Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .*.

wiedzialem ze bede tesknic, ale nie, ze az tak

Polecane posty

Gość no tak to
znaczy sie odstawiles na jakis czas na boczny tor? i co? za chwile sie odezwiesz i bedziesz chcial dalej kontynuowac znajomosc jakby nic sie nie wydarzylo, a ona bedzie grzeczna i inna? ;] nie no to jakas paranoja , mysle ze komunikacja jest najlepsza droga porozumienia, zamiast odtracac na jakis czas, i dawac do zrozumienia, nie odzywac sie ,tesknic.. chyba lepiej siasc i porozmawiac szczerze co sie nie podoba ?

Gość AiP
Ale - jeśli chodziłoby o moją sytuację- byłaby to doskonała nauczka.

Gość .*.
nie... ja sie nie odezwe wystarczajaca ilosc razy pokazalem ze mi zalezy, jesli ona tego nie pokaze, to znaczy ze to i tak sensu nie ma i moze to glupie, ale zdarzaja sie ludzie ktorzy maja problem z taka rozmowa a teraz sobie wyobraz jak takich dwoje na siebie trafi ;)

Gość a ja przestaje
tak,najlepiej byc upartym

Gość .*.
pewnie nie ale jesli bylem uparty w swoim oddaniu, to bede i teraz

Gość AiP
A nie martwisz się o to, że ta osoba nie pomyśli o tej sytuacji, tak jak Ty sobie to zaplanowałeś? Pogodzisz się z końcem znajomości bez próby rozmowy o Was?

Gość no tak to
ej cos tu nie za bardzo;) znaczy sie Tobie zalezy i pokazujesz to, jej zalezy i pokazuje tez to? uparciuszek ;] a jesli ona czeka na Twoj krok ? intersujacy temat gdyz wlasnie jestem w takiej sytuacji podobnej , i moj kolega ma problem z rozmowa , nie ja ;] heh ja sobie postanowilam ze tym razem ja sie nie odezwe pierwsza ot tez uparciuch ze mnie ;)i czekam .. tyle ze nalezy pamietac ze czas niszczy wszystko .. :/

Gość ciekawe....
co ci to da,bedziesz dalej tesknic

Gość .*.
a czy mozna zle zinterpretowac zachowanie kogos, kto sie stara jak moze, az nagle przestaje, gdy jego starania sa - z premedytacja - olewane?

Gość .*.
ciekawe, bede a co mi to da? zachowam resztki szacunku do siebie

Gość erlas
Określ chociaż jednym słowem, czy ona Cię uraziła? bo topic robi się interesujący, ale za bardzo pogmatwany :(

Gość no tak to
a ze jeszcze zapytam to pierwsza wasza burza? czy byly inne ? zalezy na ile sie starasz i jaka miarka Twoja kolezanka odmierza to sobie ..kazdy indywidualnie sobie to rozdziela ;] no kurcze chlopaku mamy strasznie podobna sytuacje , ja sie odcielam bo mi sie wydawalo ze moje starania sa zlewane etc :] i tez tesknie

Gość .*.
no tak to, problem w tym ze zawsze wlasnie czekala a moze bardziej by pasowalo - oczekiwala nie moge sie ugiac, mimo ze bardzo chce, bo sie nic nie zmieni, a dalej tak byc nie moze na ile sie stara(le)m? na tyle zeby sie uwazac za frajera ;) a burze juz byly, ale nie takie

Gość no tak to
no widze ze faktycznie jedziemy na jednym wozku ;) tez postawnowilam sie tym razem nie odzywac , robilam to wczesniej dwa razy .. teraz nie odezwe sie i tyle , tesknie jak szlag ale coz .. minal sobie tydzien wlasnie.nie bede robic z siebie frajerki jak Ty to napisales ;) a czas? czas nie leczy tylko przyzwyczaja i uczy zyc z tym ;]

Gość .*.
:) jak sie bede lamal to masz mi pomoc wytrwac, ok? ;) i tydzien, mowisz... skad jestes? :D nie, zartuje, to by bylo zbyt smieszne, no i nie pasujace do mojej i jej roli

Gość no tak to
ale tak sie dzisiaj zastanawialam i pomysl.. jak sie czlowiek uniesie duma, drugi tez i zamilkna sobie , to czy czasem nie przegapi sie czegos waznego..? nie wiem ,mam chec sie odezwac i sie lamie z dnia na dzien ,wlasnie dlatego zebysmy sie nie mineli bo jak to w tej piosence ;) " bo chodzi o to zeby nie upasc od siebie zbyt daleko " i tym swoim przemysleniem zakoncze rozmowe i dobranoc :)

Gość no tak to
a co u Ciebie tez tydzien minal ? :O niezly zbieg okolicznosci by byl ;)

Gość .*.
widze ze myslimy naprawde podobnie ja sobie to pytanie caly czas zadaje, czy przez to nie ominie mnie cos waznego? ale wiesz co sobie wykombinowalem? ze z dotychczasowych ukladow nic nie wrozylo na to ze to mogloby normalnie funkcjonowac na zdrowych zasadach, wiec karmie sie i pocieszam tym, ze chyba lepiej zeby ni ebylo nic, niz to a czy mam racje? czas pokaze dobranoc ;)

Gość .*.
tez wlasnie tydzien, no teraz juz troche wiecej

Gość no tak to
no u mnie tez troszke wiecej niz tydzien i wiesz co ;] powiem Ci ze jak tak piszesz to jakbys pisal o tym co u mnie sie dzieje , chory uklad na jedno ;] chce ale sie boje , blizej -dalej, milo -dystans i ogolnie, pare dni fajnie za chwile cos nie tak i taka szarpanina :/ i tez mysle podobnie czy moze cos z tego byc konkretnego ? jakies chore uklady ktorymi czulam sie zmeczona :/ dlatego sie odcielam na jakis czas, dalam czas na zastanowienie sie .. u mnie? wiem ze sie nic nie zmienilo .. jak moj kolega odbiera po tym ponad tygodniu nie wiem .. nie mam kontkatu .. podobnie fest jak mowie ;)

Gość .*.
otoz to, ciagla hustawka we wszystkim jakbys o mnie pisala mozna pomyslec ze zbyt podobnie, ale strony sie nie zgadzaja :p

Gość .*.
a tlumaczylas sobie czasem to wszystko tym, ze on moze ma problem z okazywaniem tego co czuje? albo to ty zle interpretujesz jego zachowania?

Gość no tak to
dlatego mowie jeden wozek ;] zbyt malo prawdopodobne zeby moj kolega zawedrowal na forum gdzies :) nie wiem czy sie nie zlamie , zobacze jak mina w niedziele- dwa tygodnie , jak nie bedzie zadnego ruchu to.. odpuszczam po prostu zatesknie sie najwyzej na smierc ;) ale bede twardzielka ;)

Gość no tak to
oj sama nie wiem ,nie jest zbyt wylewny :/ i tu jest pies pogrzebany , ja gadula szczera do bolu , on pan zamkniety w sobie , ale traktowal mnie jak pileczke ,w pewnym monencie sie poczulam jakby sobie ze mna gral ;) glaskal zeby za chwile pokazac palca w jakis dzien .. wiec nie moge go rozgryzc, pomyslalam dlatego ze sie odzune , dam mu czas , naiwnie wierzylam ze jak zateskni sie odezwie , minal ponad tydzien , za chwile beda dwa i? cisza .. wiec coz ja moge zrobic ? tez zamilknac chyba ?

Gość .*.
wiesz, nie chce cie przekonywac zebys sie zlamala ;) bo razniej mi jak z tym nie jestem sam :D ale jak nie byl zbyt wylewny, to nie znaczy ze olewal moze wrecz znaczyc ze jest po prostu zamkniety w sobie... no ma chlopak problem z wyrazaniem uczuc, co nie znaczy ze ich nie ma a dlaczego piszesz ze sobie z toba gral? bo mam nadzieje ze z tym palcem to nei tak doslownie? :D

Gość no tak to
oj nie doslownie :] tak mi sie napisalo ;) oj takie jakies dziwne zagrywki mial, mily , kochany , za chwile pare suchych zdan , i takie bledne kolo :) a ja? no coz ja moglam ?on sie wycofywal to ja razem z nim , przeciez nie bede nic na sile ;) ostatni dzien byl najlepszy :D wszystko w porzadku przez pol dnia po czym jakby ktos pstryknal , nie wiem moze cos mu sie nie spodobalo co zrobilam, powiedzialam ;) w kazdym badz razie tydzien sie przeciagnal na samych sms , po czym sie odcielam :] nie wiem tak na prawde czy mu zalezy , kiedys powiedzial ze tak ;) teraz nie wiem :] widocznie nie za bardzo skoro sie nie odzywa :)

Gość no tak to
a ja? ja tesknie jak to napisales w tytule watku , i nie wiedzialam ze to bedzie az tak bardzo :( a najgorsze sa wieczory :/

Gość .*.
hm... no ciekawy przypadek, mam nadzieje ze ja inne wrazenie sprawiam :D ale nie powiem, daje to do myslenia ale facet jest albo bardzo niestabilny ;) albo ostrozny albo zazdrosny o cos? zly? no nie wiem... to musisz sama wykombinowac bo nie wydaje mi sie zeby tyle czasu tracil zeby sobie kims pogrywac? ale to juz sama musisz ocenic, najbardziej obiektywnie jak mozesz :) tez siedze i mysle, tez glownie wieczorami na kazdego smsa reaguje goraczka, ze to moze ona gryze sie w myslach, ze moze przesadzam ze moze to co dla mnie jest oczywiste dla niej wcale nie musi byc i nie moge zasnac kazdego wieczora leze i probuje nie myslec i co chwila sie wsciekam jak juz ogarnia mnie sennosc, a znowu o niej pomysle i od razu sie rozbudzam, czuje naplyw adrenaliny, wscieklosci, bezradnosci i tesknoty a mimo to ciagle trwam i uwazam ze mam racje cos w tym chyba musi byc, ze mimo to robie jak robie? nie moge przeciez byc az tak slepy i glupi? odrzucac ja bez przyczyny?

Gość no tak to
wiesz my nalezymy do dwoch swiatow,inne zawody, inne zainteresowania, inne miejsca gdzie bywalismy, jezdzilismy , wszystko nas rozni- i moze przez to tak.. wiesz co , nie wiem czy dobrze robimy na jedno , Ty przynajmniej wiesz ze jej zalezy , ja tego nie jestem pewna ( pierwszy raz nie mamy ze soba kontaktu, kiedys na poczatku jakos dwa dni sie nie odzywalismy do siebie i to nie przez jakas klotnie , a tak codzienny kontakt.. :/ nie wiem czy dobrze robisz , nie powiedziales mi co tak na prawde sie stalo i czym ci tak dopiekla ? moze napisz to postaram sie cos powiedziec z pkt widzenia baby ;) ale rozumiem Cie strasznie mocno tak bo mam to samo co Ty :)

Gość no tak to
heh jest jeszcze jedno powiedzenie czasem to przed czym uciekamy jest tym czego szukamy .. :]