Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _s a d e ł k o_

kobitki po 20... zapraszam do wspólnego odchudzania... czas na zmiany

Polecane posty

Gość na głowie kwietyn ma wianek
to i ja do Was dołącze jak pozwolicie, mam 164 i waże jakieś 64-65 kg, od dzis tez zaczynam dietę:)

jasne ze pozwolimy :) bylam dzisiaj grzeczniejsza niz ostatnio :) ale pojadlam salatek troszku :O niestety byly z majonezem :O mialam dzisiaj lenia :) zaplanowalam wielkie sprzatanie kuchni ale jakos nie mialam weny :p

hej:) moje dzisiejsze menu: sniadanie: jogurt + jabłko obiad: ryz z warzywami- srasznie sie najadlam podwieczorek- 2 batoniki muesli cini minis kolacja- troszke zupy ogorkowej nie bylo zle:) a jak tam u was?

hej dziewczyny:) zauwazyłam ze najlepiej uprawiac sport rano, bo pozniej to juz sie nic nie chce(przynajmniej tak jest w moim przypadku). aha i polecam wchodzenie na 10. piętro. niezły hard core;). gdzies tak w polowie łapie mnie zadyszka a około ósmego mam dość ale mysle ze sie przyzwyczaje:). kasiulka jak tam rozmowa??

a jeszcze nie wiem, jutr sie dowiem.. ale jakos nie mialam dobrych wrazen:) ja od dzisiaj startuje z a6w.. moim pierwszym celem jest wytrzymac 2 tyg hehe.. moze spadnie chociaz troche ten okropny brzuch.. jezu on jest taki duzy.. tyle sadla.. jak u faceta normalnie..:( zaczne.. moze pomoze i spali troche..:(

witajcie:) odz dzisiaj zaczynam razem z facetem a6w!:D mam motywacje, bo chce wytrzymac dluzej niz on:) dam rade, buziaki i 3majcie sie!:) mam caly dzien na uczelni do 18 wiec dzis odpoczynek niestety od biegania bo nie dam rady:) odezwe sie wieczorem!

hej kobitki :) co tu tak pusto??? opuscilyscie mnie :O wiem ze ostatnio nie prowadze sie zbyt dobrze ale poprawiam swoja diete :) mialam dzisiaj pracowity dzien :) spedzilam 6 godzin w kuchni... blyszczy teraz :) jutro moj pokoj i lazienka

zjadlam za duzo, dzien fatalny.:( ale powiedzialam od jutra sobie koniec po prostu. zaraz jeszcze a6w i ide spac, bo jestem padnieta po treningu:) pod koniec marca 72 i bedzie- mam cos sobie do udowodnienia! 3majcie kciuki! od jutra zaciskam pasa!

hej:) ja od dzisiaj rana mam mnostwo motywacji wiec wracam po 2-3 ciezkiech dniach i kontynuuje:) celem jest 72 do konca marca:) dzisiaj 2 dzien a6w, bieganie 30 minut ( mimo, ze pogoda niebardzo), do tego jak bede miala sile to pocwicze cos jeszcze w domku:) biore therm line II zeby poprawic wysilek i dieta 1000kcal:) i dam rade:) wrociły we mnie nowe sily- chyba potrzebowalam troche odpoczynku:) 3majcie sie!

hej! ja mam juz na dzisiaj spokój z uczelnią i posiedze sobie do konca dnia w domu. sama niestety bo moj chlopak wlasnie wyszedł do pracy :(. a właśnie, jacy są Wasi faceci? chodzi mi o to jak wyglądają, czy są chudsi od Was czy moze wręcz przeciwnie, chcialybyscie ich odchudzic ? jak to u Was jest? bo ja (chociaz lubie szczupłych) chcialabym namowic mojego do cwiczen zeby nabrał troche masy (ma 167cm, 53kg). jak go zmotywowac? moze macie jakies pomysły?

hehe powiem ci tak:) moj facet rok temu wazyl 75kg przy 184cm:) byl tak chudy, ze musialam cos z tym zrobie, tym bardziej ze wazylam 91 kg przy nim! mowilam: chodz kochanie do kfc, kupie ci longera, albo chodz na pizze, chcesz czekolade?:D a sama mowilam, ze dopiero jadlam.. zaczelam go po prostu rozpieszczac, potem zaczac sam cwiczyc, renowac muay-thai i w ten sposob wazy teraz 10kg wiecej i wyglada naprawde fajnie:) no i przyajmniej ja jestem eraz od niego o 10kg chudsza hehe:D zacznij go rozpieszczac i zacznie jesc:D bynajmniej u mnie skutkowalo:)

:). on przez większosc dnia nie moze jesc bo jest w pracy 8 godzin i ma jedną przerwe 15min. i wtedy je tyle ile zdąży. po powrocie do domu tez sie najada, je duzo słodyczy więc juz raczej w niego nic nie wcisne. zwłaszcza ze nie zdarza mi sie gotowac, bo nie umiem i nie lubie. on taki drobny jest z natury wiec chyba ciezko byloby mu przytyc. jednak boje sie zeby przez ta prace nie schudł jeszcze bardziej

hehe moj facet wpierniczal pelno slodkiego, codziennie hamburgery i w ogole:) aha o zaczal jeszcze brac kreatyne, to jest zdrowe, nie jest jakies tam jak meta czy cos, zwykle bialk na mase i t takze mu duzo dalo + cwicznia oczywiscie..:) ok 2 dzien a6w zaliczony... moj brzuch.. masakra..takie mam slabe te miesnie. ale mam nadzieje, ze wytrwam chociaz do polowy tych cwiczen, ale zalozylam sobie ze chocby nie wiem co nie odpuszcze.. a za 1,5 miesiacca bede miec o wiele mniejszy brzuch.. bo tylko on mi przeszkadza!:(

no kasiulka mam nadzieje ze uda mi sie go namowic na cwiczenia. a jakie masz wymiary i ile bys chciala zgubic z brzucha?

nie mierzlam se nigdy:) z brzucha chcialabym zgubic tyle, zeby czuc sie swobodnie w obcislych bluzkach.. nie chce miec umiesnionego brzucha.. chce miec zwykly, plaski brzuch z odrobina tluszczyku:) narazie jest wielki i oblesny, ale czuje, ze po a6w bedzie boski, wieczorem jeszcze zrobie abs 8 min na brzuch:) tyle:)

powaznie sie nie mierzylas nigdy? o kurcze, mi sie wydawalo ze wszyscy sie czasem mierzą :). dasz rade, wierze w Ciebie ;)

hehe, nie nie mierzylam sie, ja chce po prostu czuc sie dobrze z tym jak wygladam, jak stwierdze, ze jest ok to wtedy sie zmierze, mozemy sie tak umowic hehe?:)

Gość numiko
Witajcie! Jestem na diecie 1000 kcal trzeci tydzień. Notuję wszystko w zeszycie - każdy posiłek oraz jego wartość kaloryczną. Efekty pewne są - nie ważę się ale sprawdzam "obwody" No i ubranka stały się luźniejsze. Ale nie powiem, że jest mi łatwo. Zdarzają mi się niewielkie wpadki - ale staram się redukować te wpadki i nie popadam w paranoję. Jeśli na przykład wiem, że po pracy wypiję piwko - to redukuję ilość kalorii z obiadu, podwieczorka i kolacji, aby piwko nie zawyżyło mi za bardzo sumy kalorii z całego dnia. posiłków też staram się nie opuszczać - no chyba, że czasem podwieczorek - ale są to sytuacje kiedy muszę zostać dłużej w pracy. Nie jadam słodyczy, herbaty nie słodzę, kawę jedynie 0,5 łyżeczki, nie jadam ziemniaków, piję wodę mineralną - ok. 1,5 litra dziennie + kilka herbat - a od dziś herbatę czerwoną. Nigdy nie byłam cierpliwą osobą - w związku z czym trudno było mi czekać na efekty, ale warto. Częściej niż kiedyś chodzę pieszo - gdzie tylko się da. W weekendy spacery i różne wypady na łono natury, w tygodniu zamieniam komunikację miejską na własne nogi , czyli chodzę do (lub wracam z) pracy pieszo. I biorę jeszcze Therm Line II. Tak więc w skrócie - ograniczenie (ale nie drastyczne!!) jedzenia + ciut więcej ruchu + wspomagacze + silna (w miarę ) wola. Trzymajcie za mnie kciuki idzielcie się swoimi doświadczeniami Pozdrawiam!!!

numiko trzymam kciuki :) kasiulko ja nie naciskam przeciez i nie kaze sie mierzyc ;). po prostu zdziwilam sie:). zmierzysz sie jak bedziesz chciala i sie pochwalisz wtedy

hehe wiem wiem:) kurcze, bo wiesz co ja jakos tak bardziej wage przywiazuje to tego ile pokazuje moja waga:) a wiem, ze wymiatry mozna zmiejszyc tylko i wylacznie sportem wiec biegam i robie a6w.. wiec w sumie chyba jest ok co?:)

mysle ze tak :). wiesz co, tak sama dla siebie mozesz sie zmierzyc teraz i np. za miesiąc zeby zobaczyc jakie są postępy.

eee nawet nie mam metra bo jestem w mieszkaniu studenckim, ja bede czuc roznice po ciuchach:) albo wiem wezme jakis stary pasek i sie bede mierzyc co 2 tyg.. i zaznaczac kreska:D ooo dobre:D

cześć kobitki:) dawno mnie tu nie było ale ostatnio mam zwariowane dni.... prawie codziennie mam jezdy bo w środę egzamin na prawp jazdy:( i prawdę mówiąc ten łuk mnie przerzaża ale mam nadzieję że jakoś pójdzie..... dzisiaj znowu od samego rana sprzątanko ale jestem z siebie dumna cały dom jest już posprzątany:) u mnie jakoś leci to dietetykowanie chociaż nie ukrywam że chwile słabości też mi sie zdarzają i zjem coś słodkiegiu itd. ale to tylko dlatego że przed środą jestem strasznie zdenerwowana, chciałabym już to mieć za sobą oczywiście z wynikiem pozytywnym..... maślana mój chłopak jest szczupły waży 70 kg więc jest lżejszy ode mnie i w zasadzie to mnie zmotywowało najberdziej do tej diety...:)

hej:) ja po 18 juz nic nie jadlam:) a dzisiaj zmiescilam sie w 1000kcal:) oto moje menu: -jogurt dietetyczny z 3 lyzkami muesli -200g kukurydzy konserwowej -miseczka zupy ogorkowej + plaster zoltego sera -6 sezamkow -1 krazek ryzowy z blonnikiem jestem zadowolona, do tego biegalam rano 30 minut (350 kcal), zaliczylam 2 dzien a6w, wieczorem jeszcze zrobie abs na brzuch:) takze dietka pelna para:)

ja jeszcze wcisnelam 3 krazki ryzowe z blonnikiem i 3 sezamki:) w sumie bilans wyszedl mi 1000kcal ale dzisiaj potancze jeszcze i pocwicze zeby spalic jakies 200kcal:) i ide spac dopiero o 23:D bo zjadlam to przed 20:) wiesz co sadelko.. tez sie tego bardzo boje..:(

dobra juz troche pocwiczylam:) jutro pobudka, bieganko 30 minut i 3 dzien a6w:) i ograniczam jedzenie.. nie jem po 18.. bedzie lepiej spadac:D buziaki:) i dobranoc, czas na odpoczynek:D