiem blahe i nie warte nawet spluniecia. No to co ze mowi, ze mala bedzie plakac przy szczepieniu ja bym mu odp ze przeciez musze dziecko zaszczepic a ze bedzie plakac to trudno. Podadac a nie odrazu sie obrazac. Co do tej sukienki to ma racje, dzieku jets w czyms takim niewygodnie. Widac po Tobie ze niedojrzala jestes jeszcze... :(

Gość JaToWiem.......
ja tez nienawidze swojego tescia. boszszsz co to za czlowiek...:o wiecznie sie madrzy dziad po nie skonczonej zawodowce, poucza mnie a go*no wie:o .

Gość Hawa2000
gjoanna bledy, bledy, bledy...

gjoanna czy macie problemy z teściem. Nie, nie mam problemów z Twoim teściem :classic_cool:

Gość rufiiii
podpisuję się pod powyższe wypowiedzi oczywiście w większości "nie nawidzę teściów". Mój teściu ostatnio stwierdził, że do roboty już nie musi chodzić no bo przecież jest na rencie, która starcza tylko na mieszkanie a gdyby nie nasza pomoc to jadłby swoje buty. Leń śmier..cy nawet do sklepu po zakupy nie idzie tylko cały dzień leży przed telewizorem a w piwnicy to nie był chyba z 15 lat no bo przecież on nie może nic udźwignąć poza swoją du..ą.

Gość oop0
tia.. mój to jest dopiero przejebany wiecznie nadąsany i najważniejszy, nic mu się nie podoba, on wie najlepiej, a wszystko na pokaz robi. Mnie sie najmniej jeszcze dał we znaki, ale najbardziej mi szkoda teścowej - złota kobieta no i jej dzieci..

Gość izzuniczka
a ja nienawidze nienawidzę i jeszcze raz nienawidzę teścia - przychodzi pijany popycha mnie , ostatnio szczelił mi z pięści w nos i rozwalił całą wargę - istny debil - poszło o ..... no właśnie - ja myłam garnki a pan teść pijany wrócił ze strażnicy i myślał że może się wyżyć na wszystkich i wszystkim - na moim męzu też !!!!

Gość izzuniczka
mój wykształcenia też nie ma - za to do bicia i picia jest pierwszy !!! modle się zeby jak najszybciej znaleźć mieszkanie i nie mieć z tym człowiekiem nic wspólnego - to kretyn - bogu dzięki że my nie mamy dzieci - siostra męża ma - i wie czym to śmierdzi ..... właśnie teściami - rozpiećcić i nastawić przeciwko rodzicom - wkońcu dziadek samo złoto !!!!

Gość grrrrrr.........
Jakby mi moj tesc "szczelił " to tez bym Go nienawidzila :D :D Normalnie smietanka sie tu zebrala :D :D :D :D :D

Gość izzuniczka
STRZELIŁ ;) HEHE ALE BYK ;) SORKI

Gość marcoo
a moi sa super:) idelani:) tescia to bardziej chyba lubie niż ojca własnego