Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarna ja.

Mąz chce bym zaszła w ciaze ja nie,i zmusil mnie do stosunku

Polecane posty

Gość sarna ja.

Zgwalcil mnie tak sie czuje,wiedzial ze mam dzien bardzo plodny ale mowie mu ze poczekajmy jeszcze troche nie jestem gotowa ,a on ze ma juz 33 lata kazdy kolega ma juz dziecko i zmusil mnie:-( pozniej placzac mylam sie staralam sie by sperma wyszla ze mnia ela boje sie ze zaszlam:-(

Gość kosmosssss
ile masz lat>jak ok 28-30 i wzwyż to czas najwyzszy na dziecko i tyle!!!!!!!!

Gość sarna ja.
mam 30 lat ale nie czuje jeszcze ,moze za rok tak bym chciala sie starac a on juz 3 mce po slubie dopiero

Gość dziecko bo lata
lecą i juz czas, to jedno... gwałt to drugie....

Skoro płakałaś, skoro naprawdę czułaś że to gwałt, skoro dziecka nie chcesz i skarzysz się tutaj, to raczej go nie kochasz. Po co z nim jesteś?

Ja już składałabym pozew rozwodowy. Dziewczyno zgwałcił Cie Twój mąż - facet który ma dawać Ci poczucie bezpieczeństwa, w którym masz mieć oparcie ... Daj mu kopa w tyłek niech się obudzi ... że ożenił się z Tobą a nie z inkubatorem, praczką kucharką i sprządaczką - tylko Tobą bo i pewnie coś Ci przysięgał więc co to ma być?

Gość chyba sie za duzo
do kosciola nalaziles idioto, nie ma takiego prawa. Doucz sie skoro sam nie rozumiesz ze zmuszanie do sexu jest przestepstwem

Gość ma kobita 30 lat i jeszcze
nie gotowa by mieć dziecko, a zegar biologiczny tyka. I czy to możliwe , że można być tak głupim, kobieta z każdym rokiem coraz bardziej narażona jako pierwiastka na ciążę patologiczną, jeszcze takie głupoty piszę na temat swojego męża , który ma więcej oleju w głowie niż te zasrane feministki, zgwałcił, może się zesrał. Ma na tyle oleju w głowie by być dla swojego dziecka ojcem a nie dziadkiem. Dzieci się rodzi maksymalnie do 25 roku życia a później wychowuje by w wieku 30 lat chodzić z dzickiem na basen a nie do żłobka. Potępiam męża za zachowanie niegodne, ale bardziej współczuje, że ożenił się z taką neurotyczną suką......

Gość z tego kretynskiego wpisu
powyżej to smiać sie czy płakać?:o

Gość ani sie smiac
ani plakac, resocjalizowac...z dziwne ze tacy faceci jeszcze istnieja

Gość najlepeij to rodzic
już w szkole - im wiecej tym lepiej. grunt, że mamusia smarkata!:p

skad sie tacy kretyni biora, zawsze mnie to zastanawialo, porazka

Gość najlepeij to rodzic
skąd? pewnie z toksycznych rodzin.

Gość no wlasnie dlatego najpierw
uczymy sie, pracujemy, by po 30-tce zdecydowac sie na dziecko chłoptasiu!

Gość żony się nie da zgwałcić...
powinien ją zostawić jak mu odmówiła, a sąd powinien w takich przypadkach od razu uznawać winę żony. zrozumcie, że my nie bierzemy sobie żon za przyjaciółki czy za koleżanki! bierzemy je sobie za tańszą alternatywę dla prostytutek. pomyślcie: to z kolegami tej samej płci mamy najwięcej wspólnych tematów, to im możemy powiedzieć o wszystkim, a was musimy okłamywać - np. mówiąc, że nigdy nie byliśmy u prostytutki, że jesteście najpiękniejszymi dziewczynami na świecie itd. To oczywiste kłamstwa, ale musimy tak okłamywać niby "najbliższe" nam osoby, bo w przeciwnym razie się obrażą i jeszcze odejdą. do kobiet nie można mieć praktycznie żadnego zaufania. zainteresowań wspólnych też każdy facet ma więcej z kumplami (no chyba, że jest gejem). dlaczego więc jesteśmy z kobietami przez wiele lat, dlaczego kupujemy im prezenty, dlaczego w ogóle chcemy pod jednym dachem mieszkać z kimś, z kim mamy mniej wspólnego niż z kolegami od piwa? to proste. prostytutka bierze minimum 100 zł za godzinę. dziennie to 2.400 zł, miesięcznie 74.400 zł. kogo na to stać? a tak możemy posuwać żoneczkę kiedy chcemy. fakt, że brzydsza od prostytutki, że nie jest tak dobra w łóżku. ale za to jest tania, a w dodatku jeszcze sprząta i gotuje - choć przyznam, że tylko dawanie doopy się liczy. sprzątać możemy sami, gotować też. pogadać, zwierzyć się można kolegom, przyjaciołom / przyjaciółkom, lub nawet forumowiczom z Kafeterii :P czego te wszystkie osoby nam jednak nie dadzą? odpowiedź jest jednoznaczna: doopy. tylko po to się z wami żenimy. i nie życzymy sobie, by nam odmawiano. my wam nie odmawiamy 🖐️

Gość ma kobita 30 lat i jeszcze
układaj sobie jak chcesz, czy ja mówię, żebyś układała, tak jak ja ułożyłem swoje? Napisałem bardzo grzecznie, że facet zrobił bardzo źle przymuszając żonę do tego, czego ona nie chce. Ale wobec tego po jakie licho wychodziła za mąż, modła być sobie singlem, raz dać doopy jednemu raz drugiemu, i byłaby szczęśliwa, a że facet stwierdził, że chce być ojcem dla dziecka a nie dziadkiem, to co , facet świnia czy wy durne idiotki typu Rossati z e starym prykiem Żuławskim...

Gość żony się nie da zgwałcić...
prawda boli, ale powiedzmy sobie szczerze: ilu facetów, ale też ile kobiet, zostanie z partnerką / partnerem w sytuacji, gdyby ta osoba z jakiegoś powodu nie mogła uprawiać seksu np. przez kilka lat albo do końca życia? może 1%, może mniej. tylko dla doopy jesteśmy razem... choć przyznam, że w takiej sytuacji prawdopodobnie zdecydowanie więcej kobiet dochowałoby wierności niż facetów 🖐️

chcoby miala 45 i bylby to ostatni moment na dziecko a ona nie jest gotowa to nie znaczy nie, z kims takim to niawet nie potrafilabym zyc, z drugiej strony dlaczego nie omowiliscie tej kwesti przed slubem??/

Gość jeżeli -----
to nie prowokacja, to niestety nie sa dla siebie, u mnie ejst podobna sytuacja tylko ,że ja już mam dosyć i na pewno sie to skończy rozwodem,w zyciu musi być cały zcas chemia a u nich hcyba nie, rozwiedcie sie bo po co sie męczyć , jeżeli to autorka przeczyta, pozdrawiam

dobrze ze moj slubne nie jest taaakim skuw wielem jak niektorze sie tu wypowiadajacy!

o widze ze o tej porze siedzi tu sam margines ktory myli ze zona to dupodajka i dziwka a nie partnerka na cale zycie, ktos kogo sie kocha a wtedy jej potrzeby sa wazniejszse niz nasze, fajnie ze mam w domu czlowieka a nie zwierze, teraz to dopiero doceniam jak czytam wpisy co niektorych!

Gość jeżeli -----
do selina 23, wiele z osób sie tutaj wypowiadających to prowkacja, widocznie u was okej jest to nie pisz , ze wszyscy skurwiele bo obrażasz, to najłwatiej na forach sie zresztą robi, pozdrawiam

nie przejmuj sie wypowiedziami bezmozgowcow po zawodowce, pracujacych na budowie

chodzi mi o wszystkich wypowiadajacych sie w tki sposob: żony się nie da zgwałcić... prawda boli, ale powiedzmy sobie szczerze: ilu facetów, ale też ile kobiet, zostanie z partnerką / partnerem w sytuacji, gdyby ta osoba z jakiegoś powodu nie mogła uprawiać seksu np. przez kilka lat albo do końca życia? może 1%, może mniej. tylko dla doopy jesteśmy razem... choć przyznam, że w takiej sytuacji prawdopodobnie zdecydowanie więcej kobiet dochowałoby wierności niż facetów WSZXYSTKICH KTORYCH OBRAZILAM NIE SLUSZNIE PRZEPRASZAM!!!!

jezeli --- to bylo po polsku? bez ladu i skladu... selina mowi o skurwielach wypowiadajacych sie tu a nie o wszystkich, niektorzy nie umieja czytac ze zrozumieniem, ehhh

Gość powinien ją zostawić od razu
hehehe Selina - nie życzę Ci tego, ale jakbyś zachorowała na raka piersi i stała się dla męża nieatrakcyjna po jej usunięciu, albo gdybyś nie mogła uprawiać z nim seksu przez dłuższy czas, albo gdybyś przytyła o 50 kg... bądź pewna, że zostałabyś sama :P

Gość jeżeli -----
Do selina 23 .Nie no okej, tylko po co zaraz taki jad, skoro piszesz z e u ciebie wszytsko idelanie, zresztą nic złego nie mam na mysli,pozdrawiam