Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _s a d e ł k o_

kobitki po 20... zapraszam do wspólnego odchudzania... czas na zmiany

Polecane posty

Poprostu mniej jadłam, ale w sumie jakoś nieszczególnie się ograniczałam, spacerowałam 3 razy w tyg po 45 minut, ale tylko przez pierwszy miesiąc - pomogło na uda - 4cm zleciały. 10kg w prawie 4 miechy to nie jest super wynik, wystrczy nie podjadać między posiłkami i nie jeść po 18tej a 10kg ubędzie w 4miechy! ;) hula hop jest boskie ;D mam figrukę klepsydry ;D co kto lubi zresztą, ale ja lubię swoją figurę, jestem proporcjonalna, ale za duża... kilka kg w dół, ale chce zachować proporcje. Dzięki hula hoop i 8min ABS nie mam już boczków huraaaa ;D

witam Cie Bootylicious wow ja tez jestem pod wrażeniem w 4 miesiąsc 10 kilo... to uratowało by mi żeycie:) masz rację a6w nie jest dla mnie dęzięki za link mówisz że po 2 tygodniach zobaczę zmianę hmm... tyle mi czasu zostało do wesela żeby wcisnąć się w sukienke... więc od dzisiaj zaczynam:) głodna ja testów wyuczyłam się na pamięć potem to patrzyłam tylko na rysunek i nawet pytania nie czytałam tylko od razu znałam odpowiedź.... ale już prawie nic nie pamiętam ale ważne że zdałam i na egzaminie test rozwiązałam w 3 minuty i było 0 błędów... yeraz sama się z siebie śmieję że wykułam na pamięć a teraz to czarna dziura:) ja piję herbatkę pu-erh 2 czaesm 3 x dziennie nawet mi smakuje nie powiem i dzięki niej chodzę normalnie do toalety:) co dla mnie jest sukcesem wielkim....

ja od dzisiaj ruszam swoje du***o i będę ćwiczyć 8 abs może mi pomoże.... moim największym utrapieniem jest brzuch i boczki reszta jest ok. zakupiłam hula- hop ale nie umiem na nim sie kręcić non stop mi spada:( i to mnie denerwuje.... dzisiaj była kawa czerwona herbata 2 krążki ryżowe i troszeczkę frytek nie mogłam się obejść smakiem ale zaliczam to jako posiłek czerwona herbata potem znowu kawa co dalej będzie tego już nie wiem..... ale będzie dietkowo oczywiście:)

Gratuluję zdania testu ;D ;* Słyszałam, że te krążki ryżowe wcale nie są dobre podczas odchudzania, bo mają wysoki indeks glikemiczny, co za tym idzie - poziom cukru we krwi rośnie - a to sprzyja tyciu. Niby mają malutko kcal i zapychają, ale jednak lepiej zapchać się jabłkiem ;) Ja już jestem po trzech herbatka pu erh dziś, wcale nie są aż takie niesmaczne jak większość twierdzi, można się przyzwyczaić ;) dodatkow piję 2 razy dziennie miętową herbatę, która podobno obniża poziom męskiego hormonu i może ograniczać nadmierny wzrost owłosienia u kobiet (mam dość woskowania wąsów eh ;]). pozdrawiam

hula hoop jes fajne:). to jedyne cwiczenie ktore lubie. nie bedzie to monotonne jesli wlączy sie swoją ulubioną muzke. wtedy sie nawe nie czuje kiedy ten czas mija. ja uczlam sie jakies 3 dni i na począku ciągle spadalo ale teraz moglabm krecic nawet kilka godzin bez przerwy. ja marze o figurze klepsydry, w sumie to sama nie wiem nawet jaką mam figurę. a Wy dziewczn jakie macie? bo ja mam wrazenie ze nie jestem ani jablkiem ani gruszką ani klepsydrą(niestety)

a czy ja wiem jaką mam figure?:D raczej ktoś by to musiał ocenić bo sama nie umiem jakoś sie do żadnej grupy podporządkować...:) po dwóch godzinach od drugiego posiłku zjadłam 4 małe wafelki po czym zasnęłam i obudziłam sie dopiero o 18stej :/ znowu zjadłam wafelki ale tym razem aż 8 i to będzie tyle na dziś.nieładnie no ale cóż... \"cięzkie dni\" kobiece. więc to pewnie dlatego tak mnie zganiało na słodkości. przejrzałam te stronke z ćwiczeniami na brzucho. bardzo fajne ćwiczenia. podobne robimy na areobiku i jak dla mnie pomagają fest:) ja narazie żadnej specjalnej herbatki nie pije. ale własnie nad tą słynną pu-erh sie zastanawiam. droga ona jest? Eldcia a Ty tam nie poddawaj sie z tym hula hopem;) nikt sie mistrzem nie urodził:) sie nauczysz... ważne że wogóle bioderkami sie rusza... czy wychodzą kręcenia czy też nie:)🌼 poćwicze sobie teraz też troszke i na tym zakończe dzisiejszy dzień. trzymajcie sie Kochane🌼

ja pu erh kupiłam w chińskim supermarkecie w anglii za 1,5 funta, czyli za jakieś 7-8 zł. Z tego co wyczytałam najlepszą są sypane, a w Polsce można takie dostać w sklepach ze zdrwą żywnością lub aptekach, najczęściej w postaci kosteczek, które można zaparzyć aż do 4razy, ja jednak nie parzyłabym więcej niż 2. Dziś wypiłam 5 kubków tej herbaty, 30 minut po każdym posiłku. Zmiejsza łaknienie!;) mobilizuje do nie podjadania między posiłkami! polecam ;D aha i kosztuje ta na wage/w kostkach, okoł 12-17zł za 40 kostek więc się opłaca bo wystarcza na długo.

Bootylicious wielkie dzięki za info:) napewno sie przyda:)🌼 a tak wogóle to dzieńdoberek wszystkim:) już od godziny spać nie umiem... pieron wie czemu. ale zbytnio sie tym nie przejmuje bo już wcześnie jasno sie robi:) najwyżej zaś popołudniu polegne:D:D dziś mija dwa tygodnie odkąd zaczęłam diete Garściową:) wstałam na wage... i mam 1,7 kg mniej:) pomimo moich grzeszków itd:) także mysle że nie jest źle. a Wy jak myslicie? pierwszy posiłek zaliczony: garść sałatki warzywnej z kawałkami kiełbaski.mmmm. zabieram sie do przeglądania testów z prawka i czekam z niecierpliwością na dzisiejszy areobik:) życze wam drogie Panie wytrwałego i miłego dnia!!!!:)🌼

Wczoraj chyba pierwszy raz w moim 20letnim życiu nie zjadłam nic po 18tej! Nie wiem czy to herbatka czy też moje przekonanie, źe herbatka ma takie działanie przyniosło taki efek! Dziś już jestem po śniadnku - owsianka z rodzynkami i mała galaretka ;D i za 30min pora na herbatkę ;DDD miłego dzionka dziewczęta ;*

hejooooooooo ja już po areobiku:) pełna pozytywnej energi:) dziś wzięłam ze sobą na ćwiczenia ciężarki. ciężko było ale nie poddałam sie:) tralalalalalalala teraz czekam aż mi wanne zwolnią hihi. niema to jak relaxująca kąpiel w pianie:) co do dzisiejszego menu to jak już wcześniej pisałam rano sałatka, po 3 godzinach jogurt z musli, następnie drożdżówka z budyniem(bo byłam na mieście) i teraz też se sałatke dopadne po plusianiu:) a Wy jak tam sie trzymacie w swoich dietkach? pozdrawiam:):*:*

Właśnie wymęczyłam ostatnią czerwoną herbatę dziś, a miętowa się parzy... Tylko nie wiem czy dobrze robię pijąc jedną po drugiej (okoł 30 minut pomiędzy)? A dziś zjadłam owsiankę, potem płatki z mlekiem, zupę z puszki bleh nie znoszę, ale mało kcal ;D i makaron z sosem pomidorowym ;D aha noi galaretkę!;) Nie tak źle - około 1400kcal, nie jestem wogóle zmczona, szok! Jeszcze do przedwczoraj musiałam codziennie drzemać popołudniu a wczoraj i dziś mam tyle energii, że mnie roznosi! Zaopatrzyłam się w witaminki oraz pluszz active (może to on wszytskiemu winien ;p) ;D Gdyby jeszcze pogoda fajna była to poszłabym na spacerek, ale zamiast tego zrobię 8min ABS, 20min hula hoop i wezmę dłuuuugi prysznic ;D pozdrowinka ;*

witam wszystkich, chcialabym dolaczc do was, bo nazbieralo mi sie dosc duzo zbednych kilogramow, heh, ale zamierzam z nimi walczyc, od jutra:) mam nadzije ze misie uda, moim celem jest 10 kg:/ wiem, ze duzo:( pozdrawaim wszytkie \"odchudzaczki\" i gratuluje sukcesów:)

bylabym bardzo wdzieczna gdyby mnie ktos uswiadomil co to jest ABS bo nie wiem;( serio, nabralam zapalu do odchudzania, dzis nawet cwiczylam, i teraz jestem padnieta, ale zadowolona;D

siemano kobietki maślana a mi jednak z tym hula hop nie wychodzi może dlatego że wyjęłam groch ze środka bo starsznie się tukło jak mi spadało non stop..... a tak wogóle to ze mnie jest typowe jabłko bo nic u mnie nie widać tylko wielki brzuch:( a cała reszta jest ok. Bootylicious nie ma czego gartulować z tym egzaminem już prawko w urzędzie sobie leży od dwóch dni a ja dopiero je odbiorę w poniedziałek przy okazji robienia zakupów:) ja też zacznę chyba tą miętową herbate pić w takim razie...:0 a skąd wiesz że takie ma właśnie działanie? głodna nie poddaję się ale mistrzem w tym to ja niestety nie będę...:( nie przejmuj się małymi odstępstwami od dietki.... ja też je robię szczególnie teraz kiedy zbliża mi się @:( ja oprócz diety i czerwonej herbaty do tej pory nie robiłam nic ale zacznę ćwiczyć abs może na mój brzuchol coś pomoże... ja dzisiaj przez cały dzień zjadłam 10 dag frytek nic innego nie mogłam:/ 2 krążki ryżowe do tego 2 kawy z mlekiem 2 herbaty czerwone i jedną slim figura spalanie tak wyglądał mój jadłospis wiem nie fatalny ale okoliczności były niestety takie a nie inne:( ale jutro będzie lepiej:) asiaca witamy na naszym topicu fajnie że zawitałaś u nas razem napewno nam się uda osiągnąć swój cel i schudniemy:)

abs to są ćwiczenia modelujące różne partie ciała, dzięki nim nie wyrabiasz sobie mięśni tylko spalasz tłuszczyk:) dziewczyny dzisiaj się zmierzyłam i jestem bardzo zadowolona bo w sumie udało mi się zgubić 15 cm na ciele:) jestem szczęśliwa:):):):) szkoda tylko żę tylko 0,5 zeszły moje bczki ale popracuję teraz solidnie ned mini:) musiałam się pochwalić.... a waga ani rusz 73 kg:( ale może być mniej bo teraz jestem przed @ i jestem cała napuchnięta....:( życzę wam wszyskim miłej nocki odezwę się jutro

Gość Bootylicioius
Ja do hula hoop wlałam wody, próbowałam wcześniej z grochem ale nie wychodziło, bo zanim groch się przemieści w środku to hula hoop dawno spadnie! Najlepsza jest woda, tylko trzeba dobrze potem zakleić - najlepiej taśmą uszczelniającą. A o cudownych właściwościach herbaty miętowej wiem z tego oto reportarzu: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,8744952,wiadomosc.html?ticaid=15b07 Czy działa? hmm, nie jestem w stanie powiedzieć, bo jeszcze za wcześnie, piję już od 7dni, a wyrywałam włosy z pod nosa i brody woskiem jakieś 1,5 tyg temu i muszę przynzać, że wydaje mi się, że wolniej rosną, ale to pewnie tylko moja wyobraźnia, tak czy inaczej mam zamiar kontynuować spożywanie tej herbatki przez najbliższe tygodnie/miesiące. Tylko musi być to herbata miętowa, a nie mięta pieprzowa. Słyszałam, że Figura rozleniwia jelita, kiedyś piłam, ale krok trzeci jest niemiłosiernie okropny więc zrezygnowałam... Pozdrawiam i dobranoc ;*

witam wszytkiech, ja juz wstalam, zjadlam 2 parowki no a teraz sobie popijam czerwona cherbatke:-) nie jest taka zla jak niektorzy mowia:) ogolnie nie jestem glodna, ale kto wie jak dalej mi pojdzie;-( nie bede miala za bardzo okazjijeść bo na uczelnie musze mykać:-) pozdrawiam wszytkich i udanego dnia zycze:-) i dzieki za wyjsnienie co to takiego ten abs:-)

Dzień dobry (: Ja dziś zjadłam owsiankę na śniadnko i właśnie parzę sobie cały termos herbarty czerwonej ;D Mam nadzieję, że nie straci ona swoich wspaniałych właściwości nawet po 6ściu godzinach od parzenia... ;] Zaraz wygogluję czy tak właśnie jest ;p pozdrawiam i powodzonka w nowym dniu!:)

czesc Eldcia i nowe dziewczyny:) nie bylo mnie dlugo- ciezki okres, ale wracam do was:) jak tam idzie? widze, ze calkiem, calkiem:)

siema laski:):*:* własnie z jazd wróciłam:) jestem z siebie zadowolona bo bardzo dobrze mi szło. oby tak na egzaminie było.... jak do tej pory zjadłam: 7:30 garśc wątróbki 9 troszka czykuladki:D 13 30 250 ml zupy ogórkowej na wadze już minus 2 kilo lece na zakupy bo ide dzis na 18stke. musze prezent kupic pozdrawiam dziewczęta!

ehh zjadłam dziś kawałek ciasta czekoladowego polany śmietnką... ohh pychodtka... w sumie 1000kcal jak narazie, w 1500 powinnam się zmieścić ;) Mam ochotę na piwo, nie powinnam pić niczego oprócz czerwonej herbaty i woda, ale jeśli tylko pogoda dopisze wieczorkiem wybieram się na piwko ;D oh oby padało oby padało oby padało...

siemano kasiulka20 cieszę się że walczysz razem z nami dalej:) ja dzisiaj odebrałam prawko i prawie cały dzień nie było mnie w domu.... moje menu to 2x herbata czerwona, 3xkawa, 4 krążki ryżowe, 1parówka i pół jogurtu.... jeszcze tylko poświczę abs i idę lulać bo jestem padnięta odezwę się jutro🌼 trzymam za wszystkie kciuki:)

witajcie:) dzis zaczynam moj 2 dzien glodowki:) swietne samopoczucie, ale musze zaczac lykac jakies komplksy witamin zeby mnie nie wyplukalo:) a jak wam tam idzie?:) walczycie dzielnie?

witam ;-) ja dzis juz posprzatalam, zjadlam sniadanko malutkie (jogurt) i wlasnie sobie przygotowalam herbatkę czerwona i musze zabrac sie do nauki, bo mam 2 kolokwia i to strasznie ciężkie ;-( ( dobra strona to to ze nie będe myślała o jedzeniu tylko o nauce, hihi ;-) pozdrawiam wszytkie was kobietki, i powodzenia w swoich postanowieniach zyczę ;-)

ale nie odpowiedzialyscie mi Kobietki na pytanie jakie macie figury ;). wiem co znaczy miec ciężkie koła. w takich chwilach jestem często bliska zalamania kiedy juz nie daje rady sie uczyc albo czegos nie rozumiem. ale i tak zwykle udaje mi sie zaliczyc w pierwszym terminie. dasz rade:)

dzieki za wsparacie ;-) mi tez zazwyczaj udaje sie przebrnąć te koła, ale zawsze i tak zawsze mnie stres dopada, mam nadziej ze nie bedzie tak zle, mam jeszcze troche czasu na nauke:) jeśli chodzi o moja figure to raczej klepsydrą nie jestem :( i jablkiem tez nie (uff), sama nie wiem jak okreslic :-) najgorsze jest to mam troche za duzy biust ( ale mam nadzieje ze w tarakcie odchudzania mi sie troche zmniejszy:-) ) jak narazie idzie mi niezle chociaz to dopiero poczatek,ehh, milego popoludnia wszytkim, :-) wracam do nauki bo wieczorem spotkanko z Pawełkiem moim kochanym:-)

cześć dziewczynY:* zdycham:( wczoraj na urodzinacz byłam %%%%%%%%%%%%% o teraz walcze z mega kacem. żołądek źle funkcjonyje. także i dieta będzie zaburzona.mam nadzieje że przeżyje do jutra:( wstałam rano na wage i pokazało mi kilo mniej niż wczoraj. niemozliwe.niewiem o co biega:) dziś zjadałam banana, a 3 godz pózniej hamburgera własnej roboty. zaraz niby zaś mam jeść ale jeszcze mi tamtego niestrawiło także walne sie do wyra i koniec. kupiłam sobie czerwoną herbatke:) od jutra zaczne ją żłopać. lece i pozdrawiam!!!!!:*:*:*

Dzieńdoberek ;D Zaraz do pracy wyruszam bleee :/ Wczoraj pracowałam prawie cały dzień! Mieliśmy drużyne rugny w restauracji ;D przynajmniej się nabiegałam więc kcal się saliły ;D Wczoraj troszkę zgrzeszyłam bo wypiłam kawę, czego robić nie powinnam, zjadłam też 4 parówki i 2 bułki (pełnoziarniste), obiecałam sobie 0 chleba przez jakiś miesiąc, ale eee nie da rady, raz na tydzień sobie będę pozwalać ;) (no może dwa bo jeszcze jedną pycha bułeczkę mam i zaraz ją z jogurtem wtrąbię ;D). Ja jestem klepsydrą (mam około 25cm różnicy pomiędzy obwodem biustu i talii oraz talii i bioder)! Dzięki hula hoop wyrzeźbiłam sobie bardzo ładne wcięcie w talii, ktrego wcześniej nie miałam. Pytanko do dziewczyn które piją herbatę pu erh: Czy macie problemy z zasypianiem? Ja odkąd piję przewracam się w łóżku przez godzinę czy dwie zanim zasnę, a kładę się dość późno bo około 23,30. Obarczam za to herbatę (biorę też pluszzz active, ale to raczej herbaty wina). Za dnia nie narzekam, bo nie jestem zmęczona wcale i nie potrzebuje drzemki, jak to do niedawna jeszcze było... Jak to jest z wami? Pozdrawiam i życzę pięknej niedzieli.!:*

siema dziołszki:):*:*:* dobrze że wczorajszy dzień w końcu minął...:) znowu można życ pełnią życia:D:D Bootylicious ja jeszcze niezaczęłam pic tej herbatki ale mam kłopotki ze spaniem od kąd zaczęłam sie odchudzać. budze sie pare razy do nocy. szybko wstaje.ale ogólnie nie narzekam:) wstając dziś na wage pokazała 2,5 kg mniej od wagi wyjściowej:) jeszcze 3 razy to samo i szychta:) własnie wcinam sniadanko, jogurt light z musli.herbatka czerwona już zaparzona:) a za godzinke na rolki ruszam pośmigać. niestety ale od dziś zaś nocki mi sie zaczynają...:/ pozdrawiam dziewczyny i miłego dnia zycze🌼