Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .*.

wiedzialem ze bede tesknic, ale nie, ze az tak

Polecane posty

Gość no tak to
no kurcze ;] mowie jakby nie to ze pewne rzeczy sie nie zgadzaja to bym pomyslala ze jakis chochlik numer mi wywinal ;]

Gość no tak to
nie no ja znikam juz ;) autorze bedziesz mial ochote porozmawiac , zalozylam lewe konto coby nie podawac prawdziwego na forum , napisz jak cos, sie wymienimy co sie dzieje ciekawego :] jaktotak3@tlen.pl i dobranoc wszystkim

Gość .*.
boje sie odrzucenia? :D przeciez ja sie caly czas czulem odrzucany! a mimo to przelykalem to i dalej bylem dla niej

Gość .*.
kobiety bardziej reaguja na slowa niz na czyny? a ja duren sie staralem zamiast puscic jakas gladka gadke

Gość .*.
poza tym - niech chociaz okazalaby ze przyjazn bylaby dla niej wazna napisalem ze nie oczekuje wyznan milosci zadnych nawet przyjaciol nie traktuje sie jak sluzacych, nie uwazasz? no tak to, ok ;)

wiesz...czasem lepiej popuscic... w moim nieobecnym juz zwiazku tez bylo podobnie oboje uparci nikt ni ezrobil pierwszego kroku...ja sie upieralam on tez.....wiec postanowilam popuscic....ale juz bylo za pozno, czym bardziej popuszczalam on bardziej sie upieral....brak mi go, mam anadzieje ale czy warto...

Gość tesknisz....
:)

Gość bardzo tesknie

Gość tesknisz....
:):):)

Gość tesknisz....
kocham cie bardzo....najbardziej na świecie ... ....i bardzo tęsknie......WRACAJ DO MEGO ŚWIATA.... piekne slowa

Gość tesknisz....
przepadlo moje dane slowo, 🖐️

Gość bardzo tesknie
tak bylo cos obiecane:(

co obiecales skoro tak trudno dotrzymac slowa??to dlaczego obiecujesz jak nie potrafisz dotzrymac slowa....wiesz ale ja chyba tez tak, obiecalam cholpakowi ze sie zmienie ze nie bede taka pyskata i wybuchowa i wogole zaczne inaczej myslec...zaczelam wszystko od poczatku..ale na darmo bo w pewnej sytuacji zawsze popelniam ten sam blad.....

Gość .*.
nie mam takiego zamiaru, glupiegierki, chce sie tylko przekonac a innej jakos nie mam ochoty szukac bylem dzis w pubie ze znajomymi, wiedza jaka jest moja sytuacja przyprowadzili fajna dziewczyne, przedstawili nas sobie, nby nic, ale wszyscy wiedza o co chodzi wkurzylem sie troche ze bawia sie w takie swaty, nie pytajac mnie o zdanie ona ladna, mila, sympatyczna, chyba zainteresowana.... a ja tylko myslalem zeby sie ulotnic i staralem sie nie okazywac jak bardzo mnie to meczy zmylem sie szybko, tlumaczac sie choroba (na szczescie jestem chory, widac po mnie, wiec dziewczynie nie bedzie glupio..) nie, u mnie chyba musi minac jeszcze troche czasu a teraz najlepsze napisala do mnie dzis ze teskn...i i poprosila o przysluge :D dobre nie? odpisalem ze musi sobie sama poradzic niestety

Gość no tak to
heh a ja dzisiaj zakonczylam definitywnie :( koniec,amen.

Gość .*.
u mnie w sumie na to samo wychodzi no tak to, a dlaczego?

Gość no tak to
oj zlamalam sie ;) napisalam wiadomosc ktora zingnorowal calkowicie, a swiecil sie wiec byl :/ wiec.. szkoda zachodu i po co , obrazony wielce , wiec niech sie zapusza dalej w swoim poczuciu wielkosci ;) boli , ale jakos mi lzej , chyba mnie to zdenerwowanie moje z dnia ->oczy otworzylo :] wyfrunal z listy kontaktow z gadu ,z ksiazki telefonicznej , bloknelam @ , odcielam sie juz calkowicie :) nie bede pisala do komputera ktory nie jest na tyle wychowany zeby odpisac ;)

ja tesknilam 3dni.....potem zaproponowalam uklad.nie chcialam zrywac znajomosi i przezywac rozstan.chyba mi nie zalezalo,bo szybko sie przyzwyczailam do nowej sytuacji...

Gość no tak to
le tam dwa kieliszki pomagaja ;) jeden i drugich kilkanascie ;) maly restart i jutro bedzie slonce ;] ale sie oszukuje :D

Gość .*.
lzej :) ciesze sie wiesz, tez mi sie dzis troche lepiej zrobilo, mimo wszystko tak sobie pomyslalem, ze ja nie zasluguje na cos takiego, zyskuje pewnosc, to pomaga bo tak to gryzlem sie, ze moze to ja przesadzam, ze zle interpretuje... ale jak dociera do mnie ze jednak mialem racje, to czuje sie jakbym zrzucal jakis ciezar z siebie bedzie mi jej bardzo brakowac, moze juz zawsze, ale sie od tego uwolnie predzej czy pozniej jesli nie potrafila tego docenic, nie zalezalo jej, to zycze jej powodzenia, ale juz beze mnie co prawda zawsze sie zastanawialem czy ona tego wszystkiego nie uzywa jako pretekstu zeby odbudowac kontakt, ale za duzo swiadczy przeciwko, zebym temu zaufal, a za duzo mowi mi, ze zwyczajnie dawalem sie wykorzystywac

Gość no tak to
artemizja zeby byl uklad trzeba najpierw porozmawiac , a tu? nie ma co mowic do sciany ;] bo sciana i tak swoje wie :]

Gość jestem........
no jak to,czytam was i ..trzymaj sie dziewczyno ;) bedzie dobrze bo przeciez musi.banalny tekst ale sprawdzony,dobrze ze nie zabrnelas w lata a zaledwie miesiace.powodzenia

ale ja sie nie kloce.tylko znalazlam wyjscie.nie zalezy nam,nie chce byc sama i cierpiec,wiec sie tylko bzykamy:D i tym sposobem zeszlam z gorki zwanej"kolejny rozpad zwiazku gowno wartego,ale jednoczesnie przypominajacego,ze jestem sama i ze mi sie znowu nie udalo"tym sposobem on nie ma juz u mnie w sercu legendy rycerza:D jak akzdy byly,ktorego mialam gdzies,dopoki nie odszedl..........i nie poznalam innego

Gość no tak to
Kropku ona przynajmniej sie odezwala , moj kolega ani mru mru zlal mnie calkowice , wiec ja nie mialam wyjscia jak trachnac znajomosc calkowicie .. siedzialam dwie godziny i sie gapilam w sciane pozniej .. :/ teraz sobie mysle ze po co , przeciez nie ma co , nic na sile sie nie zbuduje normalnego ..bo i tak wroci zachowanie z przed, juz sie przyzwyczail ze moze wiec..

Gość no tak to
jestem.. dziekuje ci bardzo , tez mysle ze czas pojdzie na moja strone ;] Kropku a Ty dalej wisisz i mam nadzieje ze u Ciebie sie przynajmniej unormuje :)

Gość nierozumiemtego
.*. a czego ty teraz od niej oczkujesz??? dziewczyna napisala ze teskni ...dlaczego ja olales? nie rozumiem tego

Gość .*.
:) dam rade ;) wiesz, odezwac sie jak sie ma w tym interes... jakos nie skacze z radosci szczerze, to czuje sie jakby mnie szantazowala, zerowala na tym co do niej czuje ale jesli sie nic radykalnego nie zdarzy, to ja odpuszczam i juz zaczynam tak myslec wlasciwie w pewnym sensie ciesze sie, jak pomysle ze moge to wszystko w diably rzucic i przepelnia mnie jakas radosc przez chwile no ale potem wraca do mnie to co bylo dobre ;) i juz tak fajnie nie jest ale mam zamiar z tym walczyc i wytrwac

Gość .*.
a czego konkretnie oczekuje? a raczej oczekiwalem? ze napisze ze teskni i tylko tyle rozumiesz?

Gość nierozumiemtego
a co ma pisac wiersze milosne??? :/